超級可愛咖啡☕️✨ Cs' Bakery 2024-06-28今日專登約個朋友避開lunch時間早少少去到Cafe嗰度,因為好想老闆娘同我整隻可愛嘅公仔喺咖啡度呀~點知一去到11點未到都咁多人~都唔好意思開口好彩最後老闆娘都幫我哋真係好開心~多謝晒老闆娘~真係畫得超可愛飲完之後心情都大好🥰💕 …查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享超級可愛咖啡☕️✨ Cs' Bakery https://s.openrice.com/QrLT0XujK00检举 张贴 评分--味道5环境5服务5卫生--抵食用餐途径堂食
😋最鍾意食韓國炸雞🍗 Outdark (飛達商業中心) 2022-04-04好耐都冇食過韓國炸雞啦😋心血來潮🤩突然好想好想食韓國炸雞~呢度已經嚟過幾次~覺得佢個甜辣炸雞同埋香蒜蜂蜜炸雞都好好食~環境都幾靚😚仲有叫咗個韓式牛肉粉絲份量就少咗啲🤏味道都OK啦😆跟住仲有佢個香芒蘋果米酒都幾香甜幾好味一啲都唔覺得自己飲緊酒🍹用餐時間就個半鐘⏱間唔中食下都唔錯丫🥰…查看更多+ 1以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享😋最鍾意食韓國炸雞🍗 Outdark (飛達商業中心) https://s.openrice.com/QrLT0b69200检举 张贴 评分4味道4环境2服务4卫生2抵食推介美食雙拼炸雞🍗甜辣味同埋香蒜蜂蜜味😋芒果蘋果米酒環境🍗🥘🍹🍸🍽香蒜蜜糖炸雞甜辣炸雞蘋果芒果米酒用餐途径堂食
我真係一間超級差的餐廳 青越亭 (華欣樓) 2022-03-31平時落去幫襯啲服務員阿姐服務態度已經好差又成日叫都唔應!點知今次叫外賣都遭殃!🤬🤯喺戶戶送度叫咗兩樣外賣!見到個時間係咁延遲!延遲咗四次!差唔多等咗九個字!外賣APP先至有人打嚟!話我其中一樣嘢冇會唔會改訂單😳真係O咗嘴囉!咁你冇就一早講吖嘛唔使等成個鐘先至講話冇吖嘛!唔使食啦!😩青越亭依間野真係好有問題!唔想做就執咗佢啦唔好喺度害人啦!真係希望可以改善下囉!!……………………………………….…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享我真係一間超級差的餐廳 青越亭 (華欣樓) https://s.openrice.com/QrLT0kbb200检举 张贴 评分--味道--环境1服务1卫生--抵食用餐途径外卖送餐
🇹🇭泰北菜😋 豆姨姨泰式廚房 2021-09-08一直都很想過來試吓依間泰國菜~🇹🇭因為知道老闆的善心~會派飯給有需要的人士~所以就打算來支持支持😃來到一看~泰北菜👀~令我們有少少新奇~有別於我平時去九龍城的泰國餐廳🍴!真係比到我好似去咗泰國一個小地方嘅地道小館咁😋👍🏻味道也不錯~我和朋友都有少少出乎意料之外~即刻話下次一定要再嚟試其他嘢~🥰下次一定要再去😋~支持支持😄👍🏻…查看更多+ 2以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享🇹🇭泰北菜😋 豆姨姨泰式廚房 https://s.openrice.com/QrLT05HizW0检举 张贴 评分4味道3环境4服务3卫生4抵食推介美食一坐低就送我們一碟炸蝦餅😆咖喱雞餵麵麵的配菜小食拼盤(小)小食拼盤用餐日期2021-09-08用餐途径堂食