好難食 野火 2025-08-10這間餐廳的用餐體驗非常差勁。我們點的意粉足足等了50分鐘才上桌,而且味道令人失望,完全不好吃。其他餐點的米飯煮得過硬,底部還有大量燒焦的飯粒,整體油膩不堪,以超過$100的價格來說實在物非所值。服務態度也令人不滿,當我們請服務生跟進餐點時,對方毫無回應,即使催促了兩次,餐點依然遲遲未到。總括而言,這間餐廳無論在食物品質、等候時間還是服務水準都表現欠佳,完全不值得光顧,也不會推薦給其他人。希望餐廳能做改善…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享好難食 野火 https://s.openrice.com/QrLT0gEykW0检举 张贴 评分1味道1环境1服务1卫生1抵食用餐途径堂食
不滿意 蓬萊拉麵屋 2022-07-25服務生態度差到爆,放低嘢食落枱好大力,要用滾水洗餐具,但係俾咗凍水,叫咗幾次都係咁樣。點餐嗰時好多廢話,講好多同點餐唔相關嘅嘢。嘢食等咗好耐,嘢飲等咗好耐,啲嘢食食晒嘢飲都未嚟。台灣肉燥飯唔正宗十分難食,side dish 台灣泡菜發黑,唔夠清爽,麵豉湯好細碗,好鹹。雞翼好細粒,仲有好多毛毛,仲有血未熟。海鮮拉麵裏面嘅蝦冇挑蝦腸,青口等都還可以。泡菜拉麵同普通拉麵湯底偏鹹。嘢食偏貴,食物品質同價錢唔成正比。凍檸茶同奶茶都OK。 …查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享不滿意 蓬萊拉麵屋 https://s.openrice.com/QrLT0ppyY00检举 张贴 评分1味道1环境1服务1卫生1抵食用餐途径堂食