值得一試再試的鮮牛肉米粉 金雀冰室 2018-03-21我常日外賣- 早餐鮮牛肉米粉,肉質新鮮,熱奶茶好味但好濃,建議多奶,湯底清,加兩隻煎蛋,值得一試。老闆娘及老闆雖長期冇咩表情,唔太熱情招呼客人。但是價錢合理,值得一試。 …查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享值得一試再試的鮮牛肉米粉 金雀冰室 https://s.openrice.com/QrLT0RUWj00检举 张贴 评分--味道3环境3服务3卫生--抵食用餐途径外卖自取
食物不錯,但是服務差 泰星匯泰國菜 2018-01-20今晚食晚飯時,㸃咗幾個餸及芒果沙冰,啤酒。超過半小時,芒果沙冰未到,問下疑似老細帶眼鏡的男人,回答等下啦,再過十分鐘仲未到,我地問會唔會漏咗單?男人答:「有單傢,等下啦,唔催得㗎!」過咗一個鐘,隔離枱好心食客幫我地追另一女侍應(女人)係咪漏咗單啊?「都是等下啦,整緊啦」最後,我地唔等,餸已經全部食完。叫疑似老細的男人,取消芒果沙冰。佢即刻答: 好啊!食物味道不錯,雖生意好,服務態度都唔需要咁巴閉咁串,冇下次。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享食物不錯,但是服務差 泰星匯泰國菜 https://s.openrice.com/QrLT09oyMW0检举 张贴 评分--味道2环境1服务3卫生--抵食用餐日期2018-01-20等候时间30 分钟 (堂食)
不専業,態度差 祥興記上海生煎包私房菜 2017-05-21剛才買外賣4個生煎包,收錢後先講,要等下,結果等了10分鐘,叫我坐底等,又過了5分鐘,我忍不住問要再等幾耐?收銀黑面答:要俾啲時間!這店之前堂食,態度唔好,轉外賣都咁唔專業,冇交帶,真係冇下次。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享不専業,態度差 祥興記上海生煎包私房菜 https://s.openrice.com/QrLT0kf0g00检举 张贴 评分--味道2环境2服务2卫生--抵食用餐途径外卖自取