態度差到極 煌宴酒家 2022-10-09呢度攞位,是睇下你係邊位,正所謂識人好過識字,識就直入,唔識就只有呆等,執枱重好野,睇心情,唔係我負責呢枱,你等下啦!唔知咩人負責喎,落單?我唔得閒,你等下啦,轉頭去其他枱吹水,無論價錢多少,飲食服務業最重要的禮貌,相信你呢到唔係好做到!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享態度差到極 煌宴酒家 https://s.openrice.com/QrLT0jRL500检举 张贴 评分--味道1环境1服务1卫生--抵食用餐日期2022-10-09等候时间30 分钟 (堂食)
喜歡味精的朋友有福了 潮人飯堂 2015-02-19今曰出街拜年,夜晚在街食飯。見到愛. 回家劇集常提的x人飯堂,上去見識吓。佢地作風非常公道,龍躉同桂花魚同價。一個套餐,原本魚是龍躉,因無貨,要改桂花魚,價錢一樣! 於是散叫,四餸一湯,白飯任裝,重有甜品,食到咀都要郁埋,咩咩聲!四餸: 蒜香鹽焗雞,秘製超級怪味鵝片,鹽插魚肚菜苗浸味精, 賽蝦祖蟹祖。湯: 生滾蝦仁味精水。飯: 叮叮荷葉飯。甜品: 一粒馬豆的糕。喜歡味精的朋友,妳有福了。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享喜歡味精的朋友有福了 潮人飯堂 https://s.openrice.com/QrLT0i0eb00检举 张贴 评分1味道2环境1服务1卫生3抵食用餐途径堂食