2021-09-12 15 瀏覽
同朋友幾個人諗住搵間任飲任食嘅火鍋譜可以傾偈坐耐啲,就揀咗呢間,地點非常方便👍🏻呢度除咗可以任食火鍋之外,仲可以任食雞煲、鴨煲、豬腳煲!可惜我哋唔係好多人,淨係試到雞煲🥲,叫咗BB辣,有少少辣識落非常香口,佢果種辣係帶有少少麻,非常過癮🤣,鐘意食辣嘅一定鐘意!然後我哋就開始打邊爐,湯底有好多選擇,我哋揀咗個豬骨湯,入面有好多材料,睇得出個湯都好足料~除咗有得點嘢食之外,出邊仲有唔少配料可以任攞👍🏻選擇好多係咁多款食物之中,我幾欣賞佢個白鱔片👍🏻就算煮咗好耐攞上嚟都仲好嫩滑👍🏻味道一流🤣另外不得不提店員嘅服務態度一流,定期都會主動走過來幫我哋加湯,老闆娘仲好熱情咁介紹咗啲酒俾我哋飲,原來佢哋其中一款sparkling wine係有生產商試完佢哋嘅雞煲之後,覺得同雞煲特別夾而推薦嘅,本來我哋幾有興趣試,可惜第二日要返工唔係咁方便飲酒,下次一定要試吓!

除咗有得點嘢食之外,出邊仲有唔少配料可以任攞👍🏻選擇好多