呢間咖啡店,諗唔到夜晚黑都好旺人,環境舒適,當然要嚟試下啦!除咗打卡之外,佢哋嘅食物都好唔錯。🍓野莓梳打 50 火龍果北海道干貝燉飯 148 🧇蟹籽蟹肉炒蛋牛角酥窩夫 88飲品非常清涼,而且都有凍藍莓同埋草莓粒,酸酸味味,梳打都好解渴🫐燉飯嘅做法有啲似意大利飯。最鍾意嘅,一定係面頭兩粒大大隻嘅鮮嫩干貝😙窩夫係全晚最驚喜!上邊有脆口嘅蟹籽,蟹肉都幾足,炒蛋夠嫩滑,牛角酥窩夫好鬆軟,好鍾意牛角酥嘅千層感🥐

🍓野莓梳打 50
火龍果北海道干貝燉飯 148
🧇蟹籽蟹肉炒蛋牛角酥窩夫 88

2022-04-29 31 瀏覽
一直都好想來呢間,終於約到朋友一齊來,仲可以坐到門口位好開心呢間係以波希米亞風為主題既咖啡店,門口的位置被綠色植物包圍,仙人掌盆栽做裝飾,仲有幾張藤椅,感覺好悠閒,店內樓底高,充滿空間感,純白簡約既裝修,加上淺木色傢具,坐係度食野好舒服☆ 北海道干貝蟹籽忌廉扁意粉干貝大粒又厚身,比火炙過好好食,除左蟹籽仲有菇,忌廉濃郁仲好creamy☆ 海鹽蜜糖甘薯條炸到金黃色,薯條上落左D海鹽,食落好香脆,點埋蜜糖仲好食☆ 玫瑰茉莉花茶好大個玻璃壺內放左玫瑰同茉莉花,飲落好香花味☆ Matcha Latte香濃抹茶味,奶味唔算重,味道唔錯

☆ 北海道干貝蟹籽忌廉扁意粉

☆ 海鹽蜜糖甘薯條
炸到金黃色,薯條上落左D海鹽,食落好香脆,點埋蜜糖仲好食

☆ 玫瑰茉莉花茶
好大個玻璃壺內放左玫瑰同茉莉花,飲落好香花味
☆ Matcha Latte
香濃抹茶味,奶味唔算重,味道唔錯
2022-04-28 30 瀏覽
不籽是咖啡餐廳嘅淺色系裝修,加上各種植物點綴🌿環境清新,大玻璃窗引入自然光,份外舒適門口嘅籐椅絕對係打卡位,唔少人嚟打卡📸.🌀乾炒大蝦蒜香意粉 $118大蝦意粉賣相吸引🦐蝦肉爽口彈牙,意粉有陣陣蒜香味,用嘅係扁意粉,感覺比一般意粉更有口感.🌀蟹子蟹肉炒蛋牛角酥窩夫 $88第一次食鹹嘅croffle估唔到又幾好食喎,炒蛋配上蟹肉口感細滑,仲有蟹子增加口感Croffle 質感介乎牛角包🥐&窩夫🧇質地酥脆,非常煙靭😋.🌀Dirty $48Cafe的靈魂又點少得咖啡,呢杯Dirty做到有漸層,咖啡味香濃,而且冇加冰係佢最正嘅地方,到食完飯依然享受到質感濃厚嘅咖啡🤗.🌀Latte☕️ $42 最basic嘅Latte拉花十分細緻,咖啡味同奶味平衡得好好,口感濃厚之餘咖啡香味突出🥰.
不籽是咖啡

