自轉左放題型式 去第二次 BBQ Military 2017-02-17覺得以前單點型式,服務同食物質素都好好多,爐邊蛋吾知點解個底係綠色既,仲有肉既質素真係好差價錢都吾算太貴,但點都期望會好小小服務方面 吾知係米吾夠人手 叫極都無人應!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享自轉左放題型式 去第二次 BBQ Military https://s.openrice.com/QrLT09wqf00检举 张贴 评分--味道1环境1服务1卫生1抵食用餐途径堂食人均消费$200 (晚餐)
第一次食 感覺吾好 Eat With Me 2017-02-17一入到去,可能岩忙完午市,舖頭客人吾多,大概三台連埋我,另外兩台已經食完,得我岩坐底,我叫左一份瑞士汁雞髀飯,大概五分鐘左右飯就到左,但賣相相當一般。一個細既焗兜 岩岩好放到隻雞脾,然後瑞士汁可以話係好少,仲有大概一匙仔既栗米,重點成個飯係吾熱既,飯可以話放入口既時候已經係無溫度,件雞脾好小小仲可以感覺到暖暖地,而個栗米係凍既。成個飯感覺好差-而且雞脾食完有一陣腥味,可能係慢煮?!雞脾入面都幾紅,但又吾係吾熟。吾會再去。:(:(:(…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享第一次食 感覺吾好 Eat With Me https://s.openrice.com/QrLT0mAmf00检举 张贴 评分1味道1环境1服务1卫生1抵食用餐日期2017-02-17用餐途径堂食用餐时段午餐