招聘中
$18,000-$23,000
$19,000-$50,000
$19,000-$50,000
月薪
更多筍工 (8)
2024-02-01 157 瀏覽
近日越來越多內地高質素嘅餐廳進駐香港,「呷哺呷哺」就係其中一間,食物質素唔錯,而且價錢相宜👍🏻.一個套餐已經包咗飲品、蔬菜盤、自助醬料區、烏冬、出前一丁、自家製紫薯麵,仲有自助刨冰區🫶🏻🫶🏻🫶🏻.依家新年期間中有套餐加配優惠,只要叫任何一個套餐就可以用$38加一個肥牛同黑豚肉拼盤,份量都唔少非常抵食😆.✨人氣牛肉套餐(美國特選級牛肩胛肉眼)✨滋選豬肉套餐 (巴西豬肩肉).湯底揀咗蕃茄濃湯同金湯酸菜湯,每個湯底仲包左養生雜菌湯添~.飲品推介大紅袍奶茶,茶底幾香,呢個配搭唔錯👍🏻.刨冰🍧配料一定要試吓西瓜凍,味道清甜.📍 呷哺呷哺 (The ONE) (尖沙咀)尖沙咀彌敦道100號The ONE UG2樓220-221號舖

✨人氣牛肉套餐(美國特選級牛肩胛肉眼)

✨滋選豬肉套餐 (巴西豬肩肉)
湯底揀咗蕃茄濃湯同金湯酸菜湯,每個湯底仲包左養生雜菌湯添~
飲品推介大紅袍奶茶,茶底幾香,呢個配搭唔錯👍🏻

刨冰🍧配料一定要試吓西瓜凍,味道清甜

📍 呷哺呷哺 (The ONE) (尖沙咀)
呷哺呷哺 台式一人火鍋 🤩🤩 主打套餐 🫰🏻🫰🏻份量絕對夠食出邊仲有自助區架 !!前菜 肉燥飯 面類 刨冰🍧 等都有😌😌 尚青海陸套餐 脫俗蕃茄湯 🍅🍅蕃茄湯好清新 酸酸甜甜 好開胃 仲有洋蔥+蕃茄粒 😌😌細份嘅海鮮拼盤海鮮非常新鮮 樣樣有啲😉😉有蝦有魚,有魷魚 🦑🦑 等特選牛上蓋肉 🐮🐮 長長一片 牛味勁濃郁 🫶🏻🫶🏻 套餐附送蔬菜拼盤 大大盤 ,蔬菜非常健康 ✌🏻元氣豬肉套餐昆布柴魚鍋 ,湯底較清甜 每鍋附送菌菇湯 菌菇味超香 加上濃烈嘅黑松露味 超正 😋伊比利亞梅花肉 梅花肉脂肪分布得好靚喎 😆😆 大大片 豬肉味香 肉質嫩滑🫶🏻🫶🏻升級飲品 🥤大紅袍珍珠奶茶 🧋經典燕麥珍珠奶茶 🧋 燕麥香味濃郁又濃滑 🥰🥰 唔會好甜 +迷你珍珠勁有咬口 👍🏻👍🏻 DIY手工Q冰粉刨冰 🍧自己DIY超正 🤩🤩芋圓加芋泥 正呀 😝
呷哺呷哺
台式一人火鍋 🤩🤩
主打套餐 🫰🏻🫰🏻份量絕對夠食

