蚊屋 大家樂 (天慈商場) 2018-04-24只要一進入大步,就會成為蚊子的食物,短短幾分鐘,又超過十多隻蚊在眼前飛來飛去,拍極還有所有職員在這裡都是一個模樣,就是一個黑面神,個個都板住臉,一但出錯也只會責怪是客人的錯誤…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享蚊屋 大家樂 (天慈商場) https://s.openrice.com/QrLT0zBcN00检举 张贴 评分--味道1环境1服务1卫生--抵食用餐途径堂食
同老婆結婚七週年 滿屋日本料理 2015-03-04同老婆唔經唔覺就結婚七週年,順應老婆的意思去食放題,就老婆返工的地方,所以就去左銅鑼灣搵放題。聽舅仔講之前食過呢間滿屋評價幾好,所以去試試。食8:45pm果輪,幸好先訂枱,好快就已經有員工帶我們入座,一坐下我們的"電燈膽"--三少就已經叫嚷話肚子餓,便急急叫左粟米及熱烏冬,當然不忘叫左老婆最喜歡食的三文魚刺身同燒羊架啦,仲有一些串燒呀、壽司咁。以為咁多人會要等好耐才有得食啦,但食物很快就已經到了,老婆急不及待就食起三文魚刺魚,一邊食一邊話好好食,看到佢滿心歡喜地食曬剛叫的刺身,一件也沒留俾我,就知道超好食。三少一邊食烏冬一邊玩,將水不小心弄到在地上,果度的員工見到馬上囉些布幫忙抹枱及斟番d水,去過咁多間放題,遇到三少弄髒地下都會不自覺地黑我地面呀,或者有說話俾我地聽,但呢間的員工不但沒黑面,而且還會笑住幫我們斟水,剩係呢樣野都值得我們再次來啦~~舅仔真係冇介紹錯,呢間的串燒及羊架超好食,甜品焦糖布甸更令老婆叫左五六份食。呢餐同老婆食得好開心,位置在銅鑼灣,埋單又唔貴,野食又ok,下次一定約埋舅仔同佢女友,同埋三隻小魔怪一起再來食過~~…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享同老婆結婚七週年 滿屋日本料理 https://s.openrice.com/QrLT0vXSb00检举 张贴 评分4味道3环境4服务3卫生4抵食用餐日期2015-03-03等候时间5 分钟 (堂食)人均消费$300 (晚餐)庆祝纪念纪念日
服務態度極度欠佳 HABITŪ Ristorante the Garden 2008-01-27餐廳名稱: Habitu(銅鑼灣)時間: 21:00 左右價錢: $488.00投訴內容: 服務態度極度欠佳相信大家都認同出外食飯除了食物質素和裝修外,服務態度是很重要。但誰可知道,如此高級場所,竟提供低水凖服務。1)為了增加生意,竟欺騙客人沒有清水供應。2)如對菜式有疑問,還要承受冷言冷語『扮x哂食家咁!』,請不要低估客人的聽覺能力,我重記得該經理亦與發言之Waiter一起談論我們,簡直『無王管!』3)一碟$68凱撤沙律連一粒煙肉都無?如果我要食Pizza有Pizzahut,要食Pasta,Salad可以上酒店。希望他們能找到做服務業之生存價值,可悲!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享服務態度極度欠佳 HABITŪ Ristorante the Garden https://s.openrice.com/QrLT0fQ4S00检举 张贴 评分3味道4环境3服务4卫生1抵食