2021-11-25
—————📍旺角最近秋風起天氣開始轉涼🍂❄️ 就會好想食啲暖身啲嘅嘢食🥶 除咗打邊爐之外 呢排好想食韓燒😍😍 上網搵餐廳嗰陣時就見到呢間 #喜來稀肉 好多年前已經好興 😌但我一次都未食過 所以今日就捉埋👶🏻👶🏻同我一齊去食✨—————❏ 喜來烤肉 $158👅烤肉好大塊 顏色都幾靚 鮮紅色✨食落好有肉汁💦 牛味都算出 唔好睇佢唔算大碟 但食極都仲有😹 加埋生菜🥬泡菜 蒜頭🧄 正🔥❏ 護心肉 $158😆護心肉係我每次都會叫嘅肉類 呢度嘅護心肉都唔錯🌟 份量都足 雖然燒左好耐 但都唔會un同乾 必點⚡️❏ 牛舌 $148份量超大碟😍 本身有少少調味 韓式正宗梨味😍😆帶少少甜 好爽口 必點⚡️——————喜來稀肉 (旺角)旺角廣華街3號百利達廣場地庫#winfat#winfat旺角#winfat九龍———————————————————📍🇭🇰 🗣留言 📤分享 💗讚好👥 𝔻𝕄 𝔽𝕆ℝ ℂ𝕆𝕃𝕃𝔸𝔹𝕆ℝ𝔸𝕋𝕀𝕆ℕ🌟#openrice -Lv4 #google -Lv6 👉🏻搜尋我: #winfat #winfat+地區 👉🏻Email:wincyjane99@gmail.com👉🏻MeWe:https
📍旺角
—————
❏ 喜來烤肉 $158
❏ 護心肉 $158
❏ 牛舌 $148
——————
喜來稀肉 (旺角)
旺角廣華街3號百利達廣場地庫
👥 𝔻𝕄 𝔽𝕆ℝ ℂ𝕆𝕃𝕃𝔸𝔹𝕆ℝ𝔸𝕋𝕀𝕆ℕ
🌟#openrice -Lv4 #google -Lv6
👉🏻搜尋我: #winfat #winfat+地區
👉🏻Email:wincyjane99@gmail.com
👉🏻MeWe:https://mewe.com/i/janewincy