📍元州牛肉麵(坑口)💥總裁牛肉麵有牛舌、牛筋、金錢展、牛丸同牛腩牛筋超軟糯 好有膠質牛舌好大塊 厚身 表面輕輕燒香金錢展好軟嫩而且大大塊好食粗麵麵質有咬口又好掛湯整體幾高質😽💥蒜蓉粉絲青口青口肉質鮮嫩搭配惹味嘅蒜蓉同索曬湯汁嘅粉絲非常鮮甜美味💥蒜蓉粉絲金菇同樣有粉絲墊底索曬啲湯汁 唔錯~💥串燒牛舌非常厚切肉質粉嫩多汁調味唔會好辣少少甜甜地必食羊肉串都好香羊味濃郁黑毛豬串燒燒得好香脆油脂感滿滿💥燒茄子超多蒜 重口味之選💕💥椰青沙冰超級推介用左新鮮嘅椰青水同椰汁打成沙冰真材實料唔會好甜 仲好清爽好 Fresh
📍元州牛肉麵(坑口)

💥總裁牛肉麵
有牛舌、牛筋、金錢展、牛丸同牛腩
牛筋超軟糯 好有膠質

同索曬湯汁嘅粉絲
非常鮮甜美味

💥蒜蓉粉絲金菇

同樣有粉絲墊底
索曬啲湯汁 唔錯~

💥串燒

用左新鮮嘅椰青水同椰汁打成沙冰
真材實料
唔會好甜 仲好清爽好 Fresh
2023-11-13 122 瀏覽
今日去左超有特色既坑口村~元州孖寶牛肉麵牛丸同牛肉都好好食,好有牛味,果然名不虛傳~之後仲叫左串燒同小食都係好好食,好有風味,其實我就真係好鐘意地道野,超香同有特式,屋企係唔會整到既安格斯封門牛柳串燒得好香好有風味,燒大扇貝好多蒜,好合我既味,而且扇貝都好新鮮既香煎魷魚餅真係好夠份量,而且價錢好合理,煎得好香娃娃菜咁樣串法真的好特別,第一次咁食~而且佢既調味都好好食,一D都唔太 OVER~水蜜桃沙冰意料之外咁好味值得一試咁有風味既店~一定會有驚喜~
今日去左超有特色既坑口村~

元州孖寶牛肉麵

牛丸同牛肉都好好食,好有牛味,果然名不虛傳~

安格斯封門牛柳串

燒得好香好有風味,

燒大扇貝

好多蒜,好合我既味,而且扇貝都好新鮮既

香煎魷魚餅

真係好夠份量,而且價錢好合理,煎得好香

娃娃菜

水蜜桃沙冰

意料之外咁好味

值得一試咁有風味既店~一定會有驚喜~
題外話/補充資料: 超有特色既坑口村~元州孖寶牛肉麵
  • 燒大扇貝
  • 香煎魷魚餅
  • 水蜜桃沙冰
2023-10-22 136 瀏覽
元州牛肉麵(坑口村)今日去左食元州牛肉麵,店舖入面既串燒味道👅完全吸引左我入去食🥰🥰之前都聽過店鋪牛肉麵好好食🥳🥳所以決定叫碗牛肉麵同串燒同朋友愉快禁吹下水😚😍仲飲左兩杯好好飲既特飲🥰😍係一定要試😋😋總裁牛肉麵依碗牛肉麵非常之出色🥰碗入面有牛舌、牛筋、、牛丸同牛肉😋🥰牛舌真材實料超厚身😍牛筋質地堅韌有彈性🥰經過店舖既烹調牛質變得更加軟嫩😋😋而且好食大大塊🥰真係值得一試。我地仲叫左個幼麵麵質都好好食🥰🥰推薦大家食依碗麵樣樣野都真材實料😍無偷工減料🥰🥰😋蒜蓉粉絲青口青口肉質鮮嫩🥰搭配蒜蓉的香氣和粉絲的滑嫩口感😍真係鮮甜美味😍蒜蓉粉絲青口超美味可口🥰口感又豐富串燒牛舌厚切串燒係必食既🥰肉質鮮嫩多汁🥰牛味濃郁😙😍牛肉串羊肉串都好香嘢味😍😍椰青沙冰超級推介🥰佢真係用原個椰青入邊嘅嘢椰青汁打成沙冰🍧真材實料,所以驚有嘢椰青味道😍🥰🥰好清爽好Fresh😍😍蜜桃沙冰飲品味道清新清香😍🥰甜到適中 😚📍 元洲牛肉麵 (坑口村) (將軍澳)將軍澳坑口坑口村4B號地舖❤️‍🔥價錢:8/10❤️‍🔥味道:9/10❤️‍🔥服務:8/10
元州牛肉麵(坑口村)

