2021-11-26 452 瀏覽
呢間係正宗韓燒,香港而家有3間分店主打韓食韓燒肉,價錢唔貴非常有水準有韓式飯麵,豬雞牛肉選擇護心肉,辣五花肉,豬皮,大腸牛肉,牛大腸,牛排骨,生牛肉,護心牛肉等等有醃或無醃既肉類選擇~價錢由$110起150克起,仲有各種海鮮選擇坐低先上韓式泡菜,香辣味濃好開胃韓式燒肉爐,好夠火力,好快燒熟肉可以好快封住肉既肉汁~爐邊放滿芝士蛋同泡菜蛋!護心肉,牛五花先燒無醃既肉,再燒有醃既肉,因為醃過有醬汁好易燒焦!牛五花肉,一層肉一層脂,燒起上黎好甘香肉質嫩滑脂味濃香,肥美鮮嫩護心肉軟嫩無渣,點少少鹽食已經好好食飲品有好多酒水,可樂,SODA選擇~食燒肉既同時,可以叫碗飯食下芝士韓式拌飯,滿滿既芝士加上辣醬拌勻食口感豐富又香又辣呢!牛肉嫩滑,帶點焦口感最佳,燒1分鐘左右!每位客人免費一條韓國雪條,有士多啤梨有椰子味道,好甜好解油膩~喜來稀肉尖沙咀金巴利道79-81號金栢閣1樓連地下G/F-1/F, Passkon Court79-81 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui
呢間係正宗韓燒,香港而家有3間分店
主打韓食韓燒肉,價錢唔貴非常有水準
有韓式飯麵,豬雞牛肉選擇
護心肉,辣五花肉,豬皮,大腸
牛肉,牛大腸,牛排骨,生牛肉,護心牛肉等等
有醃或無醃既肉類選擇~價錢由$110起
150克起,仲有各種海鮮選擇

坐低先上韓式泡菜,香辣味濃好開胃
韓式燒肉爐,好夠火力,好快燒熟肉
可以好快封住肉既肉汁~
爐邊放滿芝士蛋同泡菜蛋!

護心肉,牛五花
先燒無醃既肉,再燒有醃既肉,因為醃過有醬汁好易燒焦!

牛五花肉,一層肉一層脂,燒起上黎好甘香
肉質嫩滑脂味濃香,肥美鮮嫩
護心肉軟嫩無渣,點少少鹽食已經好好食
飲品有好多酒水,可樂,SODA選擇~
食燒肉既同時,可以叫碗飯食下
芝士韓式拌飯,滿滿既芝士加上辣醬
拌勻食口感豐富又香又辣呢!
牛肉嫩滑,帶點焦口感最佳,燒1分鐘左右!
每位客人免費一條韓國雪條,有士多啤梨
有椰子味道,好甜好解油膩~

喜來稀肉
尖沙咀金巴利道79-81號
金栢閣1樓連地下
G/F-1/F, Passkon Court
2021-11-25 34 瀏覽
—————📍旺角最近秋風起天氣開始轉涼🍂❄️ 就會好想食啲暖身啲嘅嘢食🥶 除咗打邊爐之外 呢排好想食韓燒😍😍 上網搵餐廳嗰陣時就見到呢間 #喜來稀肉 好多年前已經好興 😌但我一次都未食過 所以今日就捉埋👶🏻👶🏻同我一齊去食✨—————❏ 喜來烤肉 $158👅烤肉好大塊 顏色都幾靚 鮮紅色✨食落好有肉汁💦 牛味都算出 唔好睇佢唔算大碟 但食極都仲有😹 加埋生菜🥬泡菜 蒜頭🧄 正🔥❏ 護心肉 $158😆護心肉係我每次都會叫嘅肉類 呢度嘅護心肉都唔錯🌟 份量都足 雖然燒左好耐 但都唔會un同乾 必點⚡️❏ 牛舌 $148份量超大碟😍 本身有少少調味 韓式正宗梨味😍😆帶少少甜 好爽口 必點⚡️——————喜來稀肉 (旺角)旺角廣華街3號百利達廣場地庫#winfat#winfat旺角#winfat九龍———————————————————📍🇭🇰 🗣留言 📤分享 💗讚好👥 𝔻𝕄 𝔽𝕆ℝ ℂ𝕆𝕃𝕃𝔸𝔹𝕆ℝ𝔸𝕋𝕀𝕆ℕ🌟#openrice -Lv4 #google -Lv6 👉🏻搜尋我: #winfat #winfat+地區 👉🏻Email:wincyjane99@gmail.com👉🏻MeWe:https
—————

