2020-03-14
今日去完下白泥男友帶我去食糖水❣️呢度出面可以泊車好方便唔駛周圍搵車位❣️而且除咗糖水仲有小食呢可以當正餐食🤣入正題先❣️🔺香蕉紅豆朱古力奶凍🔺分咗四層哦🤣中間層紅豆唔會太甜而且有啲起沙唔錯❣️奶凍好滑重奶味🤣🔺石板街窩夫➕芒果雪糕🔺窩夫🧇上面淋咗啲朱古力醬又有棉花糖❣️窩夫都用咗好多朱古力夾❣️雖然有啲甜但啱哂朱古力控👍🏻好滿足❣️🔺黑糖珍珠奶茶窩夫➕曲奇雪糕🔺重點係個奶茶醬🙃有淡淡嘅奶茶味最重要唔會過甜口感好creamy🥰珍珠一啲都唔硬好煙韌❣️窩夫🧇入面好厚實仲有麻薯喺入面👍🏻🔺香滑腸粉➕魚肉燒賣➕魚旦➕腸仔➕蒜香香辣雞翼尖🔺呢個簡直係童年回憶系列🤣樣樣都唔錯仲多醬👍🏻魚旦竟然係陳皮魚旦❣️好懷念以前細個成日都食❣️依家唔係度度有❣️雞翼尖都出色🙃炆到好淋又入味👍🏻又唔會太辣❣️