出邊仲有自助區架 !!
前菜 肉燥飯 面類 刨冰🍧 等都有😌😌

尚青海陸套餐
脫俗蕃茄湯 🍅🍅
蕃茄湯好清新 酸酸甜甜 好開胃 仲有洋蔥+蕃茄粒 😌😌

細份嘅海鮮拼盤
海鮮非常新鮮 樣樣有啲😉😉
有蝦有魚,有魷魚 🦑🦑 等

特選牛上蓋肉 🐮🐮
長長一片 牛味勁濃郁 🫶🏻🫶🏻

套餐附送蔬菜拼盤
大大盤 ,蔬菜非常健康 ✌🏻

元氣豬肉套餐
昆布柴魚鍋 ,湯底較清甜
每鍋附送菌菇湯 菌菇味超香 加上濃烈嘅黑松露味 超正 😋

DIY手工Q冰粉刨冰 🍧
自己DIY超正 🤩🤩
芋圓加芋泥 正呀 😝
2024-01-29 121 瀏覽
同朋友係尖沙咀行街行到累,天氣凍凍地所以決定食一人邊爐。我地選擇了套餐,有自助調料區&自助刨冰區,如果唔飽的話,可以加麵、肉燥飯、刨冰,推薦肉燥飯!叫了人氣牛肉套餐,會有蔬菜盤及美國特選級牛上蓋肉。已固定有一小格養生菌菇湯底,另一款湯底選擇了金湯酸菜鍋,好特別,有加了蘋果片。另一個套餐係珍選牛肉套餐 ,會有蔬菜盤及美國特選級牛肩小排。湯底都是有養生菌菇鍋,但另一款湯底就選擇了昆布柴魚鍋。養生菌菇湯底唔錯,就咁飲都可以。上蓋牛肉同牛肩小排都唔錯,但後者會更香牛味&嫩滑些。飲品就選擇了凍茉莉綠茶及熱經典珍珠奶茶。

飲品就選擇了凍茉莉綠茶及熱經典珍珠奶茶。
題外話/補充資料: 有自助調料區&自助刨冰區
2023-12-17
生日
  • 人氣牛肉套餐
2024-01-25 133 瀏覽
而家愈來愈流行一人火鍋,呢間係the one 既一人一鍋好抵食!因為叫完一人一個餐,就可以無限享用自助吧!各款套餐仲有樂活蔬菜盤配搭。。而出面就有自助調料同自助刨冰,連芋圓都有得任食🤭🤭自助調料更加係超多款特別醬汁,仲有白飯、公仔麵任食😂。🥢元氣豬肉套餐 $188:呢個套餐有伊比利亞梅花肉,咁種肉質鮮嫩多汁,入口即溶。湯底擇左「養生菌菇鍋配金湯酸菜鍋」湯底濃郁香口,菌菇鮮甜,配上金湯酸菜,口感酸甜開胃。。🥢珍選牛肉套餐 $208:呢個套餐係美國特選級牛肩小排,牛肉嫩滑多汁,肉味濃郁!湯底「養生菌菇鍋配昆布柴魚鍋」湯底鮮香,菌菇鮮甜,加埋昆布柴魚,令湯底更加豐富返味,味道好過癮!。跟餐本身有茶飲,但想轉其他就另加錢,「冰黃金桔茶 +$10」黃金桔茶香甜解渴。「冰大紅袍珍珠奶茶 +$9」必點!大紅袍茶香濃郁,配上香滑嘅珍珠,好滋味開胃!

🥢元氣豬肉套餐 $188:

🥢珍選牛肉套餐 $208:

2024-01-25 91 瀏覽
呷哺呷哺-一人一鍋火鍋呷哺呷哺-一人一鍋火鍋菜單多樣,湯底豐富,食材新鮮,每叫一個鍋都會額外送蔬菜海鮮盤😻同男朋友叫一人一鍋一鍋是蕃茄湯另一鍋是胡椒豬肚湯湯底10分入味 而且額外仲有蘑菇湯可以飲我本身驚唔夠飽,額外再加$38叫埋雙肉拼盤。環境舒適衛生 獨特的一人一鍋用餐方式,讓客人能專注享受火鍋的樂趣。呷哺呷哺-一人一鍋火鍋菜單多樣,湯底豐富,食材新鮮,每叫一個鍋都會額外送蔬菜海鮮盤😻環境舒適衛生 獨特的一人一鍋用餐方式,讓客人能專注享受火鍋的樂趣。推薦給喜愛火鍋且追求個人化體驗的人。📍呷哺呷哺 (The ONE) (尖沙咀)尖沙咀彌敦道100號The ONE UG2樓220-221號舖
呷哺呷哺-一人一鍋火鍋呷哺呷哺-一人一鍋火鍋

