超水準! 喜鍋 海鮮‧火鍋‧小廚 2019-06-28無懈可擊!食物超級新鮮!員工態度極親切!極殷勤!成日出去食都未試過食得咁開心,啲嘢食又唔貴,個湯底一流!有機會一定要去試吓!記得要訂位,因為好多回頭客,五星好評!重點推介牛肉層層碟鯊魚骨湯底醉雞子同朋友聚會一流,冷氣夠,坐得舒服!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享超水準! 喜鍋 海鮮‧火鍋‧小廚 https://s.openrice.com/QrLT0Ay0Q00检举 张贴 评分5味道5环境5服务5卫生5抵食用餐途径堂食
陳根記! 陳根記 2017-03-27環境很惡劣!很惡劣!很惡劣!D人係你身邊不停行泥行去行泥行去!超級超級嘈嘈嘈!員工態度「友善」,點餐都唔想寫,叫我地自己寫⋯ 但東西真係好好食,價錢唔貴,有意試陳根記請有心理準備全餐飯要自己照顧自己😅不過唔好誤會,雖然個環境係比較混亂,但係唔污嘈嘅,起馬見唔到小強同Micky...另外呢度可以自已帶酒泥飲,埋單時職員都冇另收費,係一個PLUS😁! 上菜很快,夠熱,有鑊氣!建議要早少少泥搵位同order定WASABI 手C雞,因為好搶手架~😋…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。2分享陳根記! 陳根記 https://s.openrice.com/QrLT0tmeg00检举 张贴 评分--味道1环境1服务3卫生--抵食推介美食wasabi手撕雞用餐途径堂食
HEA LUNCH Lo Spazio 2017-02-04老公話有間樓上意大利菜好抵食,帶我去試下。地方都嘅易搵,星期六一點上樓都唔洗等太耐,一上到去就有位,環境ok;侍應全部賓賓,咩佢地識講意大利文架咩?😰求其啦😂😂😂泥食野啫!說話在頭,我係唔鐘意食西餐,因為覺得食一餐時間太長;食完D野唔飽又唔知食咗D咩落肚;一般西餐上菜都唔夠熱,係暖架!連個湯都暖!好恐怖!甜品我係唔食嘅,但又包係個set度,唔食又唔可以平D...; 個餐茶我唔鐘意最後上,最好我一坐底就俾我,但去到呢D地方叫佢先上餐茶,個侍應好似見到外星人咁望住我⋯⋯有同感嘅,輕輕俾個LIKE,THANK YOU!言歸正傳,我快講!環境:很好,靜靜地,好坐!員工:幾好,識笑嘅食物:因個人喜好問題,我給一個差。食物唔夠熱;食唔飽;所有食物都好淡味,我要加鹽同胡椒粉加TABASCO先有返少少味;甜品仲要係我最憎嘅香蕉蛋糕😞⋯上菜速度正常價錢:兩個set lunch加一共$281,屬正常PS: 我平時鐘意食腥味野,海膽,雞子都鐘意。鐘意食腥野嘅人可以挑戰下個海鮮魚柳!真係腥到冇friend謙動粗!好似張條生魚直接擺入嘴度嘅feel咁!連我都頂唔順⋯ 真係唔明D意大利友咩樹幹要食埋D咁嘅野⋯⋯喂!我究竟係咪俾我老公棟咗啊😩…查看更多+ 1以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享HEA LUNCH Lo Spazio https://s.openrice.com/QrLT04uyKW0检举 张贴 评分2味道5环境5服务5卫生4抵食推介美食暖嘅DAY SOUP醋加蕃咖牛扒用餐日期2017-02-04用餐途径堂食人均消费$150 (午餐)
如果是星期日晚上來是可以的 Wagyu Lounge 2017-01-09有朋自遠方,話要去LKF見識,點知班機delay咗,星期日先到香港。星期日其實老蘭好多餐廳都早收,甚至唔開,見呢間好似冇咩人,靜靜地,咪試下囉。一行5人,我快講:1. 食物味道屬「正常,雞有蛋味,羊有蘇味」2. 服務生反應屬「正常有少少鈍鈍地」3. 環境屬「良好,梳化幾好坐」4. 上菜速度屬「遍慢,成支酒飲完先上菜」5. 價錢屬「幾抵,叫4個菜加支酒先$1300」題外話:TABASCO全間餐廳得一支!用完就冇!呢個有D不可思議⋯總結:呢間餐廳是正常,完。:)…查看更多+ 1以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享如果是星期日晚上來是可以的 Wagyu Lounge https://s.openrice.com/QrLT0QLSf00检举 张贴 评分4味道5环境4服务5卫生5抵食用餐日期2017-01-08用餐途径堂食人均消费$260 (晚餐)
公司聚會,環境及味道一般 雪園飯店 2016-11-04嗯⋯味道一般般,去之前睇過OPEN RICE話服務差,其實沒有太差不過都唔算好⋯食物味道就屬於「正常」,夠熱;環境就「KEEP得好好嘅舊」,明白嗎?整體而言「一般」到我都唔知寫咩好⋯⋯…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享公司聚會,環境及味道一般 雪園飯店 https://s.openrice.com/QrLT0USme00检举 张贴 评分--味道--环境--服务--卫生--抵食推介美食冬菇豆苗用餐途径堂食