冇下次😅💥💥等個三文治半個鐘都未得 牛奶冰室 (黃大仙中心北館) 2024-09-01我2:35 落單餐肉滑蛋三文治,到3:10都未得,大佬早知咁耐就唔Q嗌🙃話cancel order 就話你等多陣。真係好無效率,企足半個鐘,浪費我時間。 半個鐘都夠我食一餐飯😅😅 絕對冇下次…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享冇下次😅💥💥等個三文治半個鐘都未得 牛奶冰室 (黃大仙中心北館) https://s.openrice.com/QrLT0uqvM00检举 张贴 评分--味道4环境1服务3卫生--抵食用餐日期2024-09-01用餐途径外卖自取
高CP值川菜館 麻辣風雲 2022-12-09🔸酸菜魚肉質嫩滑,無骨啖啖肉🐟配料非常豐富,有萵筍、水晶寬粉、豆卜、酸菜、 芽菜同菇等😋可自選酸度+辣度🔸砂鍋螺絲粉麻麻酸酸辣辣,食得辣嘅一定要叫🤞🏻可自選配料,炸彈炸到金黃鬆脆 蛋香味十足🙈佢嘅食法係要先浸螺絲粉個湯汁再食🤫🔸炸饅頭必食系列❤️🔥❤️🔥炸到金黃色,外脆內軟,點埋煉奶夠晒邪惡😈-📍麻辣風雲(旺角) @spicy_restaurant_hk 旺角彌敦道628號瓊華中心10樓 #大胃王Sharon #貪吃鬼 #ootdhk #hongkong #hkfoodie #hkgirl #yummy #food #foodphotography #foodlover #hkfoodblogger #hkrestaurant #gastronomy #discoverhongkong #mongkok #美食 #香港美食 #旺角美食#川菜#吃貨 #相機食先 #酸菜魚#螺絲粉 #炸饅頭…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享高CP值川菜館 麻辣風雲 https://s.openrice.com/QrLT08Tj600检举 张贴 评分4味道5环境4服务5卫生4抵食推介美食炸饅頭酸菜魚用餐日期2022-11-27用餐途径堂食
會吃上癮的鰻魚飯❤️🔥 鮨樂 (如心廣場二期) 2022-10-31🇯🇵 鮨樂•Sushi Raku🇯🇵百吃不厭的日本菜😛魚生整體都非常新鮮會吃上癮的鰻魚飯 厚實肥美 入口即溶又好有炭燒味🤎🤎另外個蟹肉蟹膏軍艦都幾鮮甜🤓值得大家一試~環境闊落 服務一流#大胃王Sharon #貪吃鬼 #ootdhk #hongkong #hkfoodie #hkgirl #yummy #food #foodphotography #foodlover #hkfoodblogger #discoverhongkong #hkjapanesefood #sushirakuhk #香港美食 #荃灣 #鮨樂 #吃貨 #吃貨女孩 #日本料理 #壽司刺身關注組 #日本直送…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享會吃上癮的鰻魚飯❤️🔥 鮨樂 (如心廣場二期) https://s.openrice.com/QrLT0lIP600检举 张贴 评分4味道5环境5服务5卫生4抵食用餐途径堂食