2022-11-02
📍 📍 📍 九龍城寨 (尖沙咀)尖沙咀漆咸道南115號達成商業大廈2樓無意中發現到呢間裝修好有特色,懷舊感嘅酒吧!酒吧佈滿霓虹燈字,位置大,空間感十足,成個佈置充滿九龍城寨feel,一岀𨋢就係打卡位!成間店四周圍都係打卡位。👉 夏日傾情set 甜品+ SS💰788😋😋😋😋.5/5SS同甜品都有三隻味分別有菠蘿西瓜 蜜瓜三款味揀,我揀左個蜜瓜😆個味道感覺好清新,但又有啲木嘅香味,食落係會有唔同層次變化既味道!店員超好,我第一次SS佢有教我地點食,同埋會主動check下熱度夠唔夠!nice !甜品方係哈蜜瓜刨冰,係滿滿嘅哈蜜瓜波波配冰,另外仲加咗少少煉奶,好好食。😋😋👉 維記牛奶 💰128😋😋😋😋.5/5係用Godiva朱古力、Vodka、bailyes同朱古力奶調製。望落去已經好吸引,cocktail 外層上放上朱古力粉同繽紛樂,朱古力好香濃,加埋啲酒香,容易入口,甜甜地酒味唔又唔會太濃,上面仲有最鐘意食既繽紛樂🤭👉 英殖鳳梨茶 💰128😋😋😋😋.8/5呢個飲落超fresh!!入面有gin、伯爵茶、菠蘿汁、蘋果。因為係茶底,都真係好清新!面頭加咗菠蘿乾和燒香左的八角,成杯野飲都好𥄫晴回頭
尖沙咀漆咸道南115號達成商業大廈2樓
繽紛樂🤭
👉 英殖鳳梨茶
💰128
😋😋😋😋.8/5
角,成杯野飲都好𥄫晴
回頭: yesYesyes!!! 真係好岩同朋友黎relax,飲野,超好坐!每張枱張都好大張 好舒服,而且個個位都係打卡位!,超適合影相,而且位置方便,約朋友真係無得頂,我絕對會再黎!環境暗黑啲打卡會更架型同靚,但我今次晏就就黎左🤣🤣
#kermit食在尖沙咀