同男朋友叫一人一鍋

一鍋是蕃茄湯另一鍋是胡椒豬肚湯

湯底10分入味 而且額外仲有蘑菇湯可以飲
我本身驚唔夠飽,額外再加$38叫埋雙肉拼盤。

推薦給喜愛火鍋且追求個人化體驗的人。

📍呷哺呷哺 (The ONE) (尖沙咀)
2024-01-24
  • 蔬菜拼盤
2024-01-24 91 瀏覽
今日去左The one攞衫順便食埋晚飯,見呢間套餐價錢幾抵,一於入去試啦每鍋都有一少格係招牌鍋係養生菌菇鍋,另外都可以自選,我哋就揀咗蕃茄同埋麻辣依家有新春優惠,每個套餐加$38都有一碟肉好抵,而且有自助區,可以自己拎火鍋調味料,而且仲有公仔麵類🍜、米粉同滷肉飯🍚可以任食!另外仲包自助刨冰,真係好多選擇🍧叫咗雞同牛嘅套餐,肉嘅份量都算多,而每個套餐都包咗一份雜菜併盤有金菇、菜、紅蘿蔔、丸同魷魚福袋等🥗蔬菜新鮮,而且仲包飲品,我就叫咗茉莉綠茶少甜少冰岩晒我📍呷哺呷哺尖沙咀彌敦道100號The ONE UG2樓220-221號舖

依家有新春優惠,每個套餐加$38

📍呷哺呷哺
新開呢間一人火鍋打邊爐都不錯,可以獨霸一個鍋,自己想要咩湯底都得,又唔使驚自己淥既野俾人食左😆用QR code落單時發現有湊湊logo既,原來同湊湊同系,難怪格局都有啲似湊湊,都係打邊爐配茶飲既特色,但就可以一人一煲唔使爭。午市有好多套餐可以選,有豬/有牛/有雞/有海鮮,連蔬食套餐for素食者都有,好全面,貼心jei。鍋底方面,有辣/有唔辣,都幾多元化,昆布柴魚/蕃茄/金湯酸菜/暖心豬肚/麻辣/南洋咖哩鍋,全部任你選。天氣凍,暖心豬肚湯底真心正🌟豬肚湯有薏米喺入面,去濕驅寒,食完覺得身體都好左😎😌呢度另一特色,佢全部鍋都係一邊大d一邊細d既鴛鴦鍋咁,細d嗰part,係養生菇菌鍋。個養生菇菌鍋都好好飲‼️全部湯底都好好飲,完全係齋飲湯底都令人難以自拔嘅水平😂同朋友揀左滋選豬肉套餐&尚青海陸套餐,有豬有牛有海鮮。個豬肉都不錯,不得不提,要試下好有特色既水蜜桃醋‼️😋🌟真係好有水蜜桃香味,點肉好好食‼️又解膩開胃👍每個套餐都幾豐富,仲包蔬菜拼盤仲有自助吧任食烏冬/出前一丁/刀削麵/紫薯麵/台式肉燥飯等等...絕對可以食到飽到反艇再反艇。同埋茶飲方面,佢主要包紅袍同茉莉綠茶,加錢可以升級,當然識飲揀
新開呢間一人火鍋打邊爐都不錯,
可以獨霸一個鍋,
自己想要咩湯底都得,
又唔使驚自己淥既野俾人食左😆

用QR code落單時發現有湊湊logo既,
原來同湊湊同系,
難怪格局都有啲似湊湊,
都係打邊爐配茶飲既特色,
但就可以一人一煲唔使爭。

午市有好多套餐可以選,
鍋底方面,有辣/有唔辣,
都幾多元化,

天氣凍,暖心豬肚湯底真心正🌟
豬肚湯有薏米喺入面,去濕驅寒,
食完覺得身體都好左😎😌

呢度另一特色,佢全部鍋都係一邊大d一邊細d既鴛鴦鍋咁,
細d嗰part,係養生菇菌鍋。
個養生菇菌鍋都好好飲‼️

全部湯底都好好飲,
完全係齋飲湯底都令人難以自拔嘅水平😂

同朋友揀左滋選豬肉套餐&尚青海陸套餐,
有豬有牛有海鮮。
個豬肉都不錯,不得不提,要試下
好有特色既水蜜桃醋‼️😋🌟
真係好有水蜜桃香味,點肉好好食‼️
又解膩開胃👍

每個套餐都幾豐富,
仲包蔬菜拼盤

絕對可以食到飽到反艇再反艇。

同埋茶飲方面,佢主要包紅袍同茉莉綠茶,
加錢可以升級,當然識飲揀係飲大紅袍奶茶啦‼️正😋

最後,一定要食埋個dessert bar,
係自助整刨冰,仲有好多配料任加。

成個午巿套餐咁多野食,真係又抵又好食‼️推介👍😋
鋪頭做緊買二送一,趁機試試!一人套餐好豐富,包括:鴛鴦鍋 // 菌菇鍋 // 蔬菜盤 //肉類 // 手搖茶飲 // 自助刨冰 //肉燥飯 小鴛鴦鍋底是固定的養生菌菇湯,湯味濃郁暖胃。肉類菜類份量都非常充足!
鋪頭做緊買二送一,趁機試試!