門口嘅籐椅絕對係打卡位,唔少人嚟打卡📸
🌀乾炒大蝦蒜香意粉 $118

🌀蟹子蟹肉炒蛋牛角酥窩夫 $88

🌀Dirty $48

🌀Latte☕️ $42

西環打卡Cafe非常多,呢間「不籽是咖啡」好耐之前已經想嚟打卡~🤗最近終於去咗,全間經鋪用左純白木系簡約嘅波希米亞風格,真係成間鋪都超靚呀!門外打卡位置非常吸睛,仲有幾張藤椅!室內同埋室外位置都擺放左唔少綠色植物同埋仙人掌做裝飾~🤍龍蝦湯配牛油果大蝦稻庭烏冬$128日系金色壼入面裝住嘅係🦞龍蝦湯~好得意,倒入烏冬一齊食😋配料有🦀蟹肉、紫菜、🥑牛油果、🦐大蝦,龍蝦湯味道超級濃郁,啖啖滋味!好正✨✨🤍蟹子蟹肉炒蛋牛角酥窩夫$88充滿濃郁牛油香😋牛角酥窩夫🧇非常鬆脆呢一款配搭滑溜嘅🦀蟹肉🍳炒蛋&蟹子,分量十足,係意想不到嘅配搭!🌼菊花茉莉花茶$75濃郁嘅菊花香味,滋補養身🍵ICE MATCHA LATTE $47抹茶味濃,好正

🤍龍蝦湯配牛油果大蝦稻庭烏冬$128

🤍蟹子蟹肉炒蛋牛角酥窩夫$88
充滿濃郁牛油香😋牛角酥窩夫🧇非常鬆脆

🌼菊花茉莉花茶$75
濃郁嘅菊花香味,滋補養身

🍵ICE MATCHA LATTE $47
抹茶味濃,好正
2022-04-27 25 瀏覽
今日終於黎左試西營盤呢間好hit 嘅cafe🤤🤤平日tea time黎到唔係好多人,可以慢慢chill😄😄蟹子蟹肉炒蛋牛角酥窩夫 $88蟹子蟹肉勁多,炒蛋夠滑,窩夫正常水準。不過所有嘢夾埋一齊好正,而且on side會配左啲新鮮沙律菜👍火龍果北海道干貝燉飯$148第一次見有用火龍果整嘅risotto,就叫咗黎試吓。食落唔算好重火龍果味,但係非常creamy,而且個帶子都好大粒,煎得啱啱好👍😄dirty $48葡萄柚高山茶 $45嘢飲方面叫咗呢兩杯,葡萄柚高山茶驚喜地10分好飲,無落糖漿,像到水果嘅甜味十分好😄 Dirty都整得唔錯🤤整體來講非常好

今日終於黎左試西營盤呢間好hit 嘅cafe🤤🤤
平日tea time黎到唔係好多人,可以慢慢chill😄😄

蟹子蟹肉炒蛋牛角酥窩夫 $88

火龍果北海道干貝燉飯$148

dirty $48

葡萄柚高山茶 $45
Dirty都整得唔錯🤤

整體來講非常好
2022-04-26 26 瀏覽
/ /滿怖植物文青休閑cafe🌵ɴᴏᴛ ᴊᴜsᴛ ᴄᴏғғᴇᴇ.西營盤又開左間分店啦!裝修超靚呀!好木系好文青😁第2次食啦,假日嚟chill chill先( ´▽`)北海道干貝火龍果燉飯💞超特別,係火龍果色嘅飯呀🤩打卡真係一流,中仲配有兩隻帆立貝超彈牙,食落有龍蝦湯嘅鮮味如果再濃少少就完美啦!味增蟹醬蟹籽蟹肉扁意粉🍝呢個真係超足料!好多蟹肉呀!!食落好creamy,又唔會好漏😚熱情果高山茶🍹Mojito Soda🥤今次試左梳打,諗住清清地☺️真係好Fresh,又唔會太甜!📍 不籽是咖啡 (藝里坊) (西環)西環西營盤忠正街8號藝里坊地下1號舖
/ /

滿怖植物文青休閑cafe🌵
ɴᴏᴛ ᴊᴜsᴛ ᴄᴏғғᴇᴇ.

西營盤又開左間分店啦!
裝修超靚呀!好木系好文青😁
第2次食啦,假日嚟chill chill先( ´▽`)

北海道干貝火龍果燉飯💞
超特別,係火龍果色嘅飯呀🤩
打卡真係一流,中仲配有兩隻帆立貝
超彈牙,食落有龍蝦湯嘅鮮味
如果再濃少少就完美啦!

味增蟹醬蟹籽蟹肉扁意粉🍝
呢個真係超足料!好多蟹肉呀!!
食落好creamy,又唔會好漏😚

熱情果高山茶🍹
Mojito Soda🥤
今次試左梳打,諗住清清地☺️
真係好Fresh,又唔會太甜!

