見open rice 咁多讚諗住過嚟試下但今次體驗唔美好等到我笑全文概要:1.咩都等好耐 等枱等嘢食2.唔吹唔上菜3.自助醬料區唔叫冇人fill4.收多錢(店員溝通不足?)5.人手唔夠 情況混亂6.唔算抵食 但算係咁 味道ok la正文係度book 咗枱食8點 7幾50分嚟到話未夠鐘未有枱 跟住就冇人理我哋.等到8點3先正式入座 嗌咗4人餐加其他嘢食同嘢飲,店員好後先俾QR code ,但已經填好“點心紙”所以就冇用到.等咗4個字 叫夥記幫手跟跟 轉個頭就即刻上咗個湯同前菜 到8點50分 嘢食冇嘢飲都冇 又叫人幫手跟跟 話廚房忙緊喎 我哋都體諒嘅過一陣夥記話冇哂紅茶綠菜得唔得 諗住問到即係差唔多做到我張單以為好快有得飲 點知又係10分鐘嘅等待 等到啦發現仲要細杯過隔離枱紅茶嘅添!可能綠茶係罐裝所以貴啲?佢哋有收$15/1位醬料費 ,但岀面好多都係用哂未fill前面提到用咗“點心紙”嗌嘢食 食完個套餐都仲未見上其他單點嘢食 ,一問原來話我哋冇落單 好神奇 嘢飲睇到但同頁嘅嘢食睇唔到,當我錯最後最後 俾錢前記得一定check單 冇哂生菜話幫我哋cancel 咗佢 點知都係有計錢 可能係溝通不足?唔知係廚房唔夠人定點 上菜好慢 已經唔使煮㗎啦喎 所以先咁嬲。嘢食:4人套餐$888 前菜:海蜇 撈咗泰式辣醬咁嘅味刺身:象拔蚌係甜嘅 其他都不過不算啦花膠雞湯:有雞精湯嘅味餃子:大粒嘅係幾好食額外叫咗啲菜同主食 差不多$18x檸檬茶係1罐裝蜂蜜綠茶加一杯冰同兩粒1/4檸檬$25樽裝可樂$126個人差唔多$300/1今次食得唔係咁開心嘢食ok laa 不過我未必會再嚟
…查看更多
赞好