食物質素極度下降 添好運點心專門店 2021-06-03食咗好多年,外賣亦叫唔小次!今次叫外賣馬拉糕同燒賣放在一起,一個咸一個甜仲要互相食物貼住之後叫炸兩,成條油炸鬼淋的外賣路程一D都唔遠無理由可以接近同腸粉一樣淋XO醬芋頭糕又係超淋....燒賣內有蝦殼越做越差質素唔改,好難再令顧客幫襯!..............................…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享食物質素極度下降 添好運點心專門店 https://s.openrice.com/QrLT0cPCyW0检举 张贴 评分1味道2环境2服务2卫生2抵食用餐途径外卖自取
差 東方小廚 2018-08-16由於見到D餸個樣已經唔記得影相!今晚叫左黑椒薯仔牛仔粒$98D牛仔粒切到好細粒一d都唔值$98同張餐牌相片不符之後叫左個雜會炒麵差到無論!雜會冇豬雜只得幾舊好肥豬肚加幾粒細蝦仔同炸魚肉片咁叫雜會?之後問個女侍應問呢個係雜會炒麵點解冇豬什?佢話呢舊咪豬肚!成牒野豬潤豬肉都無舊又肥見到都冇胃口仲有一個蒜蓉炒窩筍$78叫做最正常講到尾無下次…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享差 東方小廚 https://s.openrice.com/QrLT0SiSl00检举 张贴 评分2味道2环境1服务1卫生1抵食用餐途径堂食人均消费$300 (晚餐)
態度差到爆 田中餅店 2018-04-04買麵包個呀姐態度極級惡劣找錢是掉給你其實開了十多年了,麵包質素都是一般,很多麵包店都比他好!只是因為地點比較近家所以會光顧!但服務態度越來越差!態度差已經不只一次其中有一次想買吞拿魚麵包禮貌地問她裡面會有洋蔥嗎?她說:我點知呀?後來只好買另一款麵包但當她找錢時再收銀位取錢後不是立即找給我!她走到另一張檯放底錢她要我自行行過去拿回自己的錢!什麼態度?只是問一個問題,但會黑面還會做這種行為!我莫名其妙現在這店員工會話客人,找錢時是掉錢給客人,會勁黑臉!是服務性行業的態度嗎?幫襯了很多年!但不會再幫襯了!服務急劇下降…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享態度差到爆 田中餅店 https://s.openrice.com/QrLT080Kk00检举 张贴 评分--味道1环境1服务1卫生--抵食用餐日期2018-04-04用餐途径外卖自取人均消费$20 (早餐)