2019-08-14 74 瀏覽
深水埗多嘢食 一直都知, 呢間六本木居酒屋🍶, 開咗大概半年, 都食過幾次, 食物質素係一次比一次好, 因為個老闆精益求精😎, 又親切風趣。 最近知道佢換咗個 大廚, 就啱朋友同我慶祝生日🎂, 又再去幫襯 ,果然多咗好多特別嘅嘢食 ,味道同火候嘅層次, 亦都提升咗, 性價比真係高!😍今次先叫咗個我最鍾意嘅冰頭漬🐟, 係三文魚魚頭嘅軟骨漬物, 酸酸地 好開胃😙。 另外一個係水母刺身, 超級爽口配埋佢個酸汁, 又係另一個開胃小食! 😜刺身唔使多講, 保持到佢一直嘅水準 ,好新鮮!! 雖然我只係叫刺身拼盤, 但係唔會好似某D舖頭咁混入一啲唔新鮮嘅刺身, 但求去貨!串燒我叫咗 日本青椒仔 🍢🍡同埋 牛舌, 🔥火候啱啱好! 炸物叫咗個牡丹蝦雲丹天婦羅, 🙉呢個非常特別亦都非常驚喜, 佢用一塊紫蘇葉包住牡丹蝦加海膽嚟到天婦羅, 加埋一齊個口感同埋味道, 真係好難形容, 所以一定要試!💪💪💪然後叫咗一個吞拿魚下巴🐟, 同串燒一樣🔥火候啱啱好, 外面燒到香香, 入面保持 肉質 鮮嫩🤤😍, 仲有好豐富嘅魚油, 唔係咁多地方有得食, 價錢一啲都唔貴!然後老闆推介一個六本木汁燒牛骨肉🐂 ,賣相已經相當唔錯,
然後老闆推介一個六本木汁燒牛骨肉🐂 ,賣相已經相當唔錯, 上咗枱仲有得點火添 🤣外面燒得香口 ,五成熟, 淋得嚟又有牛肉味, 唔會 好似和牛咁漏, 唔多鍾意食牛嘅我 都 不停放入口!😋
🍦甜品我哋叫咗個 炸柚子雪糕 ,鍾意食甜品嘅唔可以放過佢, 實在太好味!!! 😍😍😍😍好多時 雪糕個外皮會太厚, 亦都冇炸過嘅感覺, 但係六本木呢個, 佢切開咗上碟之後, 個外皮依然keep到薄脆嘅感覺➡跟住就係好似蛋糕咁嘅外皮➡ 然後就係微溶嘅雪糕➡ 再入面就係冰凍嘅 柚子雪糕 😘😍😋呢個先係叫做有層次嘅炸雪糕㗎嘛!
2019-08-10
  • 北海道刺身盛(八點)
  • 冰頭漬
  • 銀鱈魚西京燒
每次接男人收工,回程總會經過這間六本木日本料理,都會說找天要去,說了N次之後,這天終於來了。餐廳的裝潢設計都是一般日本料理的格局,座位也算寬敞舒適。龍蝦沙律 $45小龍蝦肉的份量不少,混了明太子醬更美味,沙律菜也算新鮮。炸豆腐 $58炸粉很薄身,口感香脆,內裡的豆腐豆味濃,加上混了蘿蔔蓉和薑蓉的醬汁,味道更豐富。香芒軟殻蟹卷 $98捲得夠紮實,夾的時候不會輕易散開,上面的芒果很香甜,中間的軟殼蟹口感鬆脆,不會太油。鰻魚玉子燒 $78吃得到很薄一層層的感覺,口感鬆軟,又夠蛋香,中間的鰻魚,醬汁不會太多,口感軟稔,入口即化。慢煮大根牛舌 $68牛舌煮得夠入味,口感軟稔中帶爽彈,蘿蔔煮得夠稔,又吸收了帶甜味的汁,好吃。海膽軍艦 $98海膽片片分明且堆得滿滿的,味道濃郁,入口先有微甜後帶微澀,但不致有苦味亦不會覺得腥。整體環境、服務也不錯,個人覺得小食很出色呢。