📍旺角

—————

❏ 喜來烤肉 $158

❏ 護心肉 $158

❏ 牛舌 $148

——————
喜來稀肉 (旺角)
旺角廣華街3號百利達廣場地庫

👥 𝔻𝕄 𝔽𝕆ℝ ℂ𝕆𝕃𝕃𝔸𝔹𝕆ℝ𝔸𝕋𝕀𝕆ℕ
🌟#openrice -Lv4 #google -Lv6
👉🏻搜尋我: #winfat #winfat+地區
👉🏻Email:wincyjane99@gmail.com
👉🏻MeWe:https://mewe.com/i/janewincy
2021-11-24 23 瀏覽
天氣涼左就係食韓燒嘅好日子,黎到旺角喜來稀肉, 食物質素有保證,韓燒選擇多,有韓牛、豬及雞肉,亦有其他韓國料理供應 壹頭牛套餐🐂 Beef Set入面有5款牛唔同位置嘅肉😋🔅喜來烤肉 ~ 薄薄牛肉加上輕輕醬料醃製過,味道特別出色🔅牛肋骨肉 ~ 油花多,燒烤後汁多味美🔅牛五花 ~ 油脂比較多,肉質細嫩又多汁🔅牛頸 ~ 肉質煙韌爽口🔅烤調味牛排骨 ~ 特製醃料調味嘅牛排骨香又入味😋 有3款前菜小碟,其中一款係泡菜,味道好正宗,前菜、生菜和烤蛋都可免費無限追加😋。壹頭牛套餐都好大份又高質,食牛嘅好選擇👍

壹頭牛套餐🐂 Beef Set
入面有5款牛唔同位置嘅肉😋
🔅喜來烤肉 ~ 薄薄牛肉加上輕輕醬料醃製過,味道特別出色
🔅牛肋骨肉 ~ 油花多,燒烤後汁多味美
🔅牛五花 ~ 油脂比較多,肉質細嫩又多汁
🔅牛頸 ~ 肉質煙韌爽口
🔅烤調味牛排骨 ~ 特製醃料調味嘅牛排骨香又入味😋

2021-11-24 30 瀏覽
呢幾日天氣轉涼,最啱就係燒嘢食、打邊爐。冇得去韓國旅行,真係好掛住嗰度嘅燒肉,呢間韓國過江龍燒肉店夠晒地道,無論裝修定食物都好有韓國風味。臨近聖誕節,餐廳還佈置得充滿聖誕氣氛。.食韓燒當然少不了免費任添🥬沙律、生菜、泡菜和醃蘿蔔,重有無限添加的爐邊蛋🍳,而且有泡菜和芝士兩款口味。.🔸護心肉 $158每次嚟呢間食燒肉都一定叫,因為真係好好食。它是豬的橫隔膜和肝之間的肉,每隻豬都係得好少份量,所以好矜貴。護心肉經燒後油分不多,而且口感爽滑彈牙。.🔸牛五花 $158另一款好推薦,就係牛五花!牛肉的油花綿密,而且牛味超濃郁,咬落去充滿油脂感和肉汁!.🔸牛舌 $148一碟有勁多片,份量十足,食落口感爽滑,而且牛味香濃。