2024-01-19
2024-01-21 55 瀏覽
🌈💡呢間火鍋餐廳嘅招牌非常之顯眼,遠睇已經見到💚綠色🧡橙色嘅霓虹燈,同時亦都惹來好多人觀看、排隊🧍‍♀️🧍‍♂️🧍‍♀️🧍‍♂️🥘呢度嘅火鍋係以套餐為主,兩個人我哋點咗一個珍選牛肉套餐、一個人氣牛肉套餐🍲呢度嘅湯底好特別係分開兩格大格嘅就係自己選擇嘅湯底,我哋分別選咗🐟昆布柴魚鍋同🍅脫俗番茄鍋🥫蕃茄鍋酸酸甜甜,以新鮮蕃茄、洋蔥絲熬煮,好濃郁呀!至於昆布柴魚鍋呢,就係用柴魚、昆布,加一點鹽&醬油熬製而成。湯底很清淡,有清爽既柴魚甘香味~至於細格既嘅就係指定既🍄養生菌菇鍋,湯底好濃郁,有一粒粒嘅菇菌,用嚟食公仔麵真係一流!😎😎美國特選級牛肩小排、美國特選級牛上蓋肉,份量都非常多!🥦每個套餐都配有樂活蔬菜盤,蔬菜好新鮮,有唔同款式色彩繽紛非常漂亮💚例如有冬菇,蛋餅、翠玉瓜、蘿蔔、粟米、蕃茄、福袋、雲耳、芋頭,數之不盡,仲有蜆添呢度出邊嘅自助調料都有好多款式,每款調味都有清晰嘅指示,令到你可以揀到最啱心水嘅款式🤪仲有唔同嘅烏冬、公仔麵🍜可以自己拎😋另外最吸引嘅就係自助刨冰🍧好好玩呀,可以自己將啲冰整出嚟跟住就可以加上唔同嘅配料、蒟蒻、芋圓、芋泥、啫喱、花奶,勁開心好玩🧡🧡最後仲有嘢飲添: 冰茉莉綠茶,

呢度嘅湯底好特別係分開兩格

🥫蕃茄鍋酸酸甜甜,以新鮮蕃茄、洋蔥絲熬煮,好濃郁呀!

美國特選級牛肩小排、美國特選級牛上蓋肉,份量都非常多!

