好味好味😋 亞當麵館 2023-10-12個咖哩汁真心無得頂!好味😋!用黎撈乜都好味😋另外!啲花菇勁有口感厚到呢又滑又彈牙!仲有啲肥嘟嘟嘅芽菜!又爽又脆又肥!牛丸勁爆汁勁癲!蘿蔔好入味一入口就溶化真係煮得剛剛好!食得出都幾用心去製作和安排!食材唔係平嘢!唔係用味精加持嘅平價食材!係有良心嘅優質食物😋下次再試下其他嘢!大大份食得好開心🥳…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享好味好味😋 亞當麵館 https://s.openrice.com/QrLT0mKvD00检举 张贴 评分--味道5环境5服务5卫生5抵食用餐日期2023-10-12用餐途径堂食人均消费$80 (下午茶)
勁抵食又勁好食 大丸和風食堂 2023-05-10真心抵食!質素好好👍!有空間又坐得舒服😌我下午四點開始食食食!同朋友一邊食一邊傾自由自在咁食同傾好開心的一餐飯!埋單都係三百幾!不停食咗兩個鐘!兩條友都係三百蚊咋!仲要啲食物質數唔係你去任食果啲喎!係真係真好味嘅正常日式嘢喎!超抵!我都好開心今次揀啱咗!無相!因為無諗過咁平會好食!破壞咗第一道菜就無再堅持要影相!下次再去一定忍住影相先!!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享勁抵食又勁好食 大丸和風食堂 https://s.openrice.com/QrLT01u1900检举 张贴 评分--味道5环境5服务5卫生--抵食用餐途径堂食
好味 Ebeneezer's Kebabs & Pizzeria 2021-07-17有意外驚喜!外賣迅速送到黎都仲係好味😋該脆都係仲脆口嘅!印度長米配上佢地啲香料奶油豆真係絕配!現場食應該仲好味😋⋯⋯下次要去店到試多次!另外個沙律真係好印度好特別嘅香料!真係好好味⋯⋯…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享好味 Ebeneezer's Kebabs & Pizzeria https://s.openrice.com/QrLT0Id0z00检举 张贴 评分--味道--环境5服务5卫生--抵食推介美食鷹嘴豆沙律用餐途径外卖送餐
再次光臨!水準還是保留一流! Odelice! (The ONE) 2019-09-04好食!堅認真做好野用好料!本人覺得咋!起碼南瓜湯係鮮南瓜做嘅唔係放到勁多奶油或開粉果隻食到你懵懵濟濟!另外係咪真心做食物就要睇配菜斗都配菜都用心嘅我諗都差唔到去邊!薦底嘅薯蓉係新鮮薯仔呀又唔係食到成口糊嘅薯粉呀⋯⋯主菜唔洗講啦⋯⋯正菜!好又講番服務先幾好食都好服務唔好堅決唔會去!服務水準依舊一流有禮!價錢真心係值嘅!呢啲食物咪值得呢啲價錢囉⋯⋯真心100分嘅餐廳!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享再次光臨!水準還是保留一流! Odelice! (The ONE) https://s.openrice.com/QrLT09yYQW0检举 张贴 评分5味道4环境5服务5卫生5抵食用餐途径堂食
很愉快的一個午餐 Odelice! (The ONE) 2019-05-24服務好、環境舒適、食物賣相味道都很好👍!價錢係合理嘅話曬係法國🇫🇷餐廳吖嘛⋯⋯呢個價配這樣的食物真心有ok!飲品方面我係飲左兩杯唔同既花茶稍嫌味道薄弱但比起坊間的有心思!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享很愉快的一個午餐 Odelice! (The ONE) https://s.openrice.com/QrLT0gIGq00检举 张贴 评分5味道5环境5服务5卫生5抵食用餐途径堂食
態度超差的茶記 濠苑茶餐廳 2018-09-17唔明點解呢間茶餐廳可以咁惡!黑面鬧客嘅阿姐服務員!不知所謂!從來未試過咁樣留言去講一間店!明白大家揾食難怨氣多!一忍再忍!買個外賣由我入黎黑面唔理到鬧仲話係我自己死入黎!問左一句就屈我無理!唔想同佢抝叫佢快啲佢同個水吧講我要食生嘢喎⋯⋯最後仲要話唔賣退錢!好彩咋快啲離開費事食到肚痛呀!幾年前路過都有黎買過外賣都知態度同食物係一般!三文治薄到呢⋯⋯如果唔係又係附近開咁早真係唔揀佢!今次真係忍無可忍!一朝早碰正啲咁嘅店全日都當黑呀!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享態度超差的茶記 濠苑茶餐廳 https://s.openrice.com/QrLT0Lpim00检举 Catchan0 非常認同2019-07-07 回应 sodakiwi 唉!你認同得即係受過啦⋯⋯希望你的經歷唔會好似我果似咁嚴重啦!呢間野真係........衰格到難以形容!我到而家諗起都仲係嬲爆!平生第一次如此放不下!仲要寫出黎唱佢!2019-08-13 Catchan0 個位阿姐極趕客 今年睇番佢哋重未執2025-02-25 sodakiwi 可能係自己舖!所以咁惡可以侮辱啲客2025-06-08 张贴 评分--味道1环境1服务1卫生--抵食用餐途径堂食
深水埗最好食的日式料理 弄 · 燒 2018-09-04真心食過一次就傾心!過去快一年了去左勁多次每次都有唔同嘅午餐!晚餐係燒燒燒都好好食!睇到食物的用心制作!用心去討好每一位客人!優質服務態度!好好嘅店員服務好到你好似去左深夜食堂咁自在的感覺!佢地唔係正宗日本料理但係似去左酒店級嘅食物!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享深水埗最好食的日式料理 弄 · 燒 https://s.openrice.com/QrLT0BGqm00检举 张贴 评分5味道5环境5服务5卫生4抵食推介美食茶漬好味!燒菠蘿好味用餐日期2018-09-04用餐途径堂食用餐时段午餐
終於可以係深水埗食到好食的日本野了 弄 · 燒 2018-04-23好有heart 又好味又抵食!呢間店令我好想留係深水埗住店員服務好好!好少係深水埗可以見到咁有創意又有心思的店!唔算好日本的正式食物但有一番日式風味材料真的係好野!好食!有心!有心的食物!有心的服務!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享終於可以係深水埗食到好食的日本野了 弄 · 燒 https://s.openrice.com/QrLT0TZyN00检举 张贴 评分--味道5环境5服务5卫生--抵食用餐日期2018-04-23用餐途径堂食用餐时段午餐
價廉物美 東海薈 · 拉斐特 (The ONE) 2018-02-24好食!因為太好食忘了拍照!哈哈哈哈!是一處和朋友聚餐的好地方!不是什麼花巧的点心但就是正常好吃的!價錢又合理!服務生就少了点但很努力!希望香港多一些這樣的酒樓以食物質量為先!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享價廉物美 東海薈 · 拉斐特 (The ONE) https://s.openrice.com/QrLT0wP8j00检举 张贴 评分--味道5环境5服务5卫生--抵食用餐途径堂食