總裁牛肉麵

蒜蓉粉絲青口
青口肉質鮮嫩🥰搭配蒜蓉的香氣和粉絲的滑嫩口感😍
真係鮮甜美味😍蒜蓉粉絲青口超美味可口🥰口感又豐富

串燒

椰青沙冰

蜜桃沙冰
飲品味道清新清香😍🥰甜到適中 😚

📍 元洲牛肉麵 (坑口村) (將軍澳)
將軍澳坑口坑口村4B號地舖

❤️‍🔥價錢:8/10
❤️‍🔥味道:9/10
❤️‍🔥服務:8/10
2023-10-17 111 瀏覽
意外發現坑口村嘅呢間牛肉麵,抵食又好味😻 而且餐廳職員好friendly好nice同食客都打成一片,充滿親切感同人情味~🔸元州孖寶牛肉麵 (牛肉、極品牛丸)$60 牛肉好大塊,好厚肉 半肉半筋,好正,食落好林👍🏼 牛丸咬開爆出好香嘅牛肉汁😻😻 好香牛肉味!彈牙好食,好正💓 見到幼麵係每日新鮮製的,帶微微煙韌 仲有大量香蔥吊味✨ 🔸 牛舌心串燒 $28 好厚肉,好好咬但一啲都唔會韌,灑左惹味嘅五香粉 沾上泰式酸辣汁帶一啲清新和酸辣感,幾好 🔸羊肉串燒 $14 羊肉幾香,唔會臊,輕鬆食晒成串✌🏻 🔸 燒大扇貝 $35 燒完嘅帶子仍然濕潤唔會乾,蓋上滿滿的蒜蓉同少少辣椒,帶點辣好惹味! 🔸檸檬柚子蜜 $22 天氣轉涼,喉嚨唔舒服嘅我,飲杯暖粒粒嘅檸檬柚子蜜,即刻舒服晒!
意外發現坑口村嘅呢間牛肉麵,抵食又好味😻
而且餐廳職員好friendly好nice
同食客都打成一片,充滿親切感同人情味~
🔸元州孖寶牛肉麵 (牛肉、極品牛丸)$60

元州孖寶牛肉麵 (牛肉、極品牛丸)

好香牛肉味!彈牙好食,好正💓

見到幼麵係每日新鮮製的,帶微微煙韌 仲有大量香蔥吊味✨

🔸 牛舌心串燒 $28

🔸羊肉串燒 $14

羊肉幾香,唔會臊,輕鬆食晒成串✌🏻
🔸 燒大扇貝 $35

🔸檸檬柚子蜜 $22
檸檬柚子蜜

元州孖寶牛肉麵 (牛肉、極品牛丸)
檸檬柚子蜜
2023-09-11 218 瀏覽
🇭🇰✨將軍澳台式元洲牛肉麵之前食過佢哋長沙灣分店,覺得幾好食,今次試下將軍澳分店,牛肉一如既往咁出色,炆得非常軟腍,而將軍澳分店比長沙灣分店仲多咗串燒食tim~① 招牌牛肉麵 $55🔹牛肉炆煮得軟腍,牛肉湯湯底濃郁帶輕微藥材味,粗麵即刀削麵灼得稍軟了少少② 元洲三寶牛肉麵 $72🔹三寶有牛肉、牛筋、牛舌,都炆得好軟淋、入味、膠質豐富;幼麵即上海麵有咬口③ 燒蒜蓉日本廣島4L蠔 $50🔹 4隻蠔都新鮮飽滿,下面鋪咗粉絲④ 安格斯封門柳串 $28🔹適合重口味人士⑤ 韭菜串 $12🔹保留到韭菜內嘅水份,唔會燒到乾哂⑥ 燒大扇貝 (2隻) $35🔹扇貝新鮮厚肉,醬汁惹味⑦ 水蜜桃沙冰 $28⑧ 原個椰青沙冰 $40📍 元洲牛肉麵 (坑口村)將軍澳坑口村4B號地舖
🇭🇰