🔸護心肉 $158

🔸牛五花 $158

🔸牛舌 $148
一碟有勁多片,份量十足,食落口感爽滑,而且牛味香濃。
2021-11-23 46 瀏覽
天氣開始涼涼地,除咗啱晒打邊爐之外。梗係仲有食韓國烤肉,今次就食香港正宗韓國烤肉嘅經典店-喜來稀肉。1️⃣前菜🥗泡菜味道好正宗,少少辣配埋肉食一流,醃蘿蔔都好爽口。而且所有前菜同生菜、爐邊蛋(泡菜、芝士)都可以免費追加😍2️⃣喜來烤肉🥩牛肉卷成嘅玫瑰花型擺盤有心思,肉本身有醬料醃製過, 油脂適中,肉質細嫩又多汁。3️⃣牛舌👅薄切牛舌一燒就熟,本身已經醬汁醃製好,所以唔使點醬汁就食得,口感爽滑,味濃!4️⃣豬-護心肉🐖原來護心肉係豬豬橫隔膜和肝之間嘅肉,每隻豬只有200~300g,好矜貴架😍。護心肉燒完,爽滑彈牙,夾埋生菜同泡菜一齊食好爽🤤 5️⃣蟹子紫菜飯團🍙飯團一你都要自己落手落腳搓成飯團,好得意。蟹子份量好足夠,飯裏面有淡淡的麻油香,推薦。天氣開始涼涼地,除咗啱晒打邊爐之外。梗係仲有食韓國烤肉,今次就食香港正宗韓國烤肉嘅經典店-喜來稀肉。1️⃣前菜🥗泡菜味道好正宗,少少辣配埋肉食一流,醃蘿蔔都好爽口。而且所有前菜同生菜、爐邊蛋(泡菜、芝士)都可以免費追加😍2️⃣喜來烤肉🥩牛肉卷成嘅玫瑰花型擺盤有心思,肉本身有醬料醃製過, 油脂適中,肉質細嫩又多汁。3️⃣牛舌👅薄切牛舌一燒就熟,本身已經醬汁醃製好,所以唔使點醬汁就

1️⃣前菜🥗

1️⃣前菜🥗

2️⃣喜來烤肉🥩

3️⃣牛舌👅

4️⃣豬-護心肉🐖
原來護心肉係豬豬橫隔膜和肝之間嘅肉,每隻豬只有2~300g,好矜貴架😍。
護心肉燒完,爽滑彈牙,夾埋生菜同泡菜一齊食好爽🤤

5️⃣蟹子紫菜飯團🍙
2021-11-21 51 瀏覽
星期6晚上咁岩行過旺角 諗起好耐無食韓燒啦 就即興去左食可能因為落去果陣仲係6點半 時間尚早 雖然無BOOK位 但都即刻有位俾我地入去坐坐低D小菜已經擺左係檯 兩邊既芝士蛋同泡菜蛋都已經FILL好哂2個人食既野唔多 諗左陣就點左個壹頭牛套裝野食好快就上 肉類有有喜來烤肉、牛五花、牛頸、牛肋骨肉、烤調味牛排骨D肉真係好好食 成程侍應好細心 我地無叫都會主動幫我地換燒烤盤有次我地都睇唔到個火熄左 但係個侍應望到 就好主動幫我地換GAS成餐飯都食到好開心下次一定會再黎
2個人食既野唔多 諗左陣就點左個壹頭牛套裝
成餐飯都食到好開心
下次一定會再黎
2021-11-20
1 分鐘 (堂食)
  • 壹頭牛拼盤
2021-11-20 50 瀏覽
大約下午1點入座,靜靜地無咩人,叫左 最愛既嫩豆腐湯,水準保持到又好夠味,辣泡菜好食,份量夠多,白蘿蔔同青瓜一樣都好好味,一個人食已經好夠飽,都唔洗再添。價錢合理,推薦。
大約下午1點入座,靜靜地無咩人,叫左 最愛既嫩豆腐湯
2021-11-18 41 瀏覽
呢排食大餐食得比較多,所以約咗朋友去韓式燒肉店,就決定唔叫比較熱氣嘅燒烤菜式,不過一坐低,就已經會放蒜片,會倒芝士蛋漿,同埋泡菜蛋醬喺燒烤板嘅邊,所以都叫有少少燒烤嘅😬另外會比嘅就係4款前菜,有比較白身嘅泡菜,依然都🥵辣味十足;有辣醬生菜絲洋蔥絲粟米沙律,感覺似無鳳爪嘅泰式沙律🥗;有醃青瓜、紅蘿蔔🥕、蘿蔔,酸酸哋幾開胃咁$50 蟹子紫菜飯團🍙幅相係得6小粒,嚟到係一大盤自己搓,勁驚喜😆飯係暖笠笠,軟軟哋,黐黐哋,甜甜哋,加埋脆口嘅蟹子及紫菜碎,可口!$90 薯仔餅🥔當然有薯仔絲,仲有肉喺面,比較軟綿綿嘅,配上有洋蔥碎嘅韓式醬汁。個人覺得放上燒烤爐燒到個面脆身係好食啲😋又有玩味啲$80 大醬湯有牛肋肉,有半隻小蟹🦀,有蜆肉,加埋其他大醬湯嘅日常材料,例如豆腐、翠肉瓜、蘿蔔,材料都幾豐富,湯底就係落咗辣椒粉嘅傳統韓式湯底叫咗3大份嘢,2個人都$250有找,晚市嚟講都好抵👍🏻

