沙嗲冇想像中咁濃 華園冰室 2023-12-23名過其實,我睇到其他人講個沙嗲湯底好濃好正,先會想試,點知黎到個湯勁清,啲牛肉凍既,浸左幾分鐘先熱。有少少失望,未必有下次。可能係我期望過高,其他人可以去試下以正視聽😂…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享沙嗲冇想像中咁濃 華園冰室 https://s.openrice.com/QrLT0SsrF00检举 张贴 评分2味道4环境3服务3卫生2抵食用餐途径堂食
食物&環境ok 但服務態度有待改善 新泰東南亞餐廳 2023-02-09尋日同朋友到該餐廳慶祝生日,我們已知該餐廳有90分鐘限制,我們當時晚上720分入座。我們查閱餐牌不夠5分鐘,待應一而再再而三催促落單。初時都覺得冇乜野,但食左快1小時的時候,服務員不斷提醒落甜品,每隔1,2分鐘便來善意提醒(但係想叫服務員加水拎餐具就影都冇),大概8點35分,差不多仲有15分鐘時間,我們枱面的飲品還沒有飲完,服務員便將枱面大部分野清走(除左一,兩杯未飲哂既飲品外,連水杯都拎走埋),仲不斷[提醒]我們就夠鐘,感覺十分不好。我都明疫情寬鬆左,人流多左,梗係想做多啲生意。但係係顧客層面,出黎食飯除左享受美食之外,亦都係想同朋友輕鬆愉快地閒聊。(真心仲chur過我啲客)該餐廳食物質素過關既,環境新淨,價錢合理。不過服務態度真係可以改善一下。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享食物&環境ok 但服務態度有待改善 新泰東南亞餐廳 https://s.openrice.com/QrLT0Uj9700检举 张贴 评分--味道4环境1服务4卫生--抵食用餐途径堂食
服務態度極差 古琴雅苑 (太子集團中心) 2022-04-24本人欲預訂晚飯,打電話到尖沙咀分店查詢, 貴店 女職員回答十分膚敷。,,態度十分惡劣。本人對此服務感到十分失望,未能找到公司投訴熱線,因此在這裡留下comment .…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享服務態度極差 古琴雅苑 (太子集團中心) https://s.openrice.com/QrLT0mvT200检举 张贴 评分--味道1环境1服务1卫生--抵食
懸浮的afternoon tea Artisan Lounge 2020-04-01今次到artisan lounge 嘗試很多人推薦的afternoon tea. 感覺幾好!首先,k11 musea 環境優美,有藝術氣息,比平時一般食afternoon tea既地方黎講,係幾新穎。而食物方面,種類都幾多,都幾飽肚。特別推薦呑拿魚薯片同魚子醬多士!^_^…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享懸浮的afternoon tea Artisan Lounge https://s.openrice.com/QrLT0ULeu00检举 张贴 评分--味道5环境5服务5卫生4抵食用餐日期2020-03-29等候时间1 分钟 (堂食)人均消费$400 (下午茶)庆祝纪念生日
一次特別的情人節體現 鮨一 (厚福街) 2020-03-10由於疫情關係,貴公司都提供合適的防疫措施,另外老闆都有好,提供一些防疫用品給客人。而食物方面,三文魚籽,海膽,鹽燒牛舌和雞軟骨冇得頂👍上菜速度快,員工很有禮貌。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享一次特別的情人節體現 鮨一 (厚福街) https://s.openrice.com/QrLT0AXmu00检举 张贴 评分--味道5环境4服务5卫生--抵食推介美食千層海膽飯用餐途径堂食