餐廳的裝潢設計都是一般日本料理的格局,座位也算寬敞舒適。

龍蝦沙律 $45
小龍蝦肉的份量不少,混了明太子醬更美味,沙律菜也算新鮮。

炸豆腐 $58

香芒軟殻蟹卷 $98

鰻魚玉子燒 $78

慢煮大根牛舌 $68

海膽軍艦 $98

整體環境、服務也不錯,個人覺得小食很出色呢。

2019-08-13 71 瀏覽
之前已約定要來六夲目食生日飯,未進門前就已被外觀裝潢看起來很有日本居酒屋既設計吸引著,忍不住在不停影相,牆上報滿介紹食物和飲品的單張,非常精彩。每天都有海鮮直送,職員會問我們試不試,目到板上內容都吸引,下次可試點來食。我們兩人都點了六款多食物先來熱食酒煮蜆,很新鮮又大隻,味道很好冇沙,鮮味也很出。龍蝦沙律,是有細粒蝦仔再配伴菜,很清新又不溜口。饅魚蛋卷係我頭號要點的,熱乎乎的仲是厚厚的蛋,很好食又大件。還特別點了兩款串燒,牛舌加蔥燒雞,朋友不食牛但看到都覺好味,因為夠厚切不得不提,這裡的豉油配芥末超好味、比出面的更勝一籌,不知是用什麼牌子呢刺身盤內有藍光,很特別地出場,赤貝加三文魚很生鮮美味的。仲有磯燒鮑魚仔,軟硬適中,仲有職員用火燒起其實此份量都夠飽了,不過我們尚有最後芒果軟殼蟹卷。卷內有菜可中和番,同件數都很多的,適合再多點人一齊食。

我們兩人都點了六款多食物

先來熱食酒煮蜆,很新鮮又大隻,味道很好冇沙,鮮味也很出。

龍蝦沙律,是有細粒蝦仔再配伴菜,很清新又不溜口。

刺身盤內有藍光,很特別地出場,赤貝加三文魚很生鮮美味的。

仲有磯燒鮑魚仔,軟硬適中,仲有職員用火燒起

100分嘅一餐😋 裝修有feel又企理,老闆同員工玩得又好nice,最緊要食物好味道😍佢哋每日都有新鮮嘅飛機刺身,我哋一班朋友係外行人,就問店員意見。店員問我哋鐘唔鐘意食魚味重同硬身嘅魚,最後就幫我哋揀咗😋但我唔記得佢嗰名食刺魚最緊要就係新鮮😍我好嘴刁,成日覺得魚有腥味,呢條一啲都無,無介紹錯!第一次食雞泡魚乾,本身以為一定好乾好硬,但點知超級驚喜😍😍😍好鬆化,勁好味!個人覺得唔點醬仲好味❤️一人一串豚肉荔枝串,驚喜到不得了😍豚肉好嫩再包住荔枝,一啖咬落去微微嘅甜勁夾!秘製牛骨肉果然名不虛傳👍🏻嫩滑鯛魚烏冬,一上枱嘅時候石鍋湯仲係滾。一放烏冬落去十秒就要撈起✔️第一次食咁嫩滑嘅烏冬😍魚湯好鮮美!每枱都必點😋鰻魚玉子燒,好味🍳👍🏻鰻魚飯就相對嚟失望少少,唔夠熱。

雞泡魚乾

荔枝豚肉串

一人一串豚肉荔枝串,驚喜到不得了😍
豚肉好嫩再包住荔枝,一啖咬落去微微嘅甜勁夾!

秘製牛骨肉

秘製牛骨肉果然名不虛傳👍🏻嫩滑

鰻魚玉子燒

鰻魚玉子燒,好味🍳👍🏻

鰻魚飯

鰻魚飯就相對嚟失望少少,唔夠熱。
2019-08-10
荔枝豚肉串
秘製牛骨肉
鰻魚玉子燒
  • 玉子燒鰻魚
  • 雞泡魚乾
  • 鯛魚湯烏冬
2019-08-12 60 瀏覽
我呢個日本控真係好鍾意食日本菜,今日帶埋媽咪嚟咗呢一間係長沙灣嘅日本居酒屋,餐廳嘅裝修同氣氛都好有特色,就好似去咗日本咁!打開餐牌見到有好多精緻嘅餸菜,已經覺得好開心。我先叫咗一個螢光魷魚,唔係度度都有得食。然後叫咗個刺身,啲赤貝刺身好鮮甜好新鮮,諗起都流口水。跟住食咗個海膽黑松露茶碗蒸係必食推介,勁鮮甜好味。然後個鯛魚湯烏冬又係必食推介,真係好味到令我哋兩個食唔停口!最後食嘅燒魚鮫,啲魚肉勁滑,又係必食之選!配埋清酒真係人生一大樂事!建議大家帶多啲朋友一齊去食,咁就可以叫多幾款食物啦。

