體驗差 啊一檸檬茶 (豉油街) 2025-08-13個日夜晚諗住去買杯野飲下,幫我落單嗰個女仔(黑色長頭髮)講野既語氣同態度都令我唔舒服。唔係要求五星級服務,但佢講嘢嘅語氣有種俾錢買難受嘅感覺😢一直都有幫襯開你哋,但今次感受真係有啲差…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享體驗差 啊一檸檬茶 (豉油街) https://s.openrice.com/QrLT0tzyNG0检举 张贴 评分--味道4环境1服务4卫生--抵食推介美食手打鴨屎香檸檬茶用餐日期2025-08-07等候时间10 分钟 (堂食)用餐时段晚餐
唔想去第二次 豐信餃子店 2025-03-05本身諗住試下新嘢,但服務真係一般知到煎餃要等都冇咩所謂,但嚟到第一份話椰菜,食一個就發現係芝士,咁都算數,諗住再等多陣。之後一直都冇上菜,問完發現其實已經有但一直冇出餐。個員工話呢份係芝士,心諗頭先咪上咗囉。因為唔食得粟米,所以要求轉返份本身叫既椰菜。後來坐左一個鐘都未有,問極職員,佢都淨係話吹左整緊煎緊,咩餃子要煎一個鐘。坐到隔離同枱都食完走咗,明明同一時間坐低叫嘢食。笑死,真係唔想嚟第二次,唔想再體驗(仲偷聽到後面枱都等咗半個鐘)P.s. 如果你ok等,餃子味道還可以…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享唔想去第二次 豐信餃子店 https://s.openrice.com/QrLT0RALQ00检举 张贴 评分3味道2环境1服务2卫生1抵食用餐途径堂食