📍 不籽是咖啡 (藝里坊) (西環)
西環西營盤忠正街8號藝里坊地下1號舖
2022-04-25 40 瀏覽
一落堂就梗係要去chill 吓啦🌴最重要就係去食好西同打卡📸「不籽是咖啡」係我最近新發掘嘅Café🔍.龍蝦湯配牛油果大蝦稻庭烏冬🍜龍蝦湯濃郁,又唔會好稠身,仲見到一絲絲龍蝦肉🦞烏冬配料非常豐富😍有4隻彈牙大蝦🦐蟹肉、牛油果🥑沙律菜🥬紫菜🖤稻庭烏冬爽滑掛汁,食完好滿足😋.味噌蟹醬蟹籽蟹肉扁意粉🍝蟹醬、蟹籽同蟹肉三重奏🦀令到扁意粉食落鮮味十足🤤加上忌廉汁creamy😉味道濃而不膩,超正呀👍🏻.玫瑰茉莉花茶🫖聞落花香味幾濃🌹🌼玫瑰味較淡,但飲落好舒服☺️.柚子蜜梳打🍹味道相對普通🥺不過好啱喺夏日炎炎嘅天氣飲😝
柚子蜜梳打🍹味道相對普通🥺不過好啱喺夏日炎炎嘅天氣飲😝
  • 玫瑰茉莉花茶
2022-04-23 12 瀏覽
人氣打卡熱門咖啡店☕️之一的不籽是咖啡~早前小編曾經到訪位於油麻地的首店,後來小編才發現原來在西營盤也有分店~所以這天小編來到了新分店一試!餐廳裝修維持木質而簡約,門外設有打卡位置📸十分適合各位文青到訪拍照📷#北海道干貝火龍果燉飯 $148餐廳全新設計的火龍果燉飯!使用了紅火龍果汁液烹調,所以整個燉飯也染上了亮麗的紅色~干貝燒至微熟,所以仍然保留了鮮嫩的口感,燉飯味道不會太重,但亦不會嚐到火龍果的味道,不過火龍果令整體較清新~味道小評分:😋😋😋😋😋/5#蟹籽蟹肉炒蛋牛角包窩夫 $88💖小編誠意推薦💖想不到會有最近大熱的牛角包窩夫🤣所以果斷點了一份,蟹肉🦀️放滿在牛角包上🥐,牛角包的牛油🧈香十分濃郁!而製成窩夫後仍然有牛角包鬆軟帶微脆的口感~炒蛋仍留有蛋汁,令整體不會太乾~味道小評分:😋😋😋😋😋/5#HazelnutLatte $47 (Cold)小編點了榛子🌰鮮奶咖啡☕️榛子味道不會特別突出,口感頗為順滑味道小評分:😋😋😋😋/5#玫瑰茉莉花茶 $75另外點了打卡必備的花茶🫖花茶帶有淡淡的花香,味道不會太重,可以有助美顏和消滯味道小評分:😋😋😋😋/5🌟喜歡可以Like&Follow, 有你的支