建議大家帶多啲朋友一齊去食,咁就可以叫多幾款食物啦。
2019-08-11 51 瀏覽
估唔到係深水埗都有一間精緻嘅水準日本餐!
加州卷嘅壽司飯底好標準,調味調得好。
食日本餐唔少得嗌魚生,帶子刺身大大塊得黎仲好鮮甜,而且上碟嘅配置好獨特,好睇又好食!
炒野菜炒得夠哂香之餘亦唔油。磯煮和風鮑魚嘅煮法好特別,上碟後仲會點火再燒香佢,有鮑魚嘅鮮味外,亦有好濃烈嘅燒醬汁味,而且一啲都唔貴,份量又多,推介!
燒飯團燒得夠晒香脆,係名符其實嘅外脆內軟!個名香到好似食緊飯焦咁。
另外嗌左係日本居酒屋必食嘅雞泡魚干,濃濃嘅醬汁味,加上煙煙韌韌嘅魚干,正!鐘意濃味的話,一定要嗌西京燒銀雪魚!真心燒得夠晒香,魚肉又夠晒厚!
估唔到係深水埗都有一間精緻嘅水準日本餐!

加州卷嘅壽司飯底好標準,調味調得好。

炒野菜炒得夠哂香之餘亦唔油。

5 分鐘 (堂食)
2019-08-09 44 瀏覽
是日與好友食日式美食,環境不錯,由於當晚餐時外面傾盆大雨,我和好友便慢慢地享受晚餐~~~ 帆立貝刺身 $60和油甘魚刺身$78,沒想到刺身用的細碗都會發光特別~~~鯛魚濃湯石頭鍋稻庭烏冬 $138,超滾上,要小心辣口,食落好有魚味~~~鰻魚飯 $148,雖然看上去感覺有點平凡,但味道不錯~~~ 磯煮和風鮑魚 $68,上碟時可以看著火慢慢地燒,鮑魚夠彈口,值得一試~~~板燒牛舌 $108,味道不錯,但我個人始終喜歡無添加的燒牛舌北海道炸赤蝦BB $68 (價錢係季節性),由於呢個係空運即日到港海鮮,所以每次的價錢不一,個人覺得味道不錯,好友竟然連蝦頭都吃= ="串燒牛舌 $46,上面灑了黑椒,肉質夠彈牙~~~雖然這間店食物的價錢係比較進取,不過如果想靜下來慢慢品嚐食物的閒聊,這裡算不錯的選擇

鰻魚飯 $148,雖然看上去感覺有點平凡,但味道不錯~~~

串燒牛舌 $46,上面灑了黑椒,肉質夠彈牙~~~

2019-07-11
  • 磯煮和風鮑魚
2019-08-09 39 瀏覽
約左朋友食飯,朋友介紹試哩間居酒居,話唔錯,一於試試😬😬海老雲丹天婦羅 $128新鮮紫蘇葉包住彈牙蝦膠同海膽,炸粉好薄,食到海膽既鮮甜而且帶紫蘇葉優香👍🏻玉子燒明太子 $88明太子多到爆哂出尼😱味道帶點辣。蛋捲滑身,帶牛油香😋六本木秘制牛骨肉$128一咬落去有驚喜!超多肉汁,好軟淋而且好有牛肉味😋😋😍絕對值得一試呀👍🏻荔枝豚肉串$30豬肉夾住荔枝肉燒外脆內軟,一咬落去荔枝肉爆汁😂牛舌$46牛舌夠哂厚,燒得幾好,帶微微焦濃又保持到內裡肉汁👍🏻好淋而且好香牛肉味😍油甘魚壽司$68肥美帶有甘香油脂👍🏻👍🏻食物質素每樣都不錯,雖然價錢有點貴,不過食物好食,新鮮都值得貴少少🙂

