2022-09-25
Happy Friday收工,朋友帶左我去尖沙咀九龍城寨 chill 下,入到餐廳好有特色,位置好寬躺,成個佈置充滿九龍城寨feel😌,周圍都可以📸️打卡。🌟夏日傾情𝘀𝗲𝘁🌞+ SS 💰788SS有3款選擇簡:分別有蜜瓜💚西瓜🍉菠蘿🍍之前朋友就試過食菠蘿🍍味話好清新, 今次試新野黎試下西瓜🍉Fruit head set. 店員開頭會問下我地想要fresh 定fruity啲。咁我地想fresh 啲。咁佢地就用左西瓜🍉、檸檬🍋、蜜瓜、同巴西茶🌿。主要西瓜會最出,後勁會帶點茶木嘅香味,食落感覺好清香同好smooth。而且店員好nice,會定期望下熱度都夠唔夠同有無味😋。 🅓🅔🅢🅢🅔🅡🅣💕西瓜🍉冰Fruit head set 包埋西瓜🍉冰,夏天咁熱食🍉冰再配搭SS 味道好夾😋。另外,我地簡左2杯Signature Cocktail:🅓🅡🅘🅝🅚🍸🌟 原個菠蘿特飲配菠蘿冰🍍 💰168菠蘿🍍cocktail配上椰子🥥奶同RUM,入口好smoothies. 同埋可以食埋新鮮嘅菠蘿🍍冰,好正😌。小篇推介‼️🌟 維記牛奶 💰128用上Godiva朱古力🍫再配上Vodka,bailyes同朱古力奶調製。cock
🌟夏日傾情𝘀𝗲𝘁🌞+ SS 💰788
🅓🅔🅢🅢🅔🅡🅣
💕西瓜🍉冰
另外,我地簡左2杯Signature Cocktail:
🅓🅡🅘🅝🅚🍸
🌟 原個菠蘿特飲配菠蘿冰🍍 💰168
🌟 維記牛奶 💰128
用上Godiva朱古力🍫再配上Vodka,bailyes同朱古力奶調製。cocktail 外層上放上朱古力粉同繽紛樂,飲落朱古力好香濃。
📍九龍城寨 (尖沙咀)
尖沙咀漆咸道南115號達成商業大廈2樓