2011-08-31
星期六同友人黎食個late lunch.差不多三點先食飯友人之前食過.. 話牛扒好食遺憾的是牛扒一定要搭白飯.我想轉配或者要求加錢轉烏冬都唔得... 囧食堂經理(她衣著特別d. 應該係經理)態度好好~值得一讚一來佢細心推介其餐廳的美食. 但又唔會令到人覺得佢hard sales二來佢知我想食牛扒, 佢就講明牛扒只為取自牛肩膀ge 位置. 會有d筋位本身我地果張係二人檯.. 我地張檯放唔晒四樣野食..隔離ge 人一走.. 佢地就拍埋俾我地用..我地分別點了..燒玉子 - 玉子唔乾身. 蛋味夠. 得四件有d 唔夠喉蕃茄沙律 - 蕃茄整到有d 草青味. 沙律唔係落沙律/芝麻醬..夠清淡燒芝麻雞翼 - 雞翼比較瘦削.. 無乜用.. 但勝在外皮夠脆夠香. 而且都唔乾身牛扒飯 - 果然有d un... 但睇落d 牛扒煎得好靚.. 同埋d 汁都好惹味易「送」飯好可惜我d 相因為電話short o左而無晒...心痛死了.但唔緊要.. 因為食堂值得我再黎食多幾次呢!ps. 因為算係新開張.. 店內設施都好新淨.. 感覺好好 =)
差不多三點先食飯
友人之前食過.. 話牛扒好食
遺憾的是牛扒一定要搭白飯.
我想轉配或者要求加錢轉烏冬都唔得... 囧
食堂經理(她衣著特別d. 應該係經理)態度好好~值得一讚
本身我地果張係二人檯.. 我地張檯放唔晒四樣野食..
隔離ge 人一走.. 佢地就拍埋俾我地用..
我地分別點了..
燒玉子 - 玉子唔乾身. 蛋味夠. 得四件有d 唔夠喉
但唔緊要.. 因為食堂值得我再黎食多幾次呢!