仲有唔同嘅烏冬、公仔麵🍜可以自己拎😋

另外最吸引嘅就係自助刨冰🍧好好玩呀,可以自己將啲冰整出嚟

最後仲有嘢飲添: 冰茉莉綠茶,
熱茉香奶綠!
2024-01-08 81 瀏覽
行過見到呢間一人定食火鍋好似唔錯,走咗去試下。佢唔係任食,叫咗份定食牛肉,出面配料區就任食。佢哋嘅牛肉睇落新鮮,味道唔錯,但我覺得有小小乾,未算好好食,牛肉嘅香氣都有嘅,牛肉片係好薄切嘅,好易熟,唔使等太耐就可以食到啦。火鍋底選擇都多,仲有個菇湯畀你飲,真心唔錯,幾好飲好濃味,但建議快啲飲,因為到後期個湯會煲到好濃味唔好飲。最令人驚喜嘅係,佢哋嘅定食套餐非常豐盛!除咗牛肉同火鍋底底,仲有配菜同埋米飯。啲配菜有蔬菜、菇等等,令火鍋更加豐富多樣化。加埋啲米飯,完全食得飽。佢有任食甜品,不過都麻麻地,可以一試。
行過見到呢間一人定食火鍋好似唔錯,走咗去試下。
佢唔係任食,叫咗份定食牛肉,出面配料區就任食。
佢有任食甜品,不過都麻麻地,可以一試。
題外話/補充資料: 首先,講咁你聽,佢哋嘅牛肉真係新鮮到爆!每一片牛肉都好嫩滑,入口即化。啲肉質好鮮甜,牛肉嘅香氣真係飄逸啊!最正嘅係,佢哋嘅牛肉片係好薄切嘅,好易熟,唔使等太耐就可以食到啦。 仲有,火鍋底底都好鮮美!湯底有啲濃郁嘅牛肉味道,好開胃。你可以選擇麻辣、清湯或者番茄湯底,各有各嘅特色。我個人最鍾意麻辣湯底,辣辣嘅味道真係刺激味蕾! 最令人驚喜嘅係,佢哋嘅定食套餐非常豐盛!除咗牛肉同火鍋底底,仲有配菜同埋米飯。啲配菜有蔬菜、豆腐、海帶同埋冬粉,令火鍋更加豐富多樣化。加埋啲米飯,真係可以填飽肚子! 總括嚟講,呢個一人牛肉定食火鍋真係唔錯啊!牛肉新鮮嫩滑,火鍋底底鮮美開胃。配菜豐富,套餐份量足夠。如果你鍾意火鍋同埋牛肉,絕對要試下呢個一人牛肉定食火鍋!一試到佢,你一定會滿足你嘅肉食渴望!快啲去試吓啦,你一定唔會失望!
2023-12-30
2023-12-25 131 瀏覽
一次在The One其中一間餐廳用膳,路過見到新開了一間餐廳呷哺呷哺,便決定下次要來這餐廳試試,在12月的這一天,便訂了這間餐廳,試試其一人火鍋。我們一行三人,每人都可揀選不同湯底,不同套餐也可以,套餐有雞、牛、豬選擇。我們兩位選了昆布柴魚湯,一位選了蕃茄湯底,而套餐都選了人氣牛肉套餐。套餐包括湯底、一個蔬菜籃、一碟肉及一個飲品(個別飲品要補差價)。🔸️湯底雖然是自選,但都是鴛鴦鍋包括一個菇菌湯底,菇菌湯底夠味,用來烹調食物非常美味。🔸️蔬菜籃不同蔬菜有少許。🔸️牛肉也可以。🔸️飲品是台式飲品,這個配搭不錯。一般來說,一人份量已足夠,而在外面枱面有醬料,另外,有麵、烏冬及肉燥飯是任食。還有,木耳及腐皮。甜品有刨冰,是自行放冰到刨冰機刨冰,再加配料,非常認真,也好味。不過,餐廳是限時90分鐘,而我們用膳當天,餐廳還有很多空枱,但到了90分鐘餐廳職員便會著你離開,這樣真的不好。
🔸️蔬菜籃不同蔬菜有少許。
🔸️牛肉也可以。
🔸️飲品是台式飲品,這個配搭不錯。

人氣牛肉
湯底
蔬菜籃及台式飲品
醬料區
肉燥飯
刨冰
2023-12-17
2023-12-19 106 瀏覽
終於來到人氣台式 Shabu Shabu 店~ 這裡主力以一人火鍋為主。餐廳有幾款鍋底同飲品可以選擇。而每個湯底都是鴛鴦鍋配置,必定會配一個「養生菌菇鍋湯」小鍋。味道特別香濃,愛菇菇的必定要試。 店員都推介我和朋友要記得先飲湯!後火鍋!🔆最鍾意係個自助調味料、小食、手工Q冰粉。手工Q冰粉有芋圓、芋泥、紅豆、各款水果凍,仲有幾款糖醬。自己刨冰後,可以慢慢選配。🥢人氣牛肉套餐: 脫俗番茄鍋 + 美國特選級牛上蓋肉番茄湯味道特別濃,而牛肉份量足,牛味濃,肉質帶油花~ 幾好🥢人氣牛肉套餐: 金湯酸菜鍋 + 美國特選級牛肩胛肉眼酸菜湯加咗大葉芥菜,黃金蘋果,味道酸酸甜甜幾特別。牛肩胛肉眼就正常發揮🔆每個套餐仲搭配埋雜菜拼盤,數款蔬菜同丸類,非常滿足。另外,要提提大家,竟然有肉燥飯!不油不膩也不柴,大大啖肉加小小啖飯,好好味🥤冰大紅袍奶茶 / 冰冬瓜檸檬是台式飲品店「茶米茶」的出品,大大杯又味道不太甜。感覺良好