#北海道干貝火龍果燉飯 $148
味道小評分:😋😋😋😋😋/5

#蟹籽蟹肉炒蛋牛角包窩夫 $88
味道小評分:😋😋😋😋😋/5

#HazelnutLatte $47 (Cold)
味道小評分:😋😋😋😋/5

#玫瑰茉莉花茶 $75
味道小評分:😋😋😋😋/5

🌟喜歡可以Like&Follow, 有你的支持是小編的動力🌟
整體味道指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5
性價比:💰💰💰💰/5
環境:💕💕💕💕/5
服務:✅✅✅✅/5
打卡指數:📸📸📸📸📸/5
2022-04-23 43 瀏覽
一直都想試不籽是咖啡,港島店位於西營盤的藝里坊內,在步行到餐廳前的壁畫街,看到不少年輕人在此區打卡,呢區嘅氛圍感覺自己去左外國一樣。餐廳門面好闊好有清新嘅感覺,入面佈置都佈滿大自然氣息,加上係pet friendly cafe,環境十分舒服。睇完餐牌揀左兩款人氣主食,配上花茶😋🥑🦐龍蝦湯配牛油果大蝦稻庭烏冬🍜龍蝦湯係有湯壺自己倒落烏冬度,擺盤打卡一流! 個湯質感都厚身同夠熱,烏冬同配菜份量啱啱好,有蟹肉、大大隻蝦、牛油果、沙律菜,配上龍蝦湯感覺十分新鮮!烏冬質感好有咬口,每啖都掛到龍蝦湯嘅creamy 味道,食兩啖之後配翻新鮮沙律菜同牛油果感覺啱啱好,好滿足😋炙燒鮭魚腩蘆筍明太子燉飯 😋一片片嘅鮭魚圍住飯面賣相好特別,魚肉滑嫩配翻燉飯嘅creamy 又有嚼口嘅口感好襯;炙燒過嘅鮭魚有種入口即溶嘅感覺,魚香魚油味好重,味道唔錯👍🏻👍🏻,值得一試!食完主食配翻兩杯野飲就啱啱好!菊花茉莉花茶🫖賣相好靚打卡一流📷,而且茶壺有個細心設計可以阻隔到花瓣倒出來,值得一讚👍🏻 個茶壺keep到茶溫,唔怕攤凍哂☕️,飯後想坐低同朋友傾吓偈,嘆杯花茶就啱我心水啦另一朋友就叫了 Mojito Soda 配上

睇完餐牌揀左兩款人氣主食,配上花茶😋

🥑🦐龍蝦湯配牛油果大蝦稻庭烏冬🍜

炙燒鮭魚腩蘆筍明太子燉飯 😋

食完主食配翻兩杯野飲就啱啱好!

菊花茉莉花茶🫖

另一朋友就叫了 Mojito Soda

配上有幾片薄荷葉,飲落好清新,好refreshing,而且夏日炎炎,飲落十分解渴
2022-04-22 18 瀏覽
相信大家對「不籽是咖啡」應該唔會太陌生,事關之前佢地係油麻地開鋪既時候已經人氣滿分,經常見唔少人係門口等位! 最近就同朋友去左佢地位於西營盤分店,餐廳擺設好有特色,樓底好高空間感十足。木系裝修配上植物好舒適焦糖香蕉楓糖核桃雪糕配牛角包窩夫 $88 見倒好多人都食佢地既牛角包窩夫所以都叫咗黎試吓,牛角包窩夫外皮鬆脆食落幾有咬口,香蕉上既焦糖亦更滋味Dirty $48咖啡味濃郁,不過提供匙羹攪奶同啡有少少奇怪,同埋如果大杯啲就更理想菊花茉莉花茶 $75花茶係一壺上,入口清新帶啖啖菊花香,食完甜品飲有助解膩

焦糖香蕉楓糖核桃雪糕配牛角包窩夫 $88

Dirty $48

菊花茉莉花茶 $75
花茶係一壺上,入口清新帶啖啖菊花香,食完甜品飲有助解膩
不籽是咖啡🪴𝘕𝘰𝘵 𝘑𝘶𝘴𝘵 𝘊𝘰𝘧𝘧𝘦𝘦位於西營盤藝里坊的休閑咖啡店,木系簡約的室內設計配合了綠色植物點綴,門口也放了很多仙人掌盆栽,環境清新舒適咖啡店主要提供日式和西式菜,也有各類咖啡和果茶可選擇除了零死角的打卡環境之外,食物質素也頗值得一讚!-💜 北海道干貝火龍果燉飯 ($148)𝘿𝙧𝙖𝙜𝙤𝙣𝙛𝙧𝙪𝙞𝙩 𝙧𝙞𝙨𝙤𝙩𝙩𝙤 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙃𝙤𝙠𝙠𝙖𝙞𝙙𝙤 𝙙𝙧𝙞𝙚𝙙 𝙨𝙘𝙖𝙡𝙡𝙤𝙥咖啡店推薦的菜式之一!這款risotto玩味創新,粉紅色的賣相十分吸精,其實是紅火龍果忌廉汁,risotto中間也帶有洋蔥和魷魚份量適中,帶子火炙的表面香口,但只有兩粒略嫌太少,且沒有其他配菜,吃了好幾口後就只剩下飯了。幸而整體味道不錯,喜歡紅火龍果又想吃新菜式的話可以嘗試~(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)推薦指數: 7.5/10.💚 溫泉蛋軟殼蟹青醬蟹肉燉飯 ($148)𝙋𝙚𝙨𝙩𝙤 𝙘𝙧𝙖𝙗 𝙧𝙞𝙨𝙤𝙩𝙩𝙤 𝙖𝙣𝙙 𝙤𝙣𝙨𝙚𝙣 𝙩𝙖𝙢𝙖𝙜𝙤一上碟就看到大大份軟殼蟹,賣相很是吸引~ 軟殼蟹炸得酥脆之餘,青醬味道香濃,risotto飯粒軟硬適中,配上蘑菇和溫泉蛋,口感豐富又足料,是值得一點的菜式!(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)推薦指數:
不籽是咖啡🪴
𝘕𝘰𝘵 𝘑𝘶𝘴𝘵 𝘊𝘰𝘧𝘧𝘦𝘦
咖啡店主要提供日式和西式菜,也有各類咖啡和果茶可選擇
除了零死角的打卡環境之外,食物質素也頗值得一讚!
💜 北海道干貝火龍果燉飯 ($148)
(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)推薦指數: 7.5/10
北海道干貝火龍果燉飯

