還好 逸逸居 (嘉湖海逸酒店) 2024-07-01一上菜見到碟蝦餃皮爛晒🙂↕️見到都唔開胃咁基本嘅菜式都做到咁樣如果唔係近都唔過嚟食腸粉皮都未蒸熟,入面啲皮好黏滑係滑嘅,但係可以再蒸熟啲其他菜式就還好有待改善…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享還好 逸逸居 (嘉湖海逸酒店) https://s.openrice.com/QrLT0jgTK00检举 张贴 评分3味道4环境3服务3卫生3抵食用餐途径堂食
健康又滿足🥗 Peek-A-Poke (heath慶方) 2023-05-06已經食過好多次🤤唔好諗住健康野會食唔飽😂次次都捧住個肚走☺️超級滿足自選沙律bowl 又可以揀多汁 多菜裝修又靚坐得舒服先搵位後點餐,可以去收銀枱落單比錢,亦都可以用電話掃枱面QR code落單比錢,好方便其他分店/其他餐廳poke好細碗🤫得個紙碗咁少,食完無個種滿足感,只有不足感😂…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享健康又滿足🥗 Peek-A-Poke (heath慶方) https://s.openrice.com/QrLT01Mr900检举 张贴 评分5味道5环境5服务5卫生4抵食用餐途径堂食
趕時間收工趕客🙄 翠湖(嘉爵)園林酒家 2023-05-06我們大約8:45pm到酒樓,坐低後叫完餸,跟住收銀個女人走過來話當上齊餸後,麻煩買咗張單先,當時只係9:00pm,佢哋話9:30pm last order,10:30pm收工之後我們的餸菜還未到齊,又過來叫我們埋單🙄有冇咁趕住收工啊?最後食完都只係9:45pm,只係食咗一個鐘心諗你咁趕住收工,就唔好俾我哋入坐雖然餸菜的味道還算不錯,但係趕客嘅態度,真係令我們有些卻步!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享趕時間收工趕客🙄 翠湖(嘉爵)園林酒家 https://s.openrice.com/QrLT0SsyaW0检举 张贴 评分4味道4环境2服务3卫生2抵食推介美食乳豬半隻,雜菜煲,上湯龍蝦伊麵用餐途径堂食
西餐首選🤤食得出廚師對食物的用心 Elephant Kitchen 2023-03-19食西餐嘅首選已經食過3次食物好有誠意,套餐包湯、沙律、飲品好抵食店舖細細間都坐到20個人———————————————————蘑菇湯&芥辣醬沙律世一蘑菇湯👍🏻細細碗但真材實料,好濃稠好creamy,食到粒粒蘑菇,唔係好似出面用粉沖出嚟。每次飲完碗蘑菇湯都意猶未盡😍好想再飲!———————————————————第一次食叫咗牛肋骨、蘑菇卡邦尼煙肉意粉、意大利飯牛肋骨要預早兩日預訂,好大條牛肋骨,好多肉😆好震撼食完啲肉揸住條骨影相📸️———————————————————第二次食叫咗十勝豬扒、三文魚扒第一次覺得豬扒可以咁好食,外脆多汁,層次豐富😍三文魚扒外脆內嫩,都係好多汁💦———————————————————第三次食叫咗西冷牛扒、魷魚龍蝦汁意粉西冷牛扒都煎到外脆內軟魷魚龍蝦汁意粉有原條魷魚🦑~~~~~~~~~~~~首選係牛肋骨&十勝豬扒😍…查看更多+ 4以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享西餐首選🤤食得出廚師對食物的用心 Elephant Kitchen https://s.openrice.com/QrLT0auj800检举 张贴 评分5味道5环境5服务5卫生5抵食推介美食蘑菇卡邦尼煙肉意粉牛肋骨十勝豬扒三文魚扒蘑菇湯&芥辣醬沙律西冷牛扒魷魚龍蝦汁扁意粉蘑菇湯&芥辣醬沙律用餐途径堂食
食物整體不錯🤤燒蠔抵食🫠職員連枱號都分不清 川魔 - 龍門一番 2023-03-19同屋企人去試新餐廳,叫咗個join會員嘅set,係孜然粉香辣烤江團魚,仲有日本A5和牛!🤤還叫了雞軟骨串燒,還好吧,覺得叫燒生蠔抵食過串燒。食物整體不錯👍🏻只不過職員連枱號都分不清楚,還不斷反問食客叫咗什麼食物好混亂,把幾張枱的單都溝亂了,又漏單,服務有待改善。而且餐廳內冷氣不足,越食越熱🫠…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享食物整體不錯🤤燒蠔抵食🫠職員連枱號都分不清 川魔 - 龍門一番 https://s.openrice.com/QrLT0Cej800检举 张贴 评分5味道4环境3服务4卫生3抵食推介美食川燒生蠔🦪$10用餐途径堂食
無下次❌ 鳳鳴居 2023-02-11見有YouTuber介紹呢間出名食醉雞米線就去試下,好多人等位,等咗成個鐘,好啦入到去食,叫咗個麻辣醉雞米線加秘製腩肉,佢個雞嘅份量算係幾多,仲係雞髀所以無咁鞋,但係無咩雞味都算,個湯底好似溝咗水咁好淡,得陣由棗而尼嘅甜味。叫咗杯凍檸茶,無咩茶味。食完個麵都無乜野,個侍應走過嚟話啲野食係咪尼齊,我唔係趕你地,有人等緊位就尼截單,想要你地張枱,佢再加多句話你想坐嘅可以坐喺另一張枱,唔講真係以為我地食完坐咗好耐咁🙄我由入去到食完碗麵只係半個鐘咋其實係佢地咁遲臨截單先拎飛,而唔係我問題!食咗半個鐘就比個侍應趕😒仲要杯野飲都未飲完,真係好過分!今時今日咁嘅服務態度唔得!雖然你會話做生意啫,但係做生意唔係做到咁樣!不知所謂!😡…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享無下次❌ 鳳鳴居 https://s.openrice.com/QrLT0Ez0ZW0检举 BillyLi5802 呢間嘢根本就係垃圾2023-03-15 回应 张贴 评分1味道2环境2服务2卫生3抵食等候时间60 分钟 (堂食)
垃圾 東城酒家 2016-12-18服務態度差就不在話下,環境衛生差,餐具又濕又污糟,肥牛肥到呢⋯⋯食得落肚咩?食物種類少並且唔新鮮,新開所謂的"韓燒鐵板"係有塊板燒一些餃子、雞翼、魚真是無語……只有飲品和雪糕比較好,有3種味道的雀巢雪糕,有多款飲品例如jolly shandy,啤酒,汽水衞生真係好到呢⋯⋯視覺的衝擊使我食欲不振…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享垃圾 東城酒家 https://s.openrice.com/QrLT0VYaf00检举 张贴 评分1味道1环境1服务1卫生1抵食用餐途径堂食