約左朋友食飯,朋友介紹試哩間居酒居,話唔錯,一於試試😬😬

海老雲丹天婦羅 $128
玉子燒明太子 $88
明太子多到爆哂出尼😱味道帶點辣。蛋捲滑身,帶牛油香😋
六本木秘制牛骨肉$128

荔枝豚肉串$30
豬肉夾住荔枝肉燒外脆內軟,一咬落去荔枝肉爆汁😂
牛舌$46

油甘魚壽司$68
肥美帶有甘香油脂👍🏻👍🏻

2019-08-08 41 瀏覽
深水埗一向係美食臥虎藏龍嘅地方, 出名美食又平又好食, 今次食呢一間六本木, 在openrice好評不斷 ,地點雖然唔算方便, 但靠著google地圖, 總算找到, 日式的門面, 在屋苑街道上, 就像漆黑中的螢火蟲一樣鮮明內裏店舖日式居酒屋風格, menu內也十分多選擇, 有沙律,刺身,主菜,燒品, 一品料理, 串燒....全部都好想試, 可惜肚子只有兩個 就每樣也嘗試小小吧 第一碟上了清酒煮蜆, 肥美的蜆肉配上清酒, 不會搶到蜆肉嘅鮮甜味帶了點酒香去提升鰻魚蛋捲, 雞蛋很紮實, 不會入口鬆散, 中間配了 鰻魚, 甜甜鹹鹹的龍蝦沙律, 龍蝦彈牙, 沒有霉霉散散的感覺, 應該有配上蟹子加上蔬菜和清甜粟米, 正好中和了一下剛才蛋捲飽肚感芒果軟殼蟹卷, 這個我超鍾意 因為配了芒果同沙律醬, 酸酸甜甜十分開胃打咭一流的磯煮和風鮑魚, 上枱的時候會幫你點火 ,待醬汁的香味在空氣中散發,入口不會太乾,有鲍魚的彈牙口感最後食埋個刺身同埋串燒 平均每人約270, 但是已經食到很多東西, 食物質素也很好,新鲜,大份, 味道出色,侍應也很殷勤唯一的缺點是地點確實難找, 如不是住在深水埗區, 可能要先上網搜

全部都好想試, 可惜肚子只有兩個
就每樣也嘗試小小吧

芒果軟殼蟹卷, 這個我超鍾意
因為配了芒果同沙律醬, 酸酸甜甜十分開胃

最後食埋個刺身同埋串燒
, 味道出色,侍應也很殷勤
唯一的缺點是地點確實難找, 如不是住在深水埗區, 可能要先上網搜尋一下地址, 但值得介紹多些人嚟食

2019-08-08
慶祝紀念
生日
  • 香芒軟殼蟹卷
  • 磯煮和風鮑魚
  • 清酒煮蜆
  • 龍蝦沙律
  • 玉子燒鰻魚
買完電腦就周圍搵下野食,行過寶血醫院果便諗住靜d, 見呢間日本料理個名熟口熟面就撞左入去喇,一見到個操唔純正廣東話既台灣老闆,我先醒起原來係之前荔枝角果間個裝修格局比之前靚左,比之前果間多左d日本居酒屋感覺,老闆話呢度同日本最唔同既係……………………你可以用廣東話叫餸……………………(我想反白眼lor)不過老闆話而家轉左居酒屋,佢考緊唔知咩牌學多d專業清酒知識咁,你想知既話,你問佢,佢會blahblahblah咁教,我朋友係真心長知識,但我既得著係老闆教品酒,仲請我飲幾杯,佢話而家興搞d品酒party咁,都有d心郁想join下

我想反白眼lor

赤羽太
中拖3切
帶子鵝肝卷
赤羽太
中拖3切
帶子鵝肝卷
Dropped by this restaurant for lunch with my friend last weekend. The restaurant had a clean and spacious layout with very nice Japanese styled wooden furniture. The lunch sets were priced lower than those for dinner. The food, yet, was still in very good quality.We ordered an assorted sashimi rice bowl and sushi set. Wow, hadn’t expected that they were all sushi with sashimi. And the sashimi in both sets tasted soooo tender and fresh. It’s definitely worth the price and a must try.