💚 溫泉蛋軟殼蟹青醬蟹肉燉飯 ($148)
一上碟就看到大大份軟殼蟹,賣相很是吸引~
(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)推薦指數: 8/10
溫泉蛋軟殼蟹青醬蟹肉燉飯

🦐 龍蝦湯配牛油果大蝦稻庭烏冬 ($128)
𝙇𝙤𝙗𝙨𝙩𝙚𝙧 𝙗𝙞𝙨𝙦𝙪𝙚 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙖𝙫𝙤𝙘𝙖𝙙𝙤 𝙄𝙣𝙖𝙣𝙞𝙬𝙖 𝙥𝙧𝙖𝙬𝙣 𝙪𝙙𝙤𝙣 𝙣𝙤𝙤𝙙𝙡𝙚𝙨
咖啡店另一招牌菜式,龍蝦湯分開了以金色茶壺盛載,湯底鮮味濃郁,可以根據自己喜歡的份量倒入碗中
烏冬配料有三隻大蝦、三片牛油果、蟹肉和紫菜,看上去頗足料
雖然烏冬份量不算太多,但口感煙韌有嚼頭,下午正適合吃熱騰騰的湯麵!
(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)推薦指數: 8/10
龍蝦湯配牛油果大蝦稻庭烏冬

❁please support + like + share❁
IG/FB: Foologerhk
龍蝦湯配牛油果大蝦稻庭烏冬
舊同事帶路去西營盤人氣打卡café~ 不籽是咖啡!地點喺西營盤站B3出口!原來藝里坊好多打卡牆,同䌓榮嘅Queen’s Road 截然不同!餐廳裝潢充滿大自然嘅感覺!outdoor 位更係打卡熱點!餐廳內光猛闊落,木系傢具更舒適。Menu 主打意粉、risotto、窩夫、小食,當然唔少得咖啡。 🥑🦐龍蝦湯配牛油果大蝦稻庭烏冬🍜$128 啱哂打卡嘅金壺裝住勁香嘅龍蝦湯! 烏冬面層舖滿鮮甜蟹肉、爽口大蝦🦐、牛油果🥑,同埋新鮮沙律菜🥗慢慢倒入熱嘅龍蝦湯🦞,湯頭香濃鮮甜,食每一啖烏冬都好掛湯!配料新鮮清新,烏冬彈牙,大滿足!🐟 炙燒鮭魚腩蘆筍明太子燉飯🍚 $148炙燒嘅鮭魚腩肉軟嫩仲好滑,明太子燉飯好creamy,加上明太子粒同蘆筍,口感豐富!食落淡淡嘅香氣,味道清甜完全唔會油膩!飯量都好足!🥤野梅梳打酸酸甜甜開胃解渴,熱情果梳打就清清甜甜!兩杯都唔錯! 不籽是咖啡📍地址: 西環西營盤忠正街8號藝里坊地下1號舖