🔹 4隻蠔都新鮮飽滿,下面鋪咗粉絲

④ 安格斯封門柳串 $28
🔹適合重口味人士

⑤ 韭菜串 $12
🔹保留到韭菜內嘅水份,唔會燒到乾哂

⑥ 燒大扇貝 (2隻) $35
🔹扇貝新鮮厚肉,醬汁惹味

⑦ 水蜜桃沙冰 $28

⑧ 原個椰青沙冰 $40

📍 元洲牛肉麵 (坑口村)
將軍澳坑口村4B號地舖
2023-09-10 120 瀏覽
平時都有聽過元洲牛肉麵呢間餐廳,而家仲有一間分店喺坑口,所以夜晚就同媽媽嚟試吓。有位女店員非常殷勤,會細心介紹餐牌同嘢食。嘢食方面好多選擇,估唔到除咗牛肉麵,仲有好多串燒可以選擇。〈總裁牛肉麵〉呢一款就好似大雜燴一樣,有牛肉、牛筋、牛舌、兩款牛丸,可以一次過試晒唔同部位,所有牛嘅部位都超軟淋,一咬就會斷開,而牛丸超級Juicy,好正!而湯底就好重藥膳味道,非常滋補。因為店員推介,試咗唔同串燒,仲有中華沙律同枝豆做前菜。〈蒜蓉牛油金菇〉店員會將Gas爐啊放喺你面前,然後再將裝有金菇同粉絲嘅錫紙兜,放喺面前一邊滾一邊食,濃濃蒜香味。〈紐西蘭青口〉一份青口有三隻,放滿蒜蓉醬,好香口。〈厚切牛舌心串〉〈黑毛豬肉串〉〈羊肉串〉三款最推介係牛舌心,選用左最嫩滑嘅位置,爽口得來又有質感。〈原條茄子〉原條茄子燒完上面放滿蒜蓉醬,食得好滿足,茄子又新鮮,非常清甜。〈原個椰青沙冰〉將椰青打成沙冰再放入原來嘅椰青入邊,解暑得來又有口感。

