劣質海南雞飯 來多客 2024-08-28價錢普通,海南鮮滑雞飯好差,不是第一次叫這個飯,但係今次餐廳俾客人的肉全是雞胸,雞翼,雞完全無味,已經轉左白飯,因為菜飯好油,呢間餐廳唯一係坐得比較舒服,但係食物零分😤 …查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享劣質海南雞飯 來多客 https://s.openrice.com/QrLT0ionM00檢舉 張貼 評分1味道3環境3服務3衛生1抵食用餐途徑堂食
悠閒歇息加油站 Uni-Coffee-Versity 2019-02-17星期六的下午同朋友們在海濱長廊散步完,打算在附近搵緊餐廳坐下休息食下野見到呢間cafe裝修好有學院風,人不太多就入去試下食物叫左沙律,青口意粉,黑松露燉飯,朱古力批,蘋果批,食材幾新鮮,味道及賣相都幾好,價錢又不貴朋友試了焦糖脆皮咖啡,賣相一流👍🏻水準之作,我叫左凍烏龍茶,茶香不太甜啱哂我環境坐得舒服,我們坐了成個下午,坐到關門時間才走,真的是同朋友聚腳好地方,唯一可惜的是星期日是休息的有空會約朋友再度光臨…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享悠閒歇息加油站 Uni-Coffee-Versity https://s.openrice.com/QrLT0YN8o00檢舉 張貼 評分4味道5環境4服務5衛生4抵食用餐日期2019-02-16用餐途徑堂食用餐時段下午茶