忘記初心 Burgeroom (Fashion Walk) 2025-02-05大概七八年前黎食過,當時好味又大份。所以今次帶屋企人黎試下,點知極其失望。鵝肝分量變得好細,重點係超級無敵腥臭!軟殼蟹分量保持住了,但毫無調味,超級淡!薯條仲不如麥記,啊啊啊~好差…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享忘記初心 Burgeroom (Fashion Walk) https://s.openrice.com/QrLT060yj00檢舉 張貼 評分1味道3環境3服務3衛生1抵食用餐途徑堂食
死麵麵包 味蕾烘焙 2024-11-28我買過全港好多間麵包店,有遇到唔少難食嘅,但連發都未發起身嘅死面麵包真係第一次見!(果乾麵包)口感係一舊舊嘅,食起身超難受!(海苔肉鬆麵包)肉鬆同沙律醬嘅味道超劣質,完全係科技嘅味道,包身啲果仁有受潮嘅味道。(焦糖牛角包)正常水準(蔓越莓乾麻薯)我明明記得我買嘅係麻薯,但完全係普通餐包嘅口感,不過可能係我記錯了……Anyway,雖然價錢真係平,但品質實在太差了,就算同等價位我都有食過OK嘅,竟然全係好評冇差評?真係覺得不可思議………查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享死麵麵包 味蕾烘焙 https://s.openrice.com/QrLT0f7PO00檢舉 張貼 評分1味道2環境3服務3衛生1抵食用餐途徑外卖自取
好食,但唔會再黎 睡飽吃吃 2024-08-25Basque cheese cake好似網上講咁好食,榴蓮蛋糕都意外好食,咖啡就一般般。不過就算好食都唔想再黎了……第一,只收現金。講真,宜家連茶餐廳、老字號都可以收Alipay、Apple Pay呢啲online payment了。呢度竟然連八達通都唔收。staff全系後生女,真係好奇怪……第二,安排一個人嘅位置好似做錯咩事面壁思過咁。而且我生得高,唔單只容易撞頭連腳都伸唔直。好彩最後要求換位都畀我換,但我唔覺會好多人中意坐呢種位……第三,就算連茶餐廳都會畀tissue,呢度要自己問staff先會畀,但畀嘅係好硬嘅廚房紙我……雖然店家冇做錯任何事,但我覺得各方面都唔係好人性化~…查看更多+ 3以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享好食,但唔會再黎 睡飽吃吃 https://s.openrice.com/QrLT0sXXM00檢舉 ap7bcmd5gkgh 而家好多餐廳都只收現金💴😓你話安排位可能後生女真係唔識,而紙巾既野貴餐廳咪會供應俾你,有啲餐廳你問佢先俾你既,平民餐廳好多要自己俾錢買紙巾🧻你講理由唔係好成立😅我仍然會去幫襯2024-11-29 回覆 張貼 評分5味道3環境3服務3衛生3抵食用餐途徑堂食
以後唔會再去 Turning Point By Coffee Art 2024-05-05先唔講味道如何,首先個服務態度就唔得。餐點竟然係遞到我哋面前要我哋接嘅,而唔係直接擺落台!個荷蘭班戟等咗我就黎三十分鐘都唔上,我細妹都快食飽了,催佢仲要話本身就係要等十五至二十分鐘,我等都唔止呢個時間了,而且menu度明明係寫十五分鐘邊有咩至二十分鐘啊?就算唔講服務態度,嘢食都唔得啊!焦糖香蕉層焦糖超薄,唔似人地啲一層脆脆嘅可以敲碎,佢嘅薄到熱氣瞬間融曬……而且vanilla雪糕就係香精味,完全冇vanilla籽。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享以後唔會再去 Turning Point By Coffee Art https://s.openrice.com/QrLT0TnjJ00檢舉 張貼 評分3味道3環境1服務3衛生3抵食用餐途徑堂食
難食又貴 軒尼詩冰廳 (駱克道) 2024-03-20「香茅豬扒飯」啲肉冧到好似假嘅咁,唔知咩做嘅……竟然要價八十幾一份!癡線「牛肉越式法包」第一次食咁冧嘅法包!懷疑係入嘉頓嘅貨……少少蔬菜同幾件又柴又冇味嘅牛肉碎就要價55…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享難食又貴 軒尼詩冰廳 (駱克道) https://s.openrice.com/QrLT0MD1H00檢舉 張貼 評分1味道1環境1服務1衛生1抵食用餐途徑堂食
好評嘅人冇食過好嘢? 岩鹽日本料理 (MOKO新世紀廣場) 2023-02-07「吞拿魚中拖羅壽司」竟然畀我食出魚筋同魚骨!再便嘅壽司我都冇食出過,離譜!「三文魚腩壽司」普普通通,感覺唔喺好新鮮「鵝肝和牛釜飯」鵝肝有腥味,和牛有D韌,米飯唔喺靚米唔香「蟹肉芒果卷餅」外皮竟然係速凍手抓餅!?(menu睇起身似蛋餅皮)入邊嘅芒果酸到我五官走曬型…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。3分享好評嘅人冇食過好嘢? 岩鹽日本料理 (MOKO新世紀廣場) https://s.openrice.com/QrLT0Jij700檢舉 張貼 評分--味道4環境3服務4衛生1抵食用餐日期2023-02-07用餐途徑堂食人均消費$300
態度極度惡劣 蘭芳園 2021-12-17可能因為我戴住口罩order嘅所以店員將一杯奶茶聽成兩杯然後上佐兩杯,雖然應該算店員的過錯,但我還是用這個理由幫佢解佐圍。佢竟然答我:咪再講了,再講我就要發脾氣了!(系個矮肥仔)我:???我身為顧客都未發脾氣,仲畀台階你落你竟然恩將仇報???再也不會來這裡不僅態度差食物亦做得好差!豬扒包嘅豬扒又乾又柴奶油豬唔夠脆雞脾飯嘅雞脾一樣好柴仲儂佐,可以把雞脾肉整柴都算系一個"本事"奶茶就一般般,無功無過~…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享態度極度惡劣 蘭芳園 https://s.openrice.com/QrLT0cYb100檢舉 張貼 評分--味道3環境1服務3衛生--抵食用餐途徑堂食