$50 蟹子紫菜飯團🍙

$90 薯仔餅🥔
個人覺得放上燒烤爐燒到個面脆身係好食啲😋又有玩味啲

$80 大醬湯

叫咗3大份嘢,2個人都$250有找,晚市嚟講都好抵👍🏻
2021-11-18 39 瀏覽
同朋友經過旺角突然間想食燒烤類嘅食物於是就網上搵到呢間喜來稀肉決定入去一試。我哋兩個女仔都唔夠膽叫得太多,嗌咗豬護心肉,同埋雪花牛肉。尼到都份量都很多,絕對夠食有突。 豬護心肉完全顛覆咗我對豬肉嘅印像,一路以嚟食豬肉都係停留喺燒五花肉,但這個護心肉肉質十分嫩滑多汁,容易熟,唔柴,係帶畀我哋驚喜,配上免費提供韓國辣醬或者鹽再加上生菜包一齊食, 味道同口感都提升咗好多,清新得嚟又有肉味好正。 雪花牛肉賣相亦都十分靚,分量絕不欺場, 起碼都有十幾塊,每塊都唔係薄ga, 雪花肥牛油滋味濃郁喺口腔久久不散去,令我十分回味。配上旁邊的小菜,例如我最鍾意嘅泡菜同酸蘿白,清新又開胃,爐邊蛋又滑, 所以整體用餐體驗都十分好,會再想encore 試下其他肉。

2021-11-16
2021-11-18 47 瀏覽
聽朋友推薦旺角有一間韓式燒肉做得幾正宗,性價比唔錯,於是就同咗屋企人去食,佢就係位於廣華街嘅喜來稀肉。入到去裝修就好似去咗韓國燒烤店咁,有磚牆同埋油桶櫈, 有一種唔喺香港嘅感覺。食物方面質素唔錯,我哋兩個人嗌咗兩款肉,包括雪花牛肉同豬護心肉。 兩款都有驚喜,雪花牛肉油脂分佈平均,厚薄得宜,燒起來有咋咋聲作響,放入口油脂變充滿了口腔,後來的牛肉味越趙越濃郁。至於豬護心肉,是一個很特別的部位,原來每隻豬都只有400至800克, 算係矜貴和比較罕有的部位,燒起來很快熟,肉質很嫩滑,多汁唔韌。另外嗌了個豆腐湯和梨汁梳打,豆腐湯的味道很韓國,微微的辣,熱辣辣很暖胃。值得一提這裏的小菜十分多樣包括泡菜,酸蘿蔔,酸青瓜,生菜包和沙律,份量大方。 爐邊蛋有泡菜和芝士款,又係可以再添。服務質素亦十分好,店員很細心,會很頻密主動幫你換鐵板,保證上一次煮燶,唔會帶到下一塊肉, 值得稱讚。

2021-11-18 322 瀏覽
一直都想試韓國過江龍️喜來稀肉,難得今日可以早收工,就和同事來個Early Dinner喇! 由於喜來稀肉在旺角廣華街百利達廣場地庫,所以我們就沿樓梯走到地牢,甫入餐廳中間是掛了燈飾的大樹,暗黃的燈光,給人有一種浪漫的感覺,如置身在韓國一樣。由於早來的關係,不用排隊仲可以坐到卡位,當坐定定後,員工就立即在放了芝士及泡菜的爐邊,倒下蛋漿,一陣就食得,仲可以加添,好正呀!所點選的食物未到時,就先吃前菜喇! 包括醃蘿蔔、泡菜、酸瓜、韓式辣醬撈的沙律菜。這裡大大塊的泡菜,味道不錯好爽脆,都有點辣,自問是愛辣之人,就勁愛。酸瓜好爽口。酸蘿蔔酸度調味得剛剛好,爽甜帶少酸,真不錯。一朵花的送到我面前,賣相好吸引的喜來烤肉 180g ($158),薄切牛肉片,燒一下很快就熟,燒烤肉時已聞到陣陣香味,入口濃郁的牛味,肉質好嫰滑,由於心急想吃,所以第一件牛就即時吞落肚,好好味。第二件就加了韓式醬及生菜同吃,生菜的清甜爽口,減去牛的油脂感,更加香脆好食。大份好足料的馬鈴薯煎餅 ($90),吃到軟香的馬鈴薯條,還有幾片牛肉。由於我至愛脆口的煎餅,我就將之放在爐上再煎至脆口,堅好味。臨走時更可在雪櫃內幾款韓式雪條
酸瓜好爽口。
酸蘿蔔酸度調味得剛剛好,爽甜帶少酸,真不錯。
由於我至愛脆口的煎餅,我就將之放在爐上再煎至脆口,堅好味。