2019-08-07 1622 瀏覽
上次到附近開餐時發現了這間很有日本FEEL 的居酒屋, 於是便找天來試試, 懷念"家鄉"美食。走入店內真的以為自己回到東京居酒屋, 那些以酒樽裝飾, 昭和年代廣告招紙等, 加上店員親切貼心的服務, 未吃已經加分了。這居酒屋主打是各式各樣的日本酒, 比一般尖沙咀的居酒屋還要多選擇, 原來他們更有WINE TASTING MENU。不過我倆還是決定滴酒不沾, 好好享受食物的滋味。先來一個汁煮蘿蔔作前菜, 看似簡單, 但實在有益低卡又好吃。蘿蔔完完全全地吸收了高湯精華, 非常入味。而且煮的火候十足, 大根一咬即開, 夠淋又夠清甜, 就如關東煮中的大根一樣滋味。結果我們連湯汁也喝清了。壽司我們也點了一些, 最有印象是油甘魚壽司。魚生片厚切有質感, 白身魚帶有淡淡的魚甜, 同時又不會被魚油香蓋過, 爽口清新, 十分適合夏天食。什菜天婦羅是即點即炸, 送過時還感到一股"熱"氣。脆漿不會過厚, 油也不會積得多, 炸物中仍能有相當水份, 不會過火, 甘脆可口。我就最喜愛有質感的蕃薯片, 外脆內糯。 居酒屋燒牛舌和雞腎是我倆必點的串燒, 食材質素不錯, 燒得剛好。牛舌肉厚內軟, 用上海鹽和黑椒調味已足

居酒屋燒牛舌和雞腎是我倆必點的串燒, 食材質素不錯, 燒得剛好。牛舌肉厚內軟, 用上海鹽和黑椒調味已足夠。

雖然有點邪惡, 但雞皮花竹蝦真是很惹味,  爽彈的蝦肉吸收了雞油香, 滋味倍增, 令人一吃愛上。

要了一個炒烏冬, 用上讚岐烏冬去炒, 更彈牙爽口。鰻魚件, 椰菜和洋蔥絲配上鰻魚汁炒, 味道十分夾, 咸中帶甜。各款不同的食材帶着不同的口感交織了一個高質的炒烏冬。

最後來的燒菠蘿真是最佳甜品, 燒過後更是甜得要命, 多汁好味, 真的有點想再來一碟。

完全沒有想過深水埗內有一間這樣高質的日本菜, 這區果然是臥虎藏龍的美食天堂!!
2019-08-06 39 瀏覽
成個禮拜都落雨,心情都唔多好,呢日放工就約朋友去深水步食好野,我地揀左間居酒屋,位於嘉頓中心附近,成間居酒屋裝修好懷舊的感覺叫野食先,我地叫左一份燒牛舌HKD46,一串白燒鰻魚HKD68牛舌好有咬口,鰻魚肉好爽脆,Q彈的鯛魚濃湯稻庭烏冬HKD138烏冬是另上的,濃湯用石頭鍋盛載,食幾多烏冬先放幾多落d湯到,魚味好濃郁,好鮮甜野菜天婦羅HKD68炸得不錯燒飯糰HKD58賣相好精緻,食落去外面一層好似鍋巴包住d飯香芒軟殼蟹卷HKD98成間居酒屋感覺好relax,好舒服,令人忘記煩惱!

