服務人員態度惡劣 Coffee Hwajeon 커피화전 2025-11-30食物 裝潢 無問題。 不過你開舖頭入得黎 Elements, 就唔該店員請翻四正少少。 兩個男店員態度非常差,講野語氣非常差。 就好似求其係八文樓請兩個侍應上黎。基本上同樓下講既差唔多,好似黎比錢受氣咁。 elements ,尖沙咀,大把選擇…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享服務人員態度惡劣 Coffee Hwajeon 커피화전 https://s.openrice.com/QrLT0IMjV00检举 张贴 评分--味道4环境1服务4卫生--抵食用餐途径堂食
平安夜,等一個鐘未出Main Odelice! (新城市廣場一期) 2023-12-24我終於明白點解平安夜訂位佢要比deposit , 因為佢先收左你錢,然後23,24 號做唔切生意,出唔切菜,你投訴,或寫上網都無用,因為錢佢已經賺左。我6:05 到,正常點菜,一開始只上左頭盤,連湯都唔記得上。之後一直等到7:10 都未上到main course, 但外賣就不停咁出。 點解? 因為你比左deposit, 佢唔洗上菜比你,亦唔怕你寫衰佢,因為明天25號既客,都係比左deposit. 希望大家唔好中伏,唔好黎呢間喇!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享平安夜,等一個鐘未出Main Odelice! (新城市廣場一期) https://s.openrice.com/QrLT0a4bF00检举 Polo T I know that feel... 好多枱煩躁中...2023-12-31 回应 张贴 评分3味道3环境1服务3卫生1抵食用餐途径堂食
好唔掂,定位成餐廳,感覺佢地唔識run 智寶星親子餐廳 2023-11-26嘢食勁難食,收費唔平,叫左三個餐,有兩個係唔合格。得個魚係食得落。服務態度差,點餐,付費流程體驗超唔掂未食完,點三個餐,點左一個嘢飲比個仔,重有兩杯未點,就催住人埋單收錢,唔知搞乜⋯⋯買嘢飲,對住個雪櫃但唔可以買,要出番櫃位買,又無QR code 落單。以前係playhouse 我成日黎,呢家唔知係咪轉左手,變成一定要食嘢,重要勁難食,浪費左我週末既「卡路里」quota,用黎食啲唔好食既嘢⋯⋯ 真係唔會再黎。呢間嘢個新management 應該從來未run 過餐廳。真係擔心佢好快玩完,少左個地方玩⋯⋯…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享好唔掂,定位成餐廳,感覺佢地唔識run 智寶星親子餐廳 https://s.openrice.com/QrLT0F6nE00检举 张贴 评分1味道3环境1服务3卫生1抵食用餐途径堂食
算係數一數二好既火鍋 醉金渦 2022-09-20一入門口有知客,上到樓接手帶位既過程係超順暢,唔會有入到大廳茫然嗰種feel。啲位同枱都放得唔算逼,服務員態度十分好,而且講一句就知你想要乜。 叫左醉雞鍋會幫我地睇住幾時熟,幫我地熄爐。 雞係嘉美雞,好好食,好厚肉。 上菜節奏較得好好,唔會成堆拎晒黎。 叫左小象拔蚌,好新鮮,係薄切,wasabi 都係成支比,亦有一舊嗰種。肥牛既款式都好夠,亦唔會一黎就放低晒係枱慘血。 你感受到你食緊既係好既食材,服務員唔會嘥左你既食物。 感覺幾個服務員都係識食既人。總體全部都係好嘢,連竹庶茅根都好味過人,有90年代嗰啲貴火鍋既水準。唯一係⋯⋯ 香港人唔deserve 呢啲咁高水準既打邊爐。 我之前食過幾間呢個水準,最後都結業。 比心機做高水準既火鍋店,可能客戶群體唔夠大。 反而放題食垃圾生意重好。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享算係數一數二好既火鍋 醉金渦 https://s.openrice.com/QrLT0dLT500检举 张贴 评分5味道5环境5服务5卫生3抵食用餐途径堂食
除左價錢,其他都係below average 雍雅山房 2022-09-18唔算貴,平均300 per head。 但服務唔得,上羊排唔上刀。 食物係十分普通,我覺得差過全盛時期既翠華。 燈光時黑時光⋯⋯ 黑嗰陣連個湯係咩色都睇唔到。 一係就有藍色燈,基本上,牛河既啡色都蓋住。山頂係可能要貴啲,但我唔expect 出品咁普通。羊排啲羊,食料係普通嘢,貴少少既茶餐廳做到。牛河啲牛咬口好奇怪。 成餐得個炒飯叫好啲,但啲鹽炒唔散,食左一啖好咸。服務員人數夠,但比較年長做嘢唔夠快,未坐滿都已經接唔切客。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。3分享除左價錢,其他都係below average 雍雅山房 https://s.openrice.com/QrLT0r4r500检举 张贴 评分1味道4环境1服务3卫生1抵食用餐途径堂食
服務態度度惡劣 小漁港海鮮舫 鮮蒸‧鮮味火鍋 2017-12-16基本上尖少咀價錢,旺角地茂態度。同埋啲海鮮超唔新鮮,一定無回頭。個蒸爐一睇知用大陸野做,員工計完時又唔記得幫我地開蓋。叫左啲海鮮,蒸完都變林晒,本來呢啲價錢,你期望係食好爽,好鮮甜既蒸海鮮。結果一啲都唔好食。一係就勁快,蒸完計時,即刻又蒸。好似想你快啲走咁。跟本你食緊個碟都未食完,佢新蒸個碟又出黎,唔好話傾計,連食都饂唔切。打去訂枱,個接線生啲態度勁差,好似唔志在做你生意咁。總括黎講,你都好少呢個價錢,得到咁低既整體體驗。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。4分享服務態度度惡劣 小漁港海鮮舫 鮮蒸‧鮮味火鍋 https://s.openrice.com/QrLT0jSyM00检举 eirikfung 我們昨天領教了,超同意!2017-12-22 回应 kenny962003 所以留言還是有用,少點人中伏2018-01-20 张贴 评分2味道3环境1服务1卫生1抵食用餐途径堂食
唔會再去 慢煮工業 2017-07-28呢間野要人齊先開始計等位,所以你六個人就要等齊人先起計排隊。換言之會成個門口都係人,實際上超普通。除左試新野,你一定唔會去。位處於馬路邊,一路等一路食塵,如果你平時有朋友成日遲到,勸你搵個另一間。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享唔會再去 慢煮工業 https://s.openrice.com/QrLT0Naah00检举 张贴 评分--味道3环境1服务1卫生--抵食用餐途径堂食