平價原料,極度化學 我想和你無所事事 (PopCorn 2) 2023-01-08味道十分一般,有八分化學感覺。杯內圍有一圈果jam,再加入平價鮮奶(吾係meji個種) ,最後倒入好似7-11買個啲一盒盒既粉紅色奶入去,味道真係吾好😅真係不可一不可再…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享平價原料,極度化學 我想和你無所事事 (PopCorn 2) https://s.openrice.com/QrLT0YbD700检举 张贴 评分--味道4环境3服务3卫生--抵食
爆丼只因碗細 爆丼屋 2021-10-12見到咁多好評😅😅😅二百幾一個丼,有相睇得隻手咁大,平時飯碗咁既size,一定係”爆”丼啦!咁都算啦,咁細個丼咁貴個丼有咩理由放啲假蟹柳sip位?吾係一條,係三條,真心無奈😮💨仲有啲魚生味道又吾係特別鮮,質素吾係特別好💢鵝肝算係中規中矩,畢竟沒有太多的期待,反而可能係呢餐最唔失望嘅嘢如果佢平啲都合理,但完全物非所值一句講晒,而個價錢有好多好多好多好過而間既options,尤其係一啲日式小店🙃…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享爆丼只因碗細 爆丼屋 https://s.openrice.com/QrLT0DlWzW0检举 张贴 评分2味道3环境3服务3卫生1抵食用餐途径堂食
又慢又吾好食 東京チカラめし 2021-07-07平日晚上8:30去食等入座大概10分鐘但order之後等左就嚟30分鐘先上菜,如果好食㗎話都話係值得嘅但牛肉仲要唔係好好食,有筋又有少少乾:(總知冇得比,難食就未到,但係下次不了…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享又慢又吾好食 東京チカラめし https://s.openrice.com/QrLT0NKqz00检举 张贴 评分--味道4环境5服务3卫生--抵食用餐途径堂食