第二次order餃子 SUN HARU 2024-07-06客人唔算多 外賣都唔算多 但係我嘅外賣餃子係暖唔係熱。 原本係粉絲卷 但餐廳俾嘅係炸雞😂 不過好在係menu本身有寫 先有得換返粉絲卷。 住非常近 大概5分鐘到店,希望下次可以做得更好啦! 👍🏻👍🏻👍🏻…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享第二次order餃子 SUN HARU https://s.openrice.com/QrLT0gxvK00检举 张贴 评分--味道4环境4服务4卫生--抵食用餐途径外卖自取相关食记30日内同一位会员在同一间餐厅提交的食记
酸番茄 凍咖喱 泰COOL (彌敦道) 2023-07-26叫完 5-10分鐘全部菜就上來。 炒飯啲番茄仔酸曬, 炒河粉啲豬肉都係。 最離譜係咖喱蟹/大蝦 睇得出係凍佐再整熱。咖喱嘅味道真係怪怪啲。 想講邊個來呢度食 唔好有任何期望 真係你要係嗰種人 : 食得落肚就算。 但我唔係同埋真係最基本嘅炒飯咖哩都整到咁 接受唔到。 唔會再來 亦都唔介紹朋友過來。 P.S我朋友真係食得落肚就算 都話唔好食🤦🏻♀️🤦🏻♀️ 香港真係有其他選擇。 例如粉嶺 雖然遠但係出佐名好食,老闆好心。 真係好食 價錢同呢間都差不多…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享酸番茄 凍咖喱 泰COOL (彌敦道) https://s.openrice.com/QrLT0Eyib00检举 张贴 评分1味道1环境1服务1卫生1抵食用餐日期2023-07-26等候时间5 分钟 (堂食)人均消费$200