對牛油果好失望 HeSheEat (綠楊坊) 2023-10-15今次特登再一次食呢間舖頭,之前食過一次都幾好食,但係今次水準差咗。因為想食牛油果特登叫牛油果凱撒沙律。點知佢既牛油果係黑色嘅。根本就冇確保牛油果新鮮就送畀客人食,對佢嘅牛油果十分之失望。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享對牛油果好失望 HeSheEat (綠楊坊) https://s.openrice.com/QrLT0BrPD00检举 张贴 评分3味道5环境5服务5卫生4抵食用餐途径堂食
好少食到咁差嘅 CHICKEN FACTORY (荃灣廣場) 2022-04-26我個人好少會寫食評。除非間餐廳真係好差。如果唔係我都唔會咁做。第一。員工態度差。唔明點解掃q r code講嘢態度都可以咁差。明明可以一早同我哋講只限針卡素描但係掃咗康復碼之後先至講。而且態度惡劣。第二。豆漿竟然係固體。起碼放咗一星期先至會變固體。飲咗落口第一啖感覺十分差。 立即吐返出。嚟然後換過第二支竟然係冇事 即係佢啲豆漿係有幾耐放幾耐。第三。堂食嘅包裝好似兩餸飯咁感覺唔好。亦唔美觀 。 呢間餐廳唔會再有下次 …查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享好少食到咁差嘅 CHICKEN FACTORY (荃灣廣場) https://s.openrice.com/QrLT0ufv200检举 张贴 评分1味道2环境1服务3卫生2抵食用餐日期2022-04-26用餐途径堂食人均消费$55 (午餐)
等好耐都無野食 好彩海鮮酒家 2021-09-05 坐低寫完點心紙,然後等咗四個字,一樣嘢食都未嚟,見到隔離枱已經開始發嬲,最後隔離枱要發脾氣鬧個侍應,先至有嘢. 但係我哋嗰枱都仲未黎。 最後等咗半個鐘終於有嘢食,點知一入口全部都係凍嘅, 最憎就係食凍嘢,嗰碟醬油好似放咗成年咁。 唔明點解啲嘢食可以咁難食。 以後都唔會再食呢間嘢佢已經入咗我黑名單。 本身喺出面等咗一排,先至入到去食,仲以為你間嘢好好食先咁多人,原來唔係。因為好重要所以要講三次,好難食,好難食,真係好難食。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享等好耐都無野食 好彩海鮮酒家 https://s.openrice.com/QrLT0bH0zW0检举 张贴 评分1味道3环境2服务3卫生3抵食用餐日期2021-09-05等候时间20 分钟 (堂食)用餐时段早餐