2021-11-23
打邊爐食到好厭啦,所以今次轉一轉口味,食下啲港式串燒!呢間喜膳燒好耐之前都已經食過,但係仲係念念不忘,一想食串燒就會諗起佢!所以特登過嚟尖沙咀食一食佢!呢度雖然鋪仔細細唔算好大,但係裝修都幾靚㗎,都幾有日本居酒屋嘅氣氛!一嚟到,侍應又好好咁樣介紹食物!令到有選擇困難症嘅我哋,可以快少少揀到自己想食嘅嘢!真係好窩心!我哋揀咗燒生蠔,同埋象拔蚌!好新鮮好好食,我平時都唔食生蠔嘅,但係呢款燒生蠔都接受到!完全冇腥味,口感唔會好核突!之後我哋仲叫咗翠玉瓜同埋韭菜,韭菜充滿着孜然味,麻麻哋調味好夠好香口!仲有仲有平時唔食羊架嘅我,係老公遊說下試咗一舊羊架,嘩!原來一啲都唔腥,仲好香好嫩口添!呢度嘅串燒質素真係好好!師傅功力好夠!先可以做到咁好味!真係真心好欣賞!所以食完一次又一次都覺得咁正!抵佢有咁多回頭客!