午餐之選 茶軒 (菲林明道) 2023-06-18呢間台灣嘢樓底好高,環境都算舒適。但如果午餐黎講價錢偏貴,8x重要加一, 加上用餐時間只有45分鐘,未夠鐘啲職員都已經開始催你所以食到好急,如果想要慢慢坐呢間餐廳就唔係好適合啦,不過嘢食味道算係唔錯嘅~如果接受到快食,不妨一試…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享午餐之選 茶軒 (菲林明道) https://s.openrice.com/QrLT0WZDA00检举 张贴 评分4味道3环境2服务3卫生2抵食用餐途径堂食
迷李早餐 13 Thirteen 2023-06-18平時食13多數都係食三文治,三文治足料大大份,無失望過今次見到佢有個迷你all day Breakfast 一於試試佢,個餐有牛角包,火腿,煙肉,太陽蛋,豬柳漢堡,沙律菜同埋蘑菇, 跟餐叫咗杯凍奶茶,整體不過不失。下次都係返三文治算😂…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享迷李早餐 13 Thirteen https://s.openrice.com/QrLT0G3DA00检举 张贴 评分4味道4环境4服务3卫生3抵食用餐途径外卖自取
好多Fusion菜式嘅Cafe 小點角落 2023-06-05呢間Cafe book mark 左一段時間,終於有機會去試啦,門口裝修好搶眼, 餐廳有埋樓上位置,我地三個人餐廳安排左我地坐地下門口位,佢個吧檯係開放式, 感覺好開揚,另外餐牌好多fusion野, 個同通粉都好好食,另外特別推薦個魚皮,又脆又好食!食物環境整體都唔錯, 會再約朋友去呢間餐廳…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享好多Fusion菜式嘅Cafe 小點角落 https://s.openrice.com/QrLT0aVT900检举 张贴 评分4味道4环境4服务4卫生4抵食用餐途径堂食
朋友聚會好去處 Chalet by Loft 7 2023-06-02位置便利唔難搵,係愉景新城對面馬路旁!環境闊落,燈光暗暗地,氣氛唔錯~3個人order 咗意粉,墨汁飯同埋小食摩天輪,個摩天輪打卡一流,人面嘅食物一d 都唔hea, 有雞翼,薯條,炸魚柳,炸蝦同埋雞軟骨,意粉同飯set都唔錯,set 已經包左前菜他他,麵包湯同埋甜品,份量都幾足,三個人食唔晒最驚喜係朋友生日即時叫餐廳幫手寫生日碟都無托手踭,下次會再到訪…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享朋友聚會好去處 Chalet by Loft 7 https://s.openrice.com/QrLT0VUP900检举 张贴 评分4味道4环境4服务4卫生4抵食推介美食小食摩天輪用餐途径堂食