2021-09-13
餐廳環境寬敞,坐得唔會太迫,一班人傾偈幾舒服👍🏻我哋一行幾人叫咗個最基本嘅$198任食火鍋放題,加多$100仲可以任食美國SRF極上和牛,咁啱隔離枱有叫到,見到啲和牛都幾靚,有少少後悔冇加$100升級🥲食物種類來講都算幾多,就算係最基本嘅任食放題,都可以任食雞煲鴨煲同豬腳煲,仲有唔少海鮮可以選擇,出去自助區仲有唔同嘅蔬菜、丸類、飲品同埋麵食可以揀,仲有五至六款雪糕或者雪條做甜品,非常豐富🤣肉類方面,牛肉同豬肉嘅味道都正常,我個人就幾鍾意個豬肉片,豬味濃郁,又唔會太硬海鮮亦都幾新鮮,特別推薦魚類,肉質非常嫰滑👍🏻飲品方面除咗有普通嘅果汁汽水之外,仲有啤酒任飲,鍾意飲啤酒嘅人一定可以飲番夠本🤣除咗免費啤酒,呢度仲有啲係額外收費嘅酒精飲品,老闆娘極力推薦我哋飲其中一款sparkling wine,原來係供應商試呢度嘅雞煲之後推薦客人食雞煲嘅時候一齊飲,因為味道好夾,有興趣飲酒嘅朋友可以試吓🤣
海鮮亦都幾新鮮,特別推薦魚類,肉質非常嫰滑👍🏻