健康💪🏻好味😋多菜🥬 港楓味 2024-06-15外買飯盒又健康、又好味、又整得快。推介沙律🥗無論係田園沙律、雞胸肉沙律、牛柳沙律都好好味👍🏻其他飯都好味,最鍾意佢比普通飯盒多好多蔬菜🥬,環保紙盒都非常好👍🏻…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享健康💪🏻好味😋多菜🥬 港楓味 https://s.openrice.com/QrLT01JjK00检举 张贴 评分--味道4环境4服务4卫生--抵食用餐途径堂食相关食记30日内同一位会员在同一间餐厅提交的食记
食物選擇多、乾淨衛生、舒適闊落 牛站(駅)麻辣火鍋放題 2024-06-15食物同飲品選擇好多嘅火鍋店,見到個飲品櫃好興奮🧋🥤🧃🍺🍵🍷,仲要有熱或者凍嘅sake🍶,又有Coffee☕️!仲要坐得舒適闊落、環境又乾淨衛生最鍾意有好多蔬菜🥬🥦🥒同埋好開心有frozen yogurt…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享食物選擇多、乾淨衛生、舒適闊落 牛站(駅)麻辣火鍋放題 https://s.openrice.com/QrLT0LJHK00检举 张贴 评分--味道4环境3服务4卫生--抵食推介美食Frozen Yogurt用餐途径堂食
食物有水準,坐得舒適,地點非常方便 Mercury Recalls by Lost Stars 2024-06-15同朋友食lunch,要揀坐得舒適,地點方便,呢度又近地鐵站、又近的士站、仲有過海的士站🤩食物又有水準,價錢仲非常合理。本來有限時,但之後佢仲有位,亦好好咁俾我哋繼續坐,可以傾吓偈。牆壁上有好多舊嘅唱片,非常壯觀嘅收藏…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享食物有水準,坐得舒適,地點非常方便 Mercury Recalls by Lost Stars https://s.openrice.com/QrLT0FJHK00检举 张贴 评分--味道5环境5服务5卫生--抵食用餐途径堂食
態度非常差,食物億唔好食 Thai Chill 2024-04-20叫咗「香辣肉碎煎蛋飯」,圖片上肉碎係有辣椒炒的,冇諗到係唔辣,仲要冇辣椒。實物冇辣椒,問店員可唔可以要辣椒,店員黑面責備話你落單冇話要辣椒,但圖片本身有辣椒,食物名稱亦叫「香辣」,冇諗到原來香辣唔代表已經有辣椒,佢話要自己叫辣椒,落order時,店員係從來冇問過要唔要辣椒?非常有禮貌地問佢而家可唔可以俾一啲辣椒我哋,佢話唔會有,態度仲要非常差,一直黑面。最慘係仲要唔好食,以後唔會再叫。又要受氣又唔好食…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。3分享態度非常差,食物億唔好食 Thai Chill https://s.openrice.com/QrLT04wjI00检举 张贴 评分1味道1环境1服务1卫生1抵食用餐日期2024-04-20用餐途径堂食用餐时段晚餐