九龍城最有人情味嘅潮州店 鎔記潮州飯店 2024-11-25老闆娘知道我仔仔要去外國讀書,特別安排廚師煮黃金骨…. 好感動🥹仲有潮州蠔餅,韭菜豬紅,鵝片仲係入口即溶…一個字 ‘正’….真心值得推介👍👍👍真係感受到人間有情有義🥰…查看更多+ 8以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享九龍城最有人情味嘅潮州店 鎔記潮州飯店 https://s.openrice.com/QrLT0U6LO00检举 张贴 评分5味道5环境5服务5卫生4抵食推介美食蒜蓉蒸海蝦魚香茄子煲雙冬羊腩煲鹹魚蒸肉餅欖角一字骨粉絲雜菜煲椒鹽九肚魚金銀蒜蒸絲瓜啫啫通菜黃柑橘黃金蝦韭菜豬紅滷水鵝片潮州炸蠔餅鵝片油浸筍殼魚香辣魚皮黃金骨美極蝦用餐途径堂食
外賣燒鵝下庄 奇趣燒鵝大王 (弼街) 2022-10-19今日行旺角…見到佢掛起左啲燒鵝….好靚好吸引!開開心心咁打算買返屋企今晚做餸!買咗下庄返屋企,點知@@一打開個盒😡😡😡見到佢份下庄!好細份,好似冇咗1/3,冇左胸嗰度,同埋癡住個脾嗰個身,下庒意思應該係全個下半身!點知冇咗🤬🤬🤬佢地真係打斧頭打得好勁!d肉又多肥膏,但係又冇肉!咁嘅鋪頭以後真係唔會再幫襯🤬🤬🤬!仲要$148!仲衰過樓下同屋邨街市!仲要係唔好食🤮本來諗住入院前食返夠先😢點知完全覺得自己中伏!開心變得好失落!又驚返到屋企比老公話自己俾人呃…嗰種心情真係好失望失落!🤬🤬🤬🤬🤬🤬真心唔會再幫襯😡😡😡…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享外賣燒鵝下庄 奇趣燒鵝大王 (弼街) https://s.openrice.com/QrLT0IzMYW0检举 张贴 评分1味道1环境2服务1卫生1抵食用餐日期2022-10-19等候时间5 分钟 (外卖自取)用餐时段其他