夜。鐵板燒

Yoru Teppanyaki
2023-06-26 31 瀏覽
今日係下午6點左右到餐廳,因為剛剛開始食飯時間,所以人唔算多,可以同朋友慢慢食坐下傾下計🤩🤩餐廳裝修華麗,亦有好多食物種類比客人選擇😋🍣🍜🍛⭐️夜鐵板燒 創意廚師料理 $2388呢個set, 如果5星為最推薦⭐️我比5粒星!…✨✨特上刺身盛---✨ ✨季節料理一品---✨ ✨雙龍出海(龍蝦/瀨尿蝦)---肉質煮得爽彈,汁料味濃鮮甜如龍蝦湯,加上彈牙且掛汁力強的肉球,每口也是精華所在,令人回味難忘。✨ ✨日本象拔蚌---一樣咁爽口。✨ ✨匈牙利鴨肝--- 好肥美好吃。✨ ✨米芝蓮級 甘鯛立鱗燒----惹味之餘有少少鮮甜。✨ ✨避風塘阿拉斯加鱈場蟹---肉質偏爽口,炒到非常甘香;😍😍口感十足,👍🏻👍🏻✨ ✨鐵板酸菜東星斑---大大兜,燒到金黃色,肉質嫩而多汁。✨ ✨宮崎 A4 和牛肉眼 關西風壽喜燒---真係多料同好抵食。餐裡面仲包括😋🍣🍜🍛⭐️:極上和牛炒飯野菜炒日本野菜盛合龍蝦湯日本水果 (今次系西瓜)自家制甜品. ( 木糠椰汁果凍配豆腐雪糕)總結一下先,一嚟價錢合理,二嚟份量足,三係好味呀😋😋😋😋
呢個set, 如果5星為最推薦⭐️我比5粒星!…
✨✨特上刺身盛---
✨ ✨季節料理一品---
✨ ✨日本象拔蚌---一樣咁爽口。
✨ ✨匈牙利鴨肝--- 好肥美好吃。
✨ ✨米芝蓮級 甘鯛立鱗燒----惹味之餘有少少鮮甜。

餐裡面仲包括😋🍣🍜🍛⭐️:
極上和牛炒飯
野菜炒
日本野菜盛合
龍蝦湯
日本水果 (今次系西瓜)
自家制甜品. ( 木糠椰汁果凍配豆腐雪糕)

總結一下先,一嚟價錢合理,二嚟份量足,三係好味呀😋😋😋😋