Lunch食個鐵板燒試吓先 入魂鐵板燒 2021-09-05😍😍既然九龍城開咗間鐵板燒,見有啲時間落咗去試吓!以想不到地好食👍🏻,而午餐鐵板燒以呢個質素唔算貴👍🏻👍🏻!個銀鱈魚煎得香口外香內軟好味、個魚皮夠香口、帆立貝好大隻又肉汁鮮甜、美國牛厚燒又juicy、個炒飯夠乾身,最後個甜品廚師仲整咗個焦糖多士配搽茶雪糕添!🤪食完已經想下次再幫襯🤣!…查看更多+ 8以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享Lunch食個鐵板燒試吓先 入魂鐵板燒 https://s.openrice.com/QrLT0qamzW0检举 张贴 评分4味道5环境5服务5卫生4抵食推介美食前菜沙律煎銀鱈魚皮煎銀鱈魚煎帆立貝美國厚燒牛配香煎蒜片麵豉湯炒飯焦糖多士配搽茶雪糕用餐途径堂食用餐时段午餐
值得推介比朋友嚟食飯嘅好地方 Mr Cool Fusion Restaurant 2021-03-05今晚發現呢個隱世地方嘅西餐👍🏻👍🏻,生蠔好新鮮又大隻、個黑毛豬超正、個牛都正👍🏻、服務仲好好😍😍😍!值得向大家推介嚟食,我朋友仲話佢支白酒好飲又唔算貴👍🏻!…查看更多+ 5以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享值得推介比朋友嚟食飯嘅好地方 Mr Cool Fusion Restaurant https://s.openrice.com/QrLT0n3uy00检举 张贴 评分5味道4环境5服务5卫生4抵食推介美食生蠔Parma Ham salad湯配toast黑毛豬美國安格斯肉眼扒用餐日期2021-03-05用餐途径堂食用餐时段晚餐
古法蛋糕(原味)好好味 古珐蛋糕 (福佬村道) 2020-02-08呢個古法蛋糕(原味)都係第一次食咋,其實原本想買爆醬芝士蛋糕,但排到我嘅時候剛剛賣哂😭😭,下一輪爆醬芝士蛋糕要等一個半鐘頭才出爐,加上因為趕住回家食晚飯,唯有原味都照排隊(因為記得有人話原味都好食)反正第一次食,就試吓原味先!我已經唔係即日食,留返第二日返公司當早餐食,用微波爐叮熱一分鐘,蛋糕軟綿綿、唔太甜、熱㷫㷫好好味呀😍😍😍😍😍!真係要搵日再去排隊買,但點都要排爆醬芝士蛋糕!佢又唔算排咗好耐隊至買到,大概20-25分鐘就買到,店員服務很好!…查看更多+ 2以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享古法蛋糕(原味)好好味 古珐蛋糕 (福佬村道) https://s.openrice.com/QrLT0sSat00检举 张贴 评分4味道4环境4服务5卫生3抵食推介美食原味蛋糕$65原味蛋糕用餐日期2020-02-07等候时间20 分钟 (外卖自取)
相當唔錯嘅日式居食屋 鮨和居食屋 2018-12-17今晚周圍搵食🚶🏻♀️,路過銅鑼灣,見到有新開日本居食屋諗住試下啦!估唔到有意外驚喜😮,呢度地方唔噪吵、座位算係舒服,最緊要係食物,真係正👍🏻!薄燒牛肉(個汁和牛肉都好juicy,配菜跟日式沙律醬好開胃)、燒牛脷(個牛脷啲肉唔un,咬落口感好得意,爽脆😍👍🏻😍)、燒雞軟骨和雞皮(脆口😍😍)、三文魚茶漬飯(味道剛剛好,唔太鹹、唔太淡,味道適中)!總結來講,食物好味👍🏻,不過由於太飽未試刺身,留返下次先👍🏻👍🏻👍🏻!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享相當唔錯嘅日式居食屋 鮨和居食屋 https://s.openrice.com/QrLT0IfKn00检举 张贴 评分4味道5环境5服务5卫生3抵食推介美食白桃汁配日式沙律菜薄燒牛肉燒牛舌、燒雞軟骨、燒雞皮三文魚茶漬飯用餐途径堂食
食物新鮮好味,但服務質素😤 雞煲棧火鍋 2016-10-31和班朋友聚會諗住試下新嘢,呢間胡椒豬肚雞👍🏻,火鍋材料新鮮😍😍!但最可惜係服務質素差😤,入坐後已落胡椒豬肚雞煲order、其後我和朋友先至再落火鍋配料,點知火鍋配料全部到齊哂,唯獨雞煲仲未到,要摧單四、五次才到,啲火鍋材料由新鮮擺到唔新鮮!😤😤😤…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享食物新鮮好味,但服務質素😤 雞煲棧火鍋 https://s.openrice.com/QrLT04SGe00检举 张贴 评分--味道--环境--服务--卫生--抵食推介美食胡椒豬肚包雞煲用餐日期2016-10-28用餐途径堂食人均消费$158 (晚餐)