十年如一日咁好 大都烤鴨 2023-05-19一如既往同我10年前喺呢度食嘅烤鴨同埋甜品一樣都係咁好,今次仲試咗個新嘅梳素材啦都係非常之正㗎,連銀包都唔記得帶去食飯都夠膽去!呢餐包接送兼又食又拎🤪🤪🤪🤪🤪In the mood for dining out with neighbour #大都烤鴨#保持水準#片皮鴨必吃#鮮茄濃湯浸豆苗#每年必來吃幾次#十年如一的好…查看更多+ 1以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享十年如一日咁好 大都烤鴨 https://s.openrice.com/QrLT0DgyaW0检举 张贴 评分4味道4环境4服务4卫生3抵食推介美食小籠包片皮鴨用餐途径堂食
咁多年都保持水準,值得再食 蠔站 (傲雲峰) 2023-05-19話說好多年前仍然住喺呢區,但係都冇幫襯過,直至最近先至係一如既往同客人同埋以前啲朋友都講過咁好另外侍應姐姐都好熱情介紹每一個品種仲有呢就係我帶咗熟悉嘅時候呢隨時走出嚟都會話係呀仲唔清晰嘅你真係好好呀真係可以再去試…查看更多+ 2以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享咁多年都保持水準,值得再食 蠔站 (傲雲峰) https://s.openrice.com/QrLT0EQv900检举 张贴 评分4味道3环境4服务4卫生3抵食用餐途径堂食
雞好吃,咖喱牛腩正 清湯腩粉麵專家 2023-05-19冇諗過呢間雖然叫做清湯腩粉面專家,但係佢整嘅雞係好好食,同埋呢冇諗過係咖喱牛腩都咁正囉,另外佢嘅雲吞麵都非常唔錯雖然呢就殘舊啲間鋪,但係老闆同老闆娘都好好人,值得再去…查看更多+ 1以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享雞好吃,咖喱牛腩正 清湯腩粉麵專家 https://s.openrice.com/QrLT03gn900检举 张贴 评分4味道3环境3服务4卫生4抵食推介美食咖喱牛腩飯頂爺雞用餐途径堂食