2019-02-24
之前都間唔中路過,但一直都冇見有餐牌放門外,唔知咩價錢今日決定把心一橫入去試試一望個餐牌原來冇話咩是日午餐之類,見佢有個常餐同皇牌餐,包埋飲品,咁就叫晒兩款啦 (亦有多款特式食物,例如火腿爆蛋菠蘿包,一睇個名爆蛋已經覺得幾搞鬼)店員先端上奶茶,飲落幾順滑,都唔差隻杯係印上餐廳名稱先黎呢個,牛肋肉蕃茄湯通粉呢個幾好食,有蕃茄味唔係只係個D罐頭茄汁湯,牛肋肉亦好腍唔韌黑松露炒蛋加油包,黑松露味幾濃,岩晒我,好味一般特餐常餐少見用上黑松露另一款係十字牛奶豬骨湯意粉當然,餐廳主打係十字牌牛奶,就緊係好多菜式都用上呢個牌字嘅牛奶啦望落都幾奶白色,但飲啖又唔係話個牛奶味好突出,不過塊豬扒都算好大塊,食完都飽,相對之下就覺得蕃茄湯通好食一點炒蛋多士,同黑松露炒蛋個款一樣都係咁滑有機會要試下其他食物,好多款式 不過可能店面細左D,食客坐滿晒後,路較窄,侍應傳菜時及食客進出都要小心點
店員先端上奶茶,飲落幾順滑,都唔差
隻杯係印上餐廳名稱
先黎呢個,牛肋肉蕃茄湯通粉
另一款係十字牛奶豬骨湯意粉
炒蛋多士,同黑松露炒蛋個款一樣都係咁滑
有機會要試下其他食物,好多款式