越做越差,交行貨 歇腳亭 (華心商場) 2023-01-30冇希望就冇失望,飲咗珍珠奶茶比以前淡咗好多!冇以前好飲,要飲去樓下茶星人貴幾蚊至十蚊,係時候轉吓…差唔差嗰幾蚊,樓下茶星人要男仔睇舖先好飲~間中飲吓算啦…反正佢開咗咁多年都攰啦…可能想唔做 lu.…ดูเพิ่มเติม+ 1รีวิวด้านบนคือ ความคิดเห็นของผู้ใช้ ซึ่งไม่ใช่ความคิดเห็นของ OpenRiceไลค์แชร์越做越差,交行貨 歇腳亭 (華心商場) https://s.openrice.com/QrLT0rQj700แจ้งปัญหา โพสต์ คะแนน3รสชาติ3การตกแต่ง3บริการ3ความสะอาด3ความคุ้มค่าวิธีการกิน堂食
隨意亂揾 長阪燒 2023-01-26接女朋友收工,本來諗住食酸辣粉,突然間想食壽司九點半好多壽司店都收工,企係朗豪坊就揾咗呢度,餐廳環境裝修靚日式風格,叫咗壽司同鮑魚刺身,嘢食味道可以,店員態度可以,晚餐價錢稍高…但嘢食好味!…ดูเพิ่มเติมรีวิวด้านบนคือ ความคิดเห็นของผู้ใช้ ซึ่งไม่ใช่ความคิดเห็นของ OpenRiceไลค์แชร์隨意亂揾 長阪燒 https://s.openrice.com/QrLT0b9T700แจ้งปัญหา โพสต์ คะแนน5รสชาติ5การตกแต่ง4บริการ4ความสะอาด2ความคุ้มค่าวิธีการกิน堂食
食正腩尾 傳承清湯腩專家 2023-01-26啱啱收工食正腩尾,變晒柴皮~!下次早啲要嚟食頭腩,冇理由咁差嘅,只係唔啱時候 ja. 都夜晚七點幾,我估計要 11 點排頭位就有好嘢食,坑腩、爽腩,正宗乜腩都有,牛沙瓜都有得食~!…ดูเพิ่มเติมรีวิวด้านบนคือ ความคิดเห็นของผู้ใช้ ซึ่งไม่ใช่ความคิดเห็นของ OpenRiceไลค์แชร์食正腩尾 傳承清湯腩專家 https://s.openrice.com/QrLT069f700แจ้งปัญหา โพสต์ คะแนน3รสชาติ3การตกแต่ง3บริการ3ความสะอาด3ความคุ้มค่าวิธีการกิน堂食
泰國婆坐陣好食,換人水準不穩定 泰識野 (華心商場) 2023-01-26我就住樓上俊景閣,依家泰國婆成日係度肯定冇伏,之前 2022 年 10 月之前嗰個收銀哥哥 + 也也烏厨師,一時好一時壞,同肥仔收銀哥哥講想鬧返你轉頭。泰國婆係度…海南雞飯、肉碎、豬頸肉都推介!海南雞飯又滑又好味,有得食好食,泰國婆返歸就慘… 無好嘢食~豬手飯都好食間中好多味精超級口渴,唔怕口渴可以食!我都唔知食咗幾多次,以前未開我係華明後面雍盛食兩餸飯,華心兩餸飯超級難食,食麥當勞大家樂好過佢!又攪掂又寫夠二百字…ดูเพิ่มเติม+ 4รีวิวด้านบนคือ ความคิดเห็นของผู้ใช้ ซึ่งไม่ใช่ความคิดเห็นของ OpenRiceไลค์แชร์泰國婆坐陣好食,換人水準不穩定 泰識野 (華心商場) https://s.openrice.com/QrLT0t9T700แจ้งปัญหา โพสต์ คะแนน4รสชาติ4การตกแต่ง4บริการ4ความสะอาด4ความคุ้มค่าเมนูแนะนำ海南雞飯$48豬頸肉飯肉碎飯วันที่ไปกิน2023-01-25เวลารอ5 นาที (外卖自取)ราคาต่อคน$46 (午餐)
好飲,但… 茶星人 (華心商場) 2023-01-26老細話我唔係成日飲,我就寫一個評價倒你米!我就住俊景閣,好飲!但要睇時辰吉日,老闆、男仔、同其中一個女仔,冲得比較好飲~其他店員我係唔會嘥錢買…嘥氣嘥錢嘥精神~:(你唔信咪試吓唔係老闆冲,包你飲兩啖掉得…揼春,浪費錢…不如益我…仲有聲多謝~!人多就要等吓…唔好棄單~型人哋𡃁妹~𡃁妹都係打份牛工 ja. 多人咪唔買唔飲乜事都冇,型人哋自己浪費咗 70 蚊,一肚氣又飲唔到,正宗捉蟲入屎忽,多人我建議各位千其唔好買,有排等㗎~ 等候時間 30 分鐘…因為我同𡃁妹吹水吹耐咗咋…ดูเพิ่มเติม+ 8รีวิวด้านบนคือ ความคิดเห็นของผู้ใช้ ซึ่งไม่ใช่ความคิดเห็นของ OpenRice1แชร์好飲,但… 茶星人 (華心商場) https://s.openrice.com/QrLT019f700แจ้งปัญหา โพสต์ คะแนน4รสชาติ4การตกแต่ง4บริการ5ความสะอาด3ความคุ้มค่าเมนูแนะนำ吱吱喳喳$35วันที่ไปกิน2023-01-25เวลารอ30 นาที (堂食)ราคาต่อคน$35 (下午茶)