被無故取消訂枱 Opa Mediterranean Bar and Bistro 2023-02-14我昨晚經open rice訂了今日情人節6:00,原本已成功訂位並收到確認電郵,但今日檢查電郵才收到另一個2:09發出的電郵通知訂座已被取消,而且沒有註明原因。這種問題實在太過份,不能接受。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享被無故取消訂枱 Opa Mediterranean Bar and Bistro https://s.openrice.com/QrLT0da9800检举 张贴 评分--味道1环境1服务1卫生--抵食用餐途径堂食
幾得意 巴西燒烤餐廳 2005-03-01去過一次,都幾唔錯,d烤肉有水準,同埋可以你自己叫要幾多份量既。而且仲有自助食物,款式都不少,所以唔會淨係食烤肉咁單調。好鍾意佢\個個牛牛紙牌,用佢\黎俾waiter知道自己仲想唔想要烤肉,唔駛waiter下下問到,冇咁煩。而我最鍾意既係餐\廳度唱歌個幾個人,佢\地唱d英文金曲好好聽呀,而且又落力,逐圍檯埋去唱俾你聽,氣氛一流~~…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享幾得意 巴西燒烤餐廳 https://s.openrice.com/QrLT0ez0000检举 张贴 评分4味道4环境4服务4卫生4抵食
名氣大,生意懷~~ 加太賀 2005-03-01我覺得卡太賀既野食質素是不錯的,但我都像其他人一樣越來越少去食。想了想,應該是以下原因:<br /><br />1.地點太不方便了,要冇車的人特登走去就唔係咁易,<br />2.太出名,食客要求就自然好高,但餐\廳方面又冇乜大進步,所以食客越食越無新意,就覺得佢\退步左咯。<br /><br />我而家間中都會去食,食番我鍾意個幾味,例如菊花蝦,招牌沙律、燒三文魚呀咁(我唔係幾好魚生既),質素次次都差唔多,冇特別差到,但亦冇乜驚喜菜色喎。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享名氣大,生意懷~~ 加太賀 https://s.openrice.com/QrLT0eU0000检举 张贴 评分3味道4环境3服务3卫生3抵食