〈總裁牛肉麵〉

因為店員推介,試咗唔同串燒,仲有中華沙律同枝豆做前菜。

〈蒜蓉牛油金菇〉

〈紐西蘭青口〉
一份青口有三隻,放滿蒜蓉醬,好香口。

〈厚切牛舌心串〉〈黑毛豬肉串〉〈羊肉串〉
三款最推介係牛舌心,選用左最嫩滑嘅位置,爽口得來又有質感。

〈原條茄子〉

〈原個椰青沙冰〉
將椰青打成沙冰再放入原來嘅椰青入邊,解暑得來又有口感。
2023-08-15 194 瀏覽
分店開到將軍澳, 近近地無理由唔試下 食物 : 叫咗個二人餐 $168 上湯蘿蔔~清甜無渣 炸菜肉餃子~香口正常好味 軟香牛筋配粗麵~牛筋好淋好香, 粗麵煙勒有咬口, 湯底香, 有D似肉骨茶, 飲咗都唔口渴 蒽油去骨雞脾幼麵~肉質有D鞋, 幼麵普通飲品 : 凍水密桃紅茶~荼味偏淡, 冰凍解渴 環境 : 普通餐廳格局, 坐位乾淨唔迫, 但坐木凳比較辛苦 地點 : 餐廳在坑口村內, 由MTR行過來約10分鐘, 比較不方便 服務 : 職員有禮貌, 都講廣東話 價錢 : HK$184.8/2人 (包加一服務費)
分店開到將軍澳, 近近地無理由唔試下
食物 : 叫咗個二人餐 $168
上湯蘿蔔~清甜無渣
炸菜肉餃子~香口正常好味
蒽油去骨雞脾幼麵~肉質有D鞋, 幼麵普通
飲品 : 凍水密桃紅茶~荼味偏淡, 冰凍解渴
環境 : 普通餐廳格局, 坐位乾淨唔迫, 但坐木凳比較辛苦
服務 : 職員有禮貌, 都講廣東話
價錢 : HK$184.8/2人 (包加一服務費)
上湯蘿蔔
炸菜肉餃子
軟香牛筋配粗麵
蔥油去骨雞脾配幼麵
水蜜桃紅茶
2023-08-06
軟香牛筋配粗麵
元洲牛肉麵在港有三間分店,總店在長沙灣,繼而在旺角開分店,再進駐將軍澳坑口。據網上資料,元洲牛肉麵,前身為布萊恩•L食堂,主打牛肉漢堡;後來老闆機緣巧合下認識了來自台灣的朋友,獲得了現在炮製台灣牛肉麵的食譜,索性將漢堡店改成牛肉麵店。🌇裝修:簡單木系裝修,平日夜晚人不多,店內都算闊落。🫶二人套餐 $168🫶前菜(三選一)上湯蘿蔔/麻辣湯豆腐粒/炸魚皮🍲選了上湯蘿蔔,正常發揮淋身🫶小食(選一款)炸茶肉餃子/煎細墨魚餅/上湯菜肉餃子/清湯雜錦素食🍲選了煎細墨魚,配沙拉醬,新鮮煎起,香口微脆🫶麵/飯(任選兩款)🍲配:粗麵/幼麵/飯/轉乾拌麵+$5🍲元州牛肉/軟香牛筋/極品牛丸/清甜牛丸/香燒牛舌/蔥油去骨雞脾/陳年花鵰雞脾/濃汁豬肉丸🍲叫了極品牛丸粗麵、元州牛肉幼麵🍲兩樣嘅餸都幾不錯,尤其牛丸好juicy,會爆汁個種;牛肉都好大嚿同淋,但嫌唔係好夠味;湯底都有少少失望,偏淡;麵質普通,粗麵似烏冬🫶飲品(任選雨杯)🍲元州系列:凍奶茶/凍方米綠茶/凍咖啡/凍水蜜桃紅茶或選正價$15以下之飲品,$15以上需補差價。🍲叫左蜜桃紅茶🍲無得較甜度,偏甜🎆整體:唔算好出色/難忘嘅台灣麵,但唔貴,簡單平平地

🌇裝修:簡單木系裝修,平日夜晚人不多,店內都算闊落。

🫶二人套餐 $168
🫶前菜(三選一)
上湯蘿蔔/麻辣湯豆腐粒/炸魚皮
🍲選了上湯蘿蔔,正常發揮淋身

🫶小食(選一款)
炸茶肉餃子/煎細墨魚餅/上湯菜肉餃子/清湯雜錦素食
🍲選了煎細墨魚,配沙拉醬,新鮮煎起,香口微脆

🫶麵/飯(任選兩款)
🍲配:粗麵/幼麵/飯/轉乾拌麵+$5
🍲叫了極品牛丸粗麵、元州牛肉幼麵

🫶飲品(任選雨杯)
🍲叫左蜜桃紅茶
🍲無得較甜度,偏甜

🎆整體:唔算好出色/難忘嘅台灣麵,但唔貴,簡單平平地一餐合格嘅

👅味道⭐️⭐️⭐️
📸打卡⭐️⭐️
🌃環境⭐️⭐️⭐️
💸性價比⭐️⭐️⭐️
💰人均:$100
😎Encore指數:60%
2023-06-16 263 瀏覽
見到坑口村開左間牛肉麵店,見到佢其他分店既評價幾好,就去試下同老公分別點左招牌牛肉麵($55)同星期五晚6點後有特價既牛筋麵($45),非常大碗,熱辣辣又抵食,鍾意佢有藥材味既湯底,飲完好舒服即刻暖左一個點左幼麵,一個點左粗麵,都係覺得粗麵好味啲牛肉同牛筋都炆得好淋,好易入口清酒煮蜆酒好濃,都好好味,仲會拎個gas 爐係面前即煮🤣要左個串燒,仲送埋中華沙律同枝豆Overall 真係抵食同好味,性價比一流,值得尼試
一個點左幼麵,一個點左粗麵,都係覺得粗麵好味啲
牛肉同牛筋都炆得好淋,好易入口
清酒煮蜆酒好濃,都好好味,仲會拎個gas 爐係面前即煮🤣
要左個串燒,仲送埋中華沙律同枝豆
Overall 真係抵食同好味,性價比一流,值得尼試
2023-03-12 611 瀏覽
冒名而來坑口村交通唔算方便揸車有咪錶 或者坐11號van 仔直達下晝兩點幾 唔太餓 本身想食下午茶點知原來星期一至五先有我星期六去咁就叫返正常size嘅牛肉麵下午茶$48兩條牛包野飲單點就$55 三條牛飲品跟餐加錢好似weekend 要加一麵底可以揀粗或幼湯底加$3可以揀兩款辣&三個辣度我叫左粗麵+麻小辣好好食!!!牛肉半筋半肉 好冧 粗麵好有咬口又掛到湯另外仲嗌咗個蔥油雞乾拌麵 跟小碗湯都好好食 咸淡剛好 好適合肚餓個陣大啖大啖𡁻另外仲叫左一杯奶茶一杯咖啡沖定放雪櫃無咩特別 下次會試其他飲品店員Nice!環境舒適!想試佢地啲串燒但晚市先有𥄫過價錢都合理會再嚟試!
冒名而來