臨走時更可在雪櫃內幾款韓式雪條中取一款,我就選了蜜瓜,蜜味香味,即時熱氣全消。
環境都好舒服,帶點浪漫情懷。

店舖入口在馬路旁,一點也不難找,大大個招牌一眼就望到。

喜來稀肉
地址:旺角廣華街3號百利達廣場地庫
電話:21046882
2021-11-11
  • 喜來烤肉
  • 馬鈴薯煎餅
  • 泡菜
2021-11-16 64 瀏覽
入秋涼涼地想食啲暖身又補身既野,男友就提議韓國人參雞湯😊係openrice搵附近餐廳果陣見到喜來晚市除左燒肉之外,都有好多飯餐選擇😋由於今日遲左食晏所以唔太餓,我地叫左個人參雞湯同埋海鮮泡菜餅share (黎到先知原來人參雞係無跟白飯要另外叫🤣)人參雞勁香😍 味道清甜得黎略帶甘甘地,好飲!😋雞肉肉質嫰滑😋 飲左一碗個人當場暖粒粒😙海鮮泡菜餅圍邊煎到好脆,唔會太厚太濟👍海鮮種類豐富,有蚵仔,蝦仁,魷魚等等,泡菜味夠濃但唔會太辣,點埋個醋醬酸酸辣辣就仲開胃仲惹味🤤因為今晚一心黎食人參雞所以無點到燒肉,但見周邊既人邊傾計邊燒肉邊飲酒好似好relax好chill😂 仲令我諗起上次去韓國既回憶🙈 下次黎真係要叫燒肉先得!😎(btw個人嚟講好鍾意呢度嘅前菜😍 酸瓜好入味,帶微微辣好開胃👍👍 泡菜夠爽脆兼夠辣😋)
入秋涼涼地想食啲暖身又補身既野,男友就提議韓國人參雞湯😊

人參雞勁香😍
味道清甜得黎略帶甘甘地,好飲!😋

雞肉肉質嫰滑😋 飲左一碗個人當場暖粒粒😙

海鮮泡菜餅

海鮮泡菜餅圍邊煎到好脆,唔會太厚太濟👍

(btw個人嚟講好鍾意呢度嘅前菜😍
酸瓜好入味,帶微微辣好開胃👍👍
泡菜夠爽脆兼夠辣😋)
前菜
2021-11-16
前菜
  • 參雞湯
  • 泡菜
  • 爐邊蛋
  • 泡菜蛋
2021-11-11 340 瀏覽
烤肉就食得多啦😁正宗韓式燒肉真係好耐冇食過啦😅經過旺角廣華街靜靜地有一間落地牢嘅烤肉店,落一層仲有張長凳,再落多又有一張長櫈,一定有好多人食㗎喇♥️不過今日我哋五點幾嚟😁所以早咗未有人等位👍即刻落去試下正宗嘅韓式烤肉啦 😋😋點為之正宗就係佢個烤爐側邊有雞蛋(爐邊蛋),而呢到側兩邊雞蛋一邊係芝士一邊係泡菜yummy 💯, 仲要韓國配菜有泡菜、青瓜、蘿蔔, 烤肉我哋揀咗辣嘅五花肉同豬頸肉再加個石鍋拌飯😋😋仲有生菜,生菜係食完佢就會添㗎喇!咁韓國人係最鍾意用生菜包住嚿肉嚟食㗎嘛😋咁我哋都梗係要入鄉隨俗啦😅💯💯嘩辣五花肉都好厚喎😬 同埋望落去好似幾辣咁喎.... 好😁事不宜遲擺落去燒先 😋嘩一路燒一路剪啲五花肉, 一路問到好香嘅燒烤味🤩好快就有得食,係有少少辣,但唔太辣,再用d生菜包住佢食好juicy喎😋😋我夾埋d泡菜嘅落去一齊食,係喺口裏面五花肉啲油香同埋泡菜加埋生菜嗰種爽大滿足好回味💯豬頸肉唔好以為佢一兜仔細細兜呀👍佢畀較剪剪開佢都好多㗎😳 話多唔多話少唔少,將佢包埋生菜嚟食豬頸肉好爽好脆👍 唔使醃㗎🤩加啲辣醬加啲甜醬包埋一齊食好有韓國風味👍👍熱辣辣嘅石鍋拌飯🔥 石鍋拌飯裏面有蘿蔔絲、泡菜、
烤肉就食得多啦😁
正宗韓式燒肉真係好耐冇食過啦😅

