2021-12-15
今日喺旺角附近行完街 見冇乜嘢做 本身諗住搵個位坐低休息一下之後就繼續出發行街🤣行咗一陣,見到呢間喺佐敦嘅餐廳好吸引,所以就喺OpenRice搵吓睇吓有啲咩食!行到好攰,見到呢間日式餐廳就覺得好豐富,而且好有氣派,所以就最後決定入咗去!一上到去嘅時候,呢度嘅店員服務態度好好,我自己個人或認為非常值得一讚!然後比我見到呢度有得食壽喜燒❤️❤️呢個壽喜燒真係非常吸引,而且價錢好抵食!無論佢嘅醬油湯底定係啲肉類都非常高質!而且重點嘅係俾咗兩隻生雞蛋我哋,可以原汁原味咁感受日式嘅壽喜燒👍🏻👍🏻另外仲有呢一個活鰻西京燒串!!呢個鰻魚真係好正,超級厚身同埋多肉汁!同埋呢個鰻魚加咗好多唔同嘅調味料,令到成個鰻魚嘅鮮甜味更加突顯到出嚟!鍾意食鰻魚嘅,非常值得一試!!一定會好喜歡!