會再嚟試!

招牌牛肉麵
  • 牛肉麵
2023-02-06 551 瀏覽
坑口村開左呢間牛肉麵之後都未食過。見佢地開11 點就去試下。反正屋企人鍾意食粉麵!就去買黎做午餐。午市套餐無咩特別,而且外賣返屋企又唔洗要佢果杯餐飲。小食有8-10樣,但基本上都要加錢既。魚皮就唔洗。單叫兩碗麵,一碗元洲牛肉麵,一碗雙拼(可以響牛舌,牛肉,牛筋㨂)我㨂左牛舌牛筋,呢個精彩。麵有兩種,粗麵同幼麵!外賣盒已經分開左麵同湯(牛肉牛筋果d 就湯浸住,牛舌就放麵面)幼麵好淋無咬口,粗麵似人手拉既,會睇到粉頭,煙煙韌韌好好味!牛肉麵就有三舊肉。雙拼就有兩塊牛舌,三四條牛筋(呢個真抵仲只需要$60)藥材湯雖然唔知有咩料,但飲完好舒服!外賣唔要膠袋都收左$4,兩碗麵收$119 值得試,下次有時間再試埋佢地既小食。

牛肉麵就有三舊肉。雙拼就有兩塊牛舌,三四條牛筋(呢個真抵
仲只需要$60)藥材湯雖然唔知有咩料,但飲完好舒服!

2023-02-06
5 分鐘 (外賣自取)
  • 牛舌牛筋雙拼粗麵
2022-09-10 778 瀏覽
💛另外2間元洲都分別食過牛肉麵,佢地湯底其實都唔錯,只係覺得今次要黎打邊爐就仲正😋嗌左個海鮮窩,上面有蜆有青口有鮑魚再加重蒜蓉粉絲,食落呢個前半部分已經甜覺得夠鮮甜食完前半部份就開始用牛肉湯打邊爐🤗😍嗌左蟹棒,2碟牛,牛丸,特別大推爆汁牛丸,同平時湯麵一樣係極彈牙而且都幾香牛味,而牛雖然價錢唔係特別平,但佢地都真係比得好足,成碟都係,值得一讚!夜晚可以選擇打邊爐或者食番牛肉麵,呢個彈性安排都讚!

夜晚可以選擇打邊爐或者食番牛肉麵,呢個彈性安排都讚!
2022-08-29 653 瀏覽
一行人叫左3個午餐,2個午餐set 都吾太ok,A餐元州牛肉面,牛肉2件,每件望落係吾細,但3分2都係筋,自問牙力吾差,但完全冇諗過咬住舊牛肉係可以扯到5cm 甘長都可以吾斷。另一個香蔥油雞髀飯,一送到黎,未食就已經見到有條毛癡左係飯度,睇落似鼻毛,同個服務員講左之後,佢拎左入廚房,換左啲飯,個雞髀照版轉碗,搬係新碗度,加多左香蔥係面,想意圖掩蓋件雞髀係原先個塊,但個油雞脾都吾好得去邊,完全似擺左幾日甘,似放左多日甘,啲飯似隔夜飯,要送熱湯先入到口。基本上應該唔會再去。