熱辣辣嘅石鍋拌飯🔥 石鍋拌飯裏面有蘿蔔絲、泡菜、菠菜、芽菜、豬肉,💯撈埋一齊最正係啲飯焦熱辣辣咋咋聲,冇落辣醬呀😁因為朋友唔食辣嘅😅唔落辣醬都好好味喎👍👍同煲仔飯差唔多"正”呀💯👍

真係勁飽呀😁爐邊蛋我哋燒烤肉嘅時候已經慢慢慢慢變熟啦😋咁樣食嘅雞蛋真係超級好味👍泡菜嗰邊係唔太辣而芝士蛋有好多芝士味呀🤩呢個雞蛋真係超級好味呀💯

最後尾仲有人送咗一條雪條㗎你睇下條雪條幾大條😋😋😋😋

• 豬頸肉
  • 辣五花肉
  • 石鍋拌飯
2021-11-09 48 瀏覽
同oppa 食生日飯,梗係食燒肉啦🤣一入到去好似去左韓片拍攝場咁😜勁有feel.有2個set 餐,我地揀左貴少少嗰個。以為會唔夠食,但食到最尾幾舊肉竟然飽到上心口,份量的確比出面多。而且都算厚切😍😍成盤得一份係豬腩肉,另外都係牛嘅不同部位,所以真係好抵食👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻而且waitress 幫我地換板嘅頻率好高,keep住個燒烤板都係乾淨無嗅味。我地再加配多一個水冷面,呢個係我最中意嘅韓或食品,所以幾飽都一定要叫🤣🤣
同oppa 食生日飯,梗係食燒肉啦🤣
一入到去好似去左韓片拍攝場咁😜勁有feel.
2021-11-08
天氣轉返熱,宵夜去喜來不止吃燒肉,還叫了個健康少油一點的韓國烏冬慰勞五臟六腑。櫃桶有乾濕紙巾可自取,方便衞生。前點早在桌上預備好,拌沙律菜的是韓式辣醬,入面有豆芽,味道有點酸。泡菜份量大方,辣度十足超入味,腌瓜和生菜亦爽口,簡直喜出望外。爐邊芝士蛋如果芝士粒更多會更吸引🤩泡菜蛋食味較濃,煮到剛好即食不過老,雞蛋嫩滑。個人推介食法,加入前菜泡菜辣椒醬跟汁同吃,沾食食味推上高峰。喜來烤肉精選燒牛肉卷成花狀挺漂亮,瘦多肥少,望落細碟,但兩個女仔分享其實剛剛好。燒兩下就食得,爐火很給力,煎一會立馬食,不過乾,肉質柔軟。開頭一轉生菜不夠新鮮,店員殷勤再添的就十分脆綠。喜來烏冬主要是蔥和豆卜紫菜生菜絲等材料,看上去清淡,吃起來反而突出了豆甜及烏冬的原味道,面身QQ, 煮得半透明,比較清爽而且飽肚。食後感:環境大,裝修有韓味,卡位舒服,食得自在,電話自助落單,冷氣適中,不過冷。

櫃桶有乾濕紙巾可自取,方便衞生。

喜來烤肉

燒兩下就食得,爐火很給力,煎一會立馬食,不過乾,肉質柔軟。

開頭一轉生菜不夠新鮮,店員殷勤再添的就十分脆綠。

喜來烏冬

宵夜