去過先知 的確好 伊呂波燒肉 2008-10-01四個人去食(晚飯), 未去前睇過有關食評......都有點嚇親, 因為很多都話服務差食後感 : 沒有食評寫得咁差; 服務都幾好; 野物質數很好, 因此感覺唔算貴^^…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享去過先知 的確好 伊呂波燒肉 https://s.openrice.com/QrLT0SveT00检举 张贴 评分4味道4环境4服务4卫生3抵食推介美食和牛刺身, 正!正!正!拼盤, 種類多~ 都好新鮮, 正生蝦, 上枱時仲跳, 由於超新鮮燒....>正!牛肉粒......入口即溶~正!拼盤、和牛刺身、牛肉粒、生蝦串人均消费$308 (晚餐)
環境舒服, 價錢合理 聖彼得市 2008-08-03朋友請我去位於尖沙咀 ST.PETER CAFE食飯, 之前去過MK個D, 對樓上CAFE無咩好印象:( 不過呢間出奇地好, 本人就幾鐘意個度既裝修, 好歐陸式, 亦幾乾淨; D服務都好好, 態度一流, 野食真係唔錯個下勁!個晚我食羊扒, 夠香, 份量又多好有誠意; 朋友食啤酒雞(佢切左D比我食)又好好味喎~ 我食唔出係啤酒, 不過有酒味仲有野飲, 都幾多款簡, 都唔知飲咩好, 我就問D哥哥仔, 叫佢幫我"是但"沖杯野飲, 都好正 不過就唔記得叫咩名最後仲食埋藍莓芝士CAKE, 每人都係百幾蚊咋.....好抵!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享環境舒服, 價錢合理 聖彼得市 https://s.openrice.com/QrLT0tsGT00检举 张贴 评分4味道5环境5服务5卫生4抵食推介美食海鮮湯,料多味道好鮮!羊扒好香多肉,有誠意人均消费$130 (晚餐)