不會處理食客反映的問題 海興廚房 2023-04-18今晚晚上到店點了兩個小菜,其中一個係咕嚕肉,食左一兩舊肉之下,硬到完全不能咬斷食物,之後叫侍應,而佢哋張碟餸取回廚房,但結果係話用刀可以切得開,又話全晚都無人投訴過,吾通係我一家人有問題,自問牙齒好健康,之後仲比把刀同义黎切,之後我地都完全無再食碟餸,咁既服務完全係不能接受,簡直垃圾,不會再幫襯…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享不會處理食客反映的問題 海興廚房 https://s.openrice.com/QrLT0Dof900检举 张贴 评分1味道1环境1服务1卫生1抵食用餐途径堂食
態度惡劣 凝香居 2022-06-05今日一家人諗住去飲下茶,當時無位,外面熱辣辣,曬住等左9個字都有,到有位時整家人入去,我地又無阻住佢清潔,入到去個後生仔一路發脾氣一路執檯,之後比乾淨碗時,又好大力掉低,送點心黎做所有野都好大力擺低,宜家咩年代呀,仲有咁差既服務,我以後都吾會再幫襯,比錢仲要睇佢面色。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。3分享態度惡劣 凝香居 https://s.openrice.com/QrLT0zYGXW0检举 张贴 评分--味道1环境1服务1卫生1抵食用餐日期2022-06-05等候时间45 分钟 (堂食)人均消费$60 (下午茶)
今時今日既服務態度係唔得架 金水壽司 2010-03-20琴日我同屋企人係金水食下午茶, 咁我就想食芝麻八爪魚既壽司,我就寫左個八爪魚壽司, 但係黎個碟係魚生個種八爪魚, 咁我就話無叫啦, 個職員就拎走左, 隔左5-6分鍾, 第二個職員拎番碟野同我落單個張單黎, 話我係有寫過, 咁我就同佢解釋, 我話想叫既係邊隻啦, 但係佢話衛生理由唔可以退回, 但係我當時有叫佢換番我想食個隻比我啦, 但佢係都話唔得, 一定要我要左佢, 咁我夠覺得你拎走左5-6分鍾我都唔知你整過d咩黎, 我都覺得衛生問題啦。宜家出面好多餐廳, 都會唔想得失個客, 會換個客人, 所以呢間"金水"執左咁多間真係有原因架! 學劉德華所講"今時今日咁既服務態度係唔得架"…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享今時今日既服務態度係唔得架 金水壽司 https://s.openrice.com/QrLT0P9SV00检举 张贴 评分--味道--环境--服务--卫生--抵食用餐日期2010-03-19人均消费$100 (下午茶)