🥢人氣牛肉套餐: 脫俗番茄鍋 + 美國特選級牛上蓋肉
番茄湯味道特別濃,而牛肉份量足,牛味濃,肉質帶油花~ 幾好

🥢人氣牛肉套餐: 金湯酸菜鍋 + 美國特選級牛肩胛肉眼

🥤冰大紅袍奶茶 / 冰冬瓜檸檬
是台式飲品店「茶米茶」的出品,大大杯又味道不太甜。感覺良好
2023-12-16
2023-12-16 153 瀏覽
寒冷天氣警告生效,一人一鍋打邊爐是常識吧將傳統台式火鍋和一人就餐模式完美結合的內地過江龍於兩個月前登陸香港橙色色調裝修環境舒適,有一半位置是單人坐自助小料台有火鍋調味料、前菜、即食麵及滷肉飯等雙拼湯底好講究,小鴛鴦固定湯底養生菌菇鍋飲得又涮得主廚推薦大鴛鴦昆布茶魚鍋選用古法烘製鰹魚乾加提鮮昆布,湯底清甜麻辣靈魂鍋加$18,含秘製滷鴨血,辣而不嗆$198的人氣牛肉套餐有三款牛肉選擇,美國特選級牛肩胛肉眼鮮嫩軟腍嚴選海鮮套餐$238!大海鮮拼盤有特選鯛魚、魷魚花捲、白蝦、鮮味干貝及蛤蠣所有套餐均附送份量滿滿的蔬菜拼盤,擺盤精美附餐茶飲自創現搖茶飲品牌「茶米茶」!茉莉綠茶可以選擇甜度及冰量一襲紅袍香濃又滑口!又或補差價升級其他茶飲
寒冷天氣警告生效,一人一鍋打邊爐是常識吧
橙色色調裝修環境舒適,有一半位置是單人坐
自助小料台有火鍋調味料、前菜、即食麵及滷肉飯等
雙拼湯底好講究,小鴛鴦固定湯底養生菌菇鍋飲得又涮得
昆布柴魚鍋
麻辣靈魂鍋
麻辣靈魂鍋加$18,含秘製滷鴨血,辣而不嗆
美國特選級牛肩胛肉眼
海鮮拼盤
蔬菜拼盤
所有套餐均附送份量滿滿的蔬菜拼盤,擺盤精美
茉莉綠茶
蔬菜拼盤
茉莉綠茶
一襲紅袍
2023-12-16 91 瀏覽
THE ONE新開間火鍋店「呷哺呷哺」,主打一人小火鍋,一人鍋仲可以鴛鴦鍋!湯底選擇共六款,點了番茄湯和豬肚湯,其中蕃茄湯十分甘甜,而豬肚湯帶有濃郁豚骨風味,不論點哪個鍋還會附贈一小鍋的黑松露風味湯底,很濃郁!算是另類的鴛鴦鍋。主食伊比利梅花豬肉,油花靚色澤粉嫩,厚度切的恰到好處,放入鍋中幾秒後入口,肉質軟且帶點彈性,在嘴裡跳舞的滋味很棒。另一個套餐主食選羔羊,色澤誘人而口感上毫不遜色伊比利豬,肉的嫩度與味道都很有水準,完全沒有羊的腥羶味。來到自助區,各種醬汁與配料,一旁有熱騰騰的白飯與肉燥,還有烏冬、出前一丁等麵食,完全不怕食不飽。甜品區是非常有特色的自助刨冰。將少許冰塊放入機器中,打開開關細冰如雪片般飄下,非常療癒。配料超豐富,芋圓仙草芋頭水果凍應有盡有,一定要來體驗看看。

2023-12-13 89 瀏覽
台式一人火鍋🍲除左一人鍋之餘,仲有自助吧任食,有前菜、飯、麵、烏冬,甜品吧仲有任食芋圓添🍡❗🌟人氣牛肉套餐 - 美國特選級牛肩胛肉眼🌟🌟日本和牛胸小排套餐🌟見相都知肉質好同夠新鮮👍🌟熱黃金桔茶🌟解膩最岩🥤▶️套餐均配有蔬菜籃,前菜有鴨血贈送蔬菜籃既食材都好新解,用黎煲湯底再食埋就岩哂喇🙂❗🔹️食物質素好好,衛生程度亦好足夠,座位夠闊落更有尖沙咀旺市景🈵️📝毒毒都可以食好西😂
台式一人火鍋🍲

🌟人氣牛肉套餐 - 美國特選級牛肩胛肉眼🌟
🌟日本和牛胸小排套餐🌟
見相都知肉質好同夠新鮮👍

🌟熱黃金桔茶🌟
解膩最岩🥤

▶️套餐均配有蔬菜籃,前菜有鴨血贈送
蔬菜籃既食材都好新解,用黎煲湯底再食埋就岩哂喇🙂❗

📝毒毒都可以食好西😂