🥑🦐龍蝦湯配牛油果大蝦稻庭烏冬🍜$128

🐟 炙燒鮭魚腩蘆筍明太子燉飯🍚 $148

不籽是咖啡
📍地址: 西環西營盤忠正街8號藝里坊地下1號舖
  • 熱情果梳打
  • 野梅梳打
  • 炙燒鮭魚腩蘆筍明太子燉飯
  • 龍蝦湯配牛油果大蝦稻庭烏冬
ʙᴏxɪɴɢ ᴅᴀʏ跟友人到訪了西環這家珈琲廳在油麻地也有分店 不過喜歡西環的清幽和寬敞🎍 · ┈┈┈┈┈┈ · ꕥ · ┈┈┈┈┈┈ · ✨北海道干貝火龍果燉飯 $148:整個飯都係紅肉火龍果的顔色 幾壯觀😆帶子燒至微焦 火龍果味唔係好食得出 ✨龍蝦湯🦞配🥑大蝦稻庭烏冬 $128:個湯另外用金屬茶壺裝住 好似茶漬飯咁倒入個烏冬 好濃郁的湯底 仲有大蝦蟹肉牛油果 完全是足料💯不過食到後面就感覺有點鹹了 ✨日本海鹽蜜糖甘薯條 $78:第一次食 番薯條本身唔太甜 點咗蜜糖剛好🍯 ✨玫瑰茉莉花茶 $68:好大壺🤣跟個小杯飲用 好精緻架呢🫖 ✨抹茶鮮奶🍵 $45 · ┈┈┈┈┈┈ · ꕥ · ┈┈┈┈┈┈ · ᴄᴀғᴇ全部單點 沒有套餐的店外有很多ᴏᴘᴇɴ ᴀʀᴇᴀ有遮蓋的 不過當日室內坐得晒 加上有點涼天氣晴的日子坐室外應該很不錯 裝修走木風🪵我們坐的位置地下鋪了沙石旁邊有一大盆綠色植物🪴唯一美中不足的係枱太細了人均~💲230
ʙᴏxɪɴɢ ᴅᴀʏ跟友人到訪了

唯一美中不足的係枱太細了
人均~💲230
日本海鹽蜜糖甘薯條
2021-12-26
15 分鐘 (堂食)
2022-04-17 31 瀏覽
西營盤有好多不同類型嘅cafe,呢間‘’不籽是咖啡‘’店內面積大而闊落,裝潢設計清新舒服,鍾意食嘢飲嘢同時影相嘅人,應該會喜歡呢度👌🏻閒日到訪當日包場咁濟,假日相信要排隊霸門外個影相位😌Iced Americano味道OK;三文魚牛油果沙律有三大片三文魚,沙律菜算新鮮,牛油果數量比較少,而且未熟、偏生,入口味道同口感都被影響減少少分數🙏🏻原來碗底仲有個流心蛋,都唔錯;整體份量適合當做下午茶👌🏻.

三文魚牛油果沙律
凍美式咖啡
三文魚牛油果沙律
凍美式咖啡
2022-04-17 60 瀏覽
復活節假第一日,滿心歡喜約咗朋友一齊brunch,明知好大機會要排隊都想試吓呢間…見都有好多人話正,d相又好靚咁,無諗到落差咁大(除左環境),先講食物:我地叫左蟹肉意粉,佢最初上錯左帶子意粉,好在我地未開始食,到換番個啱嘅但碟意粉只係微溫,平時餐廳d意粉都係熱嘅未試過呢個微溫style 🤔唔知係咪我地要求高不過話晒都跨區特登黎食;之後杯咖啡明明兩杯都係latte應該同一個師傅冲,第一杯個拉花好靚…..但第二杯(第三張相)🤨唔知發生咩事,不過味道係正常嘅;到上雞翼同招牌牛油果龍蝦湯烏冬,因為張二人枱真係比較細,放晒d野食係有d難度但第一次體驗到侍應s但求放低之後就一齊走開左,其實係未放平d野食嘅我哋唯有自己郁下d位自己搞掂啦,我地都有責任,無諗到張枱咁細仲叫三樣食物加兩杯咖啡;仲有個小插曲,到食完我地至醒起個招牌牛油果龍蝦烏冬無左牛油果(好在有影相),佢哋都有補番但食落味道係雪左好耐,只係一人試一片後就放棄剩低個片🙏🏻.…總括係~試一次ok嘅環境係好嘅,我地就未食完已經要諗定點都要搵番間cafe飲番杯靚咖啡平衡返~完。
2022-04-15
30 分鐘 (堂食)
午餐