真心好好食嘅巴斯克芝士蛋糕 芝士烘 2025-07-25今日入開屯門food Court買咗件原味巴斯克芝士蛋糕同焙茶鮮奶,原味巴斯克蛋糕超好味超軟心。所以返屋企之前買多件奶蓋烏龍茶味巴斯克芝士蛋糕,點知仲好味過原味,烏龍茶味超濃超好味,大家都去支持吓小店啦!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享真心好好食嘅巴斯克芝士蛋糕 芝士烘 https://s.openrice.com/QrLT0yT6kW0檢舉 張貼 評分5味道5環境5服務5衛生5抵食推介美食巴斯克芝士蛋糕$48用餐途徑堂食
爆汁牛筋丸👍🏻 貴寶號 2020-07-29晏就食lunch想食潮州粉面,就搵到呢間係中海日升中心一樓開既鋪頭。見佢設計幾靚,風格係舊式香港,有唔同霓虹燈掛起左,門口仲有幅牆扮舊式電影院既賣飛位👍🏻我嗌左碗牛丸麵,無辣不歡既我梗係要落辣椒油,聽老闆講辣椒油係自製,食落的確好香好好味😋不過最令我驚喜真係粒牛筋丸,無誇張,食落真係爆汁,好有牛味同夠彈牙聽講鋪頭最出名係崩沙腩河,差唔多枱枱都有嗌,不過大家黎到都可以試下牛筋丸,真係有驚喜!加上價錢係香港黎講真係唔算貴,咁大碗面都係39蚊,係觀塘返工既打工仔可以試下🤤…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享爆汁牛筋丸👍🏻 貴寶號 https://s.openrice.com/QrLT09yCSW0檢舉 張貼 評分5味道4環境3服務3衛生5抵食用餐途徑堂食