基本上應該唔會再去。
當日17:50行到將軍澳坑口村,見到呢間元洲牛肉麵,諗起朋友食過元洲街嗰間幾好食,就入去試試。因為時間尚早,未到晚餐時段,所以店內未有客人,入去直接就坐低睇餐牌,叫咗招牌牛肉麵(粗麵)、牛筋拼極品牛丸麵(粗麵)和淨花鵰去骨雞脾(例牌)。好快嘢食就上枱,招牌牛肉麵牛肉好入味,幾林身,90分;牛筋拼極品牛丸麵,牛筋幾彈牙但唔難咬,85分,而極品牛丸就的確係極品,彈牙,多汁,咬落去牛丸由外至內都充滿肉汁,味道適中,好有牛味但又唔會覺得太濃太鹹,絕對係翻食之選,100分。最後講嘅淨花鵰去骨雞脾,雞係只有dd花雕味,的確餐牌上寫花「鵰」(大型鵰類猛禽)而唔係花「雕」(花雕酒),所以有少少花雕酒味都ok了,最令我覺得貨不對辦嘅重點係,餐牌寫明係「去骨」雞脾,但上枱嘅雞脾俾原隻斬件嘅,雞脾原本都係單一支骨,斬開嘅雞件都好清楚見到支被斬開嘅骨,並唔係去骨去唔清剩低少少嗰種,雖然$62兩隻花雕雞脾唔算特別貴,但去骨都係功夫,冇去骨又賣去骨價錢,就唔係好妥當,其次係雞肉好乾身同粗嚡,的確係雞脾肉,但口感係雞胸,30分。最後為免浪費食物,我係照食哂份雞嘅,埋完單俾完錢後亦有向店家反映去骨雞脾冇去骨問題。整體

整體嚟講,「元洲牛肉麵」嘅牛係好好食嘅,絕對值得推介。
2022-08-13
1 分鐘 (堂食)
$59 (其他)
  • 極品牛丸
2022-07-31 1400 瀏覽
今晚好想試新野,網上媒體見到介紹新開分店,原來總店喺長沙灣,娘家喺長沙灣都未試過, 認真失禮,老實講”坑口村“對於我嚟講有啲陌生,因為從未去過,是日由將軍澳屋企出發步行🏃🏃到坑口村約20分鐘!門面被遮住,認住門口幾碗麵,會易搵啲聽講呢間餐廳剛開只有兩星期左右,晚上唔算太多人餐牌都算多選擇花多眼亂👀👀🌈招牌元州牛肉麵(粗麵)$55🐮食麵之前先品嚐湯底🥄,湯底超級濃沃嘅牛肉味🐮,真係認真製作,粗麵有點似烏冬🍜,啲牛肉好淋,入口即溶! 最欣賞佢每碗麵都係熱辣辣♨️,出曬煙攞出嚟畀你食!🌈自選雙拼牛麵(🐮極品牛丸,牛肉) (幼麵)$60呢個麵食落十分正氣,湯底味道十足,推介牛丸,牛丸食得到兒時嘅味道,即係真材實料食到有牛肉味,牛展炆到十分入味,好淋,又係入口即溶!難怪佢成為人氣店!,🌈小食燒魷魚餅🦑$33魷魚餅🦑亦都係真材實料,食得到好香嘅魷魚味啱啱炸好攞出嚟!唔錯🌈油鹽水煮蜆$50🦪雖然佢都係煮到熱辣辣♨️,油鹽水味道非常好,可惜蜆肉部分有沙,蜆肉鮮味出曬落個湯度,蜆肉反而冇乜味!🥤西洋菜蜜(跟餐+$8)總結💝: 價錢貼地,真材實料,會再來試其他野!離開時,見到門口有個小巴總站🚌交通: 坑口村總

門面被遮住,認住門口幾碗麵,會易搵啲

聽講呢間餐廳剛開只有兩星期左右,晚上唔算太多人

餐牌都算多選擇花多眼亂👀👀

🌈招牌元州牛肉麵(粗麵)$55🐮

🌈自選雙拼牛麵(🐮極品牛丸,牛肉) (幼麵)$60
呢個麵食落十分正氣,湯底味道十足,
,好淋,又係入口即溶!難怪佢成為人氣店!

🌈小食燒魷魚餅🦑$33

🌈油鹽水煮蜆$50🦪

🥤西洋菜蜜(跟餐+$8)

總結💝: 價錢貼地,真材實料,會再來試其他野!

離開時,見到門口有個小巴總站
🚌交通: 坑口村總站有小巴直達
11A坑口地鐵站