2023-11-24
😭😭😭我每星期落嚟2次香港做嘢, 通常都會食返一餐飯先返上深圳, 一般都係經小紅書openrice之類選擇我想食嘅餐種! 今日嚟尖沙咀做嘢諗住食返餐正宗啲嘅西餐啦, 心諗點衰都正宗過深圳吧! 我wasai究竟食咗乜呀, 今餐仲衰過紅茶茶餐廳! 如果呢度可以講粗話, 可能半編文都看不入眼!湯喎, 湯唔係要熱咩? 將個牛角包弄到又爛又凍, 你食過將奶茶和蛋撻一齊打爛佢末? 一樣!再嚟酥皮什麼海鮮呀, 跟本就夾硬將D急凍海鮮放入去, 上面加塊皮, 裏面好腥無味, 下面熱住就當上菜? 做餐廳唔好咁啦!門口老女waitress黑口黑面, menu唔熟又唔覆單, 加上服務態度差又不實收費! 超多不同特惠時段, 佢就係要你亂, 再3問清楚, 但都故意扮作不知! 咪當我真係同胞先得㗎!不老實, 冇誠信! 冇下次!👎👎👎
不老實, 冇誠信! 冇下次!👎👎👎