大埔終於有間好食的甜品店 幸會 2024-10-10這裏的沙冰十分好吃,東南亞風味, 夏天吃一流, 窩夫吃完有幸福的感覺,大大份,好香噴噴, 值得一試另外間店環境衛生,中午有午飯,所以有很多學生幫襯,午餐可能要排隊,要留意…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享大埔終於有間好食的甜品店 幸會 https://s.openrice.com/QrLT09r1N00檢舉 張貼 評分--味道5環境5服務5衛生--抵食用餐日期2024-10-10等候時間5 分鐘 (堂食)用餐時段宵夜
第一間令我寫食評的餐廳 都會坊餐廳 2023-03-03從來未食過一間店食物質素奇差總共叫左兩個set 牛舌餐同牛肩胛400G先講牛舌一直都鐘意食牛舌見佢先7x幾好似唔錯一黎到 賣相奇差仲有利胎 🤮🤮🤮🤮🤮🤮已經無乜食欲食落去仲冧之之….(唔知係咪因為d利胎…)已不堪回首🫠唉…諗住個牛肩胛好d仲叫左最一份最大$2XX上到台賣相已經伏…望落仲差過大X 樂打邊爐d肥牛…個source 仲要係已放了千年上面層膜簡真可以敷面💩燒出黎又乾又柴又無味個店員仲問我識唔識燒🤐食除了為生存外 還是想享受享受🥹我決定唔應該作賤自己在原封只動兩塊肉地埋單走人奉勸各位此餐廳 🚨不可一🚨没有再🚨🚨敬請珍惜生命🚨PS 由於從來没有寫食評習慣,當時無留低倩影😓無圖但有真相😥😥…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享第一間令我寫食評的餐廳 都會坊餐廳 https://s.openrice.com/QrLT0Bpj800檢舉 張貼 評分1味道1環境1服務1衛生1抵食用餐途徑堂食