越嚟越衰 韓舍 2016-03-12之前食過覺得唔錯,又多熟食選擇,甜品方面都唔錯,又有自製夾餅,棉花糖咁,不過近來食覺得佢地hea做,首先啲刺身質數差之餘仲要只可攞一次,熟食同生食物都之前質素爭好多皮,都係果句以佢收既價錢,想食刺身我不如食日式放題,想食韓燒我不如食漢x,致死原因我覺得係佢質素真係好差,祝佢好運。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享越嚟越衰 韓舍 https://s.openrice.com/QrLT0glac00检举 张贴 评分--味道--环境--服务--卫生--抵食推介美食Nil用餐途径堂食
值得一試的韓國餐廳 新派韓食館 2015-07-22裝修環境唔錯,坐得舒服,值得一試既芝士火焰拉豬仔骨,一上枱唔知點食,但服務員十分有善,見到我一臉茫然咁就知我想點,主動行埋黎幫我攪,熱溶左啲芝士後香到不得了,然後原來將溶左既芝士捲住條豬仔骨,嘩,我只見到一堆脂肪呼叫緊我,我黎啦,芝士入口唔太咸,唔黏口,好味,豬仔骨好入味,鍾意食芝士既人一定要試,另外推介醬油蟹,小弟笑一次食醬油蟹,之前聽人講話好咸,話一定要撈飯先得,但呢度既醬油蟹我覺得唔太咸,好味,我覺得就咁食好食啲,炸雞味道亦都唔錯,個汁有水果味,睇得出有心做出黎既,另外啲待應應該有部份都係韓國人,另外服務態度相當之唔錯,很主動,今時今日,咁既服務態度應該可以長做長有,想食既你我提議早少少去因爲七點零呢啲食飯時間我包你喺門口有排企,呢度我一定會再encore。…查看更多+ 2以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。30分享值得一試的韓國餐廳 新派韓食館 https://s.openrice.com/QrLT0wReb00检举 sister.korea.cafe 感謝您對我們的支持, 歡迎你再次光臨!2015-08-12 回应 张贴 评分5味道5环境5服务5卫生5抵食推介美食芝士火焰拉豬仔骨醬油蟹,就咁食好食啲醬油蟹火焰芝士拉豬仔骨用餐日期2015-07-19等候时间15 分钟 (堂食)人均消费$200 (晚餐)
難食到唔信,完全無heart 香港仔海鮮小菜 2009-01-02這次是招呼一些台灣朋友,因為佢地想食d比較地道既野,點知,服務我都唔唸住有乜要求,因為街邊食野,有乜服務可言丫,第一,杯碟架生又唔拎黎,佢係有時間招呼你坐低,其他碗杯筷子就要自己出去拎,除非你係習慣用手娜黎食啦.仲有d茶係凍既,想飲熱茶都無.跟住開始食物就黎喇,個士招炒"顯"出水既,又凍又無味,椒鹽九肚魚又油,賴尿蝦d肉又梅,沙拉骨個汁就過得骨但係d肉硬到可以"定"死狗既,係得個白十東風螺可以放得入口,d野又細碟,就實大小都唔係最緊要,最緊要係唔好食,個廚房完全唔掂,唔知點解仲咁多人幫襯,我可以話一句,我以後都唔會去呢度食,去佢對面間粥鋪食碗粥無咁嬲,最慘係做臭個名,d遊客會覺得香港係美食天堂,但係點解d野咁難食既.希望佢地間野有改善啦.我覺得做飲食唔可以淨係向錢看,有時要拎個心出黎做先得既.…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享難食到唔信,完全無heart 香港仔海鮮小菜 https://s.openrice.com/QrLT0vFCT00检举 张贴 评分1味道1环境1服务1卫生1抵食推介美食無人均消费$100 (晚餐)