牛舌好有咬口,鰻魚肉好爽脆,Q彈的
鯛魚濃湯稻庭烏冬HKD138

野菜天婦羅HKD68

炸得不錯
燒飯糰HKD58
賣相好精緻,食落去外面一層好似鍋巴包住d飯

香芒軟殼蟹卷HKD98

成間居酒屋感覺好relax,好舒服,令人忘記煩惱!
2019-08-06 1189 瀏覽
想食日本嘢又唔想淨係得壽司刺身可以點算好⁉️ 我有辦法!梗係跟住我去近期愛上既……日式居酒屋啦🤤 而今次朋友約我喺深水埗食飯,都揀左間旺中帶靜既居酒屋🤗😚 內裡環境幾寛敞,牆上滿怖日本特色,店員亦十分友善勤力👍-☆ 胡麻秋葵 HKD$35☆ 加洲卷 HKD$78☆ 明太子玉子燒 HKD$88☆ 牛肉他他燒 - 煙燻薯蓉底 HKD$178☆ 日式炒烏冬 HKD$98-我同朋友都鍾意食秋葵,所以叫左個冰凍胡麻秋葵🤤 秋葵幾爽口內裡夠黏笠,配上胡麻醬當沙律食,係一個不錯既健康之選👍 而加洲卷同平時食到嘅少少唔同,感覺係比較清新,上面既蟹子十分爽脆,如果可以再多啲就perfect啦😋 明太子玉子燒係厚切🤤 玉子入面係滿滿既明太子🤩 玉子味道甜甜地,同咸香既明太子好夾,不錯的👍 叫左個非常特別既牛肉他他燒🥩居酒屋比較少見,牛肉顏色粉嫩,肉質非常嫩滑💕 牛肉底下係厚厚既薯蓉🥔 薯蓉經煙燻整成,牛肉配埋薯蓉、蘿蔔蓉及蒜泥一齊食,幾重口感混合喺口腔,非常特別!並沾上特製既燒汁,令牛肉味更改突出👍 真係要試試~ 最後食埋幾夠鑊氣既炒烏冬,肚皮就非常滿足啦😋
想食日本嘢又唔想淨係得壽司刺身

明太子玉子燒
胡麻秋葵
加洲卷
日式炒烏冬
前陣子跟朋友們談起日本料理 其中幾個不約而同都提到深水埗有間六本木的食物環境都挺不錯 於是就相約朋友一起去試試看 😁事前預約好 一去到就有位😌一入到去服務員就用非常好的態度邀請我們坐下👍🏻落單時亦非常有耐性地詳細解答一切有關食品的問題👏🏻👍🏻上菜時間不太快也不太慢 節奏剛剛好👍🏻👍🏻👍🏻老闆非常好客友善😆感覺貼心☺😊先來一個前菜-龍蝦沙律🦞🥗這個沙律內的龍蝦🦞沙律就是龍蝦肉混合沙律醬 它家的沙律醬別有一番風味 龍蝦肉亦好有口感 配上新鮮既沙律菜 絕對是非常醒胃的一個前菜串燒牛舌 荔枝豬肉串 大蔥雞肉串串燒方面 就只點了三款 有點後悔了🙈牛舌灑鹽的份量適中 好爽口又夠香口 一直都喜歡吃牛舌 這個烤得把牛舌都提升一個層次了😋荔枝豬肉串 聽到名字就已經覺得有夠特別的啦是非常新鮮的配搭吧 就外形看到它圓圓一粒粒的就覺得它挺可愛的啦 一口一粒 非常方便 女生吃起來就不用影響儀態了吧😆 第一口咬下去就愛上了 真的是新鮮荔枝肉包裹著烤得香香的豬肉 新鮮荔枝肉的果汁超鮮甜加上香口的豬肉一起吃剛好平衡了肉的油膩感 好絕配喔😍大蔥雞肉串 也是平常必點的其中一款串燒 特別是加上大蔥 這個比起平常吃的雞肉串更

事前預約好 一去到就有位😌

先來一個前菜-龍蝦沙律🦞🥗

串燒牛舌 荔枝豬肉串 大蔥雞肉串
串燒方面 就只點了三款 有點後悔了🙈

荔枝豬肉串 聽到名字就已經覺得有夠特別的啦

大蔥雞肉串 也是平常必點的其中一款串燒 特別是加上大蔥 這個比起平常吃的雞肉串更加多汁咬下去的口感更有彈性 讚👍🏻

鰻魚飯
鰻魚飯總是令我著迷😍 特別是每家日本料理都會有它其獨特的醬汁 將其之和白飯混在一起吃 就是可以來多兩三個定食的飯量🤭☺ 此家出品的鰻魚飯先是賣相吸引 因其之鰻魚的份量十足 一看就知道肥美肉厚 咬下去的口感更是十分之滿足👏🏻 再說最愛的鰻魚汁 不太甜也不太咸 就是剛好的平衡 而且具有獨特的風味 大家必要親身試一試囉😉

銀雪魚西京燒
銀雪魚原本就有著非常吸引人的味道 但是說到日本料理做出來的「西京燒」總是令我更加想吃光一份再一份🥰🙈這次到六本木點的就正好是我想要的味道 銀雪魚原有的味道加上六本木自家特制的醬汁 薰烤出來的香味 一放進口即溶化的滑嫩 令人有種形容不了的爽快🤭🤫😆 再加上份量幾乎是普遍見到的兩倍 性價比超高🙈👍🏻👍🏻👍🏻