2007-06-10 10 瀏覽
今晚外賣辛味燒牛肉飯, 燒雞飯同海苔珍菌. 共66. 大飯個份量好多, 其實可以夠兩個人食. 我自己食個燒牛肉飯, 非常飽. 佢雖然話係辛味, 但只係少少辣, 對我依d唔食得辣既人黎講都okay. 如果講味道, 個人比較喜歡原味o個隻牛肉飯. 至於海苔珍菌, 自己就都幾鐘意, 清清地幾好.
2007-01-03 17 瀏覽
野菜煎雞飯+泡菜+麵豉湯(24) - 個汁太甜, 麻麻地喜好, 要加番d辣椒粒先易入口野菜牛肉飯+泡菜+三文魚+麵豉湯($38) - 牛肉份量幾多, 要了多汁, 再加上辣椒粒同吃, 好味. 三文魚算滑, 加上檸檬汁酸酸地, OK燒元貝($9) - 普通鯖魚($10) - 口感鞋, 麻麻地
燒元貝($9) - 普通
鯖魚($10) - 口感鞋, 麻麻地
2006-12-11 13 瀏覽
我剛剛先知原來吉野家有一人火鍋食,令我有意欲去試下。但係個日要等半個鐘,竟然黎到唯有等啦,加上其他食物都無咩興趣。個鍋好足料,當然你都唔expect有好靚既牛肉,但以$39甘多野食,實在是抵!
2006-11-23 22 瀏覽
早兩日落黃雨又要放工後去返學時間緊逼就去左吉野家食左個日式牛肉煎雞雙拼飯餐由於時間尙早所以落order同搵位都唔係要好多時間而且呢間野起餐超快我果頭落完order錢都未果餐已經係你面前可能係佢地餐類無其他快餐咁多同繁複自從出黎做野之後都好少去吉野家但水準重保持到唯一可改善的地方係可以落多些少醬汁食起黎會開胃d不消15分鐘就清左個日式牛肉煎雞雙拼飯餐同埋跟餐送的橙汁汽水總算可以準時上堂
早兩日落黃雨又要放工後去返學

自從出黎做野之後都好少去吉野家
但水準重保持到唯一可改善的地方係可以落多些少醬汁
食起黎會開胃d

2006-10-19 18 瀏覽
朋友仔買了外賣回來, 點知裝漏了鯖魚, 打落去店到講竟然會有人送番上來, 服務幾好野菜牛肉飯- 要多汁個飯會好味d三文魚- 幾滑鯖魚- 加了大量檸檬汁幾醒胃
野菜牛肉飯- 要多汁個飯會